Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

http://lednice.heureka.cz/gorenje-rk-61821-x/recenze/

Každý má jiný názor.. To je jak s auty. Někdo tvrdí, že Fiat je italský šmejd a kazí se. Jiný s ním 5 let jezdí bez problému.. V dnešní době to je podle mě jedno. Stejně 90% dílů je z číny, jen to má jiný štítek značky. Plast je plast, sklo je sklo a v lednicích rozhodne asi jen chladící souprava, jak je hlučná a jakou má životnost.

A dodám, že babi má taky Gorenje, už 7 let a funguje bez poruchy a pořád je tichá. Tak proto jsem si Gorenje koupil taky :)

[upravil dne 8/12/12 19:38 od Lukáš_307]

Odesláno

Mám doma od Samsungu - ledničku, pračku, 2 TV, DVD, 2 vysavače, Notebook, Telefony, několik monitorů a HW v PC a NB. Mimo jiné mám jeden Fiat v garáži a jeden před ní... takže tvoje úvahy tak nějak nechápu :papa

Odesláno

koukám kolik se toho dá napsat o ledničkách. Včera jsem si koupil novou, je celá bílá a je v ní zima, je tichá a prý málo žere. Takže splňuje co potřebuji a za ten jeden den se ještě nepokazila:D. Jo a je to Elektrolux.

Odesláno
koukám kolik se toho dá napsat o ledničkách. Včera jsem si koupil novou, je celá bílá a je v ní zima, je tichá a prý málo žere. Takže splňuje co potřebuji a za ten jeden den se ještě nepokazila:D. Jo a je to Elektrolux.

Pochlub se typem

Odesláno

super názor:super, taky nechápu proč je kolem toho tolik slov, když koupíš v požadované velikosti (obsahu) a dáš za ni střední cenu (ani nejlevnější,ani nejdražší), tak budeš spokojený u všech značek :roker

čím více lidí dá názor, tím více budeš zmatený ;)

Odesláno

Jediné co mě u Chladničky (mimo spotřeby) zajímalo bylo aby měla funkci \"No frost\" Tenkrát to měl jen Samsung a Liebherr. To bylo před 12ti lety. Tak mě trochu pobavilo když jsem nedávno viděl nový Bosch a měl po měsíci mrazák plnej ledu :D

[upravil dne 8/12/12 20:53 od koblih69]

Odesláno

Mě zase v prodejně řekli, že by si nofrost nekoupili (větší spotřeba, menší mrazák), že moderní lednice se odmražují 1x za rok a to můžeš udělat při čištění mrazničkyx, kterou stejně čistíš jednou za rok (tedy pokud nejsi prase)

• O 6 let později...
Odesláno

@lukaro ono kdyz tady na 3 strankach jeden sexpert resi spatne koupenou planzetu klice u sikmoocka za 6USD  [pece ji nevyhodi a nekoupi spravnou] tak se nediv ze koupe lednice v cene o  dva rady vyssi musi byt dukladne prodiskutovana ze vsech uhlu pohledu 😜  

Odesláno

Lukarův příspěvek je z roku 2012 !!!  :D      Ale jinak máš asi pravdu :roker   

A co se týče Gorenje lednic / mrazáků - nedám na ně dopustit.  Samozřejmě každý má jiné preverence . . .

Odesláno

No taky řeším na letní sídlo novou lednici s mrazákem. Ušetřím víc, než změnou dodavatele elektřiny, protože Minsk z roku 1984 (lednice) a Calex z roku 1992 (mrazák) jsou děsný žrouti, i když funkčnost je skvělá.

Mám bohužel spoustu požadavků a docela těžko hledám. Musí být no frost, protože při víkendových režimech se blbě odmrazuje. Pak musí bát max 180-185 cm vysoká, protože musí projít dveřma 60x198 za kterými není moc míst na manipulaci a musí mít mrazák cca 100  litrů, co nejvíc. Pak by měla mít možnost lednici na zimu vypnout a naplněný mrazák by samozřejmě běžel i přes zimu (mrazák je plný ovoce, ale lednici v zimě nepoužíváme, stačí dát o víkendu potraviny do verandy, tam teplota nepřekročí 7 st.). Samozřejmě, co nejmenší spotřeba A+ nebo A++. Moc jsem toho nenašel, nejvíce se tomu blíží toto https://www.bekocr.cz/produkty/chlazeni/lednice/kombinovane-lednice/id:20946/rcna-366-e40zxb, ale je to docela rána, bohužel. Ani nepotřebuju nerez, ani nemusí být extra tichá, protože je zavřená mimo obývané prostory. Nemáte taky někdo tip, případně zkušenost?

Odesláno

Mam Gorenju, podobnou jako je výše na odkazu (objeme, jen obyč., ne nerez) a vyšla na necelých 8000 Kč. Dřívější, v podstatě to samé, funguje už 8 let.

Že nemá oddělenou regulaci teploty mi vůbec nevadí. Když jsem to měřil, tak aby byla v lednici správná teplota, mrazák měl cca -25°C. Ale záleží samozřejmě na ročním období a konkrétních podmínkách. :papa 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...