Cinicman Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 Já jedu na nekonečný firemný paušál, takže si napr. vždy rád pokecám o \"výhodnej nabídke\" od nejakej mladej slečny s letákmi v obchoďáku... Citovat
ChouLu Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 MilanF1: Potvrzení vůbec neřeš Já si vzal chytrou pohodu kvuli netu v mobilu a dostal jsem k tomu sms do O2 zdarma Cinicman: To je trošku jiný kalibr Citovat
MilanF1 Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 ChouLu, ted se to neřeší, ale před nějakými 5 lety to řešili, proto jsem šel na ten Cool ... tam myslím potvrzení třeba nebylo. Chytrou pohodu nechci, internet nepotřebuji, stejně moje Nokie 6230i neví, co internet znamená Navíc SMS mě nezajímají, když jich pošlu 10 za měsíc, je to moc. Raději píšu deseti na klávesnici, než palcem na mobilu, to je šíleně pomalé ... Citovat
ChouLu Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 ChouLu, ted se to neřeší, ale před nějakými 5 lety to řešili, proto jsem šel na ten Cool ... tam myslím potvrzení třeba nebylo. Chytrou pohodu nechci, internet nepotřebuji, stejně moje Nokie 6230i neví, co internet znamená Navíc SMS mě nezajímají, když jich pošlu 10 za měsíc, je to moc. Raději píšu deseti na klávesnici, než palcem na mobilu, to je šíleně pomalé ... Jo taky záleží co máš za mobil Já píšu sms jak divej na Nokia E6-00 a tam to není jen palcem Citovat
Vítek1 Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 a nebo jako ja mam starej tarif odepis za 12kč v tom 40 volnejch minut v siti a kdyz volam jinam tak http://www.klikniavolej.cz/ Když už jsi u toho klikni a volej tak je to pěkně drahý, ja mam tohle - https://www.odorik.cz/ Telefon Ve špičce 0,59 Mimo špičku 0,39 Mobilní telefon Mobil - vždy 1,00 ceny v Kč/min včetně DPH účtováno po vteřině 1+1 [?] více v \"ceny volání\" jo ale nefunguje to tak ze volas jakoby ze sveho cisla ne? navic muzu volat pres rychlou volbu primo z mobilu. Kdyz to vytocis z pocitace tak ti to zavola na tvuj mobil ty to zvednes a tvoje cislo se objevi na druhe strane. Coz je pro me dulezite. Zatim jsem vzdy zjiskal 50-100 % kreditu navic coz uz vychazi stejne. Citovat
Laďa Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 Ty jsi student do 26 let?:D Dle podmínek O2 (cca už 3 roky) nemusíš u tarifu prokazovat, že jsi student.. prostě to máš do 26 let Na tuhle smlouvu jsem přecházel z O2 Cool a teď mám Chytrou pohodu a žádné potvrzení nikdy nikdo nechtěl To bylo jen rypnutí ze srandy. Ale podle rodného čísla zjistí, že jsi už starý:Dnad 26 let. Citovat
punkac Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 to Vítek: teď to testuju a vypadá to, že se mýlíš včera jsem ještě neměl dobito, takže když jsem si z mobilu, kde jsem si SIP volání nastavil, volal na jiný telefon, ukázalo se na dyspleji volaného mobilu jejich implicitní číslo, které mají všichni uživatelé. Dnes jsem si zakoupil za desetikorunu nomadické číslo a to už se ukazuje na dyspleji volaného teledonu. Taktéž, když na něj volaný zpátky zavolá, dovolá se mi na mobil za cenu, jako kdyby volal na pevnou. Poslední fáze je, až mi ověří (dojde mi sms s kodém), že moje mobilní číslo je opravdu spárované s tím nomadickým. Po té se využije CLIP mého mobilního čísla. Volaný nepozná, že vu volám přes SIP, a když bude volat zpět, vytočí mé klasické mobilní číslo a dovolá se mi normálně. Bude li chtít volat za cenu jako na pevnou linku, vytočí to nomadické číslo Citovat
punkac Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 Jo, jinak v Německu má O2-DE zajímavou službu. Uživatel si zvolí \"domácí\" vysílač BTS (pravděpodobně ten kde se vyskytuje během dne nejvíce (práce či domov)). Když je v jeho blízkosti, svítí mu na dyspleji ikonka domečku a lze se mu dovolat na jeho mobil jako na pevnou linku. Přes Odorik teda volám do německa za 0,41 Kč/minutu :papa Citovat
Vítek1 Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 no ale to porad neresi ze kdyz budu nekomu volat nevidi me cislo ale jine - kdyz na ne posle sms ze nemuzu a prijede za 20 min tak dojde kam? Navic potrebuju dostupnej net abych mohl volat ne? a volam prez internet ne prez GSM tak ze musim byt na wifi? Popripade hodne dobre mobilni pripojeni? Citovat
punkac Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 nene, uděláš si na jejich stránkách službu CLIP, kterej ti převede tvoje mobilní číslo na to jejich. Takže na dyspleji je vidět normálně tvůj mobil nebo jméno, máli tě volaný v seznamu. Zpátky ti volá normálně na tvůj mobil, stejně tak SMS. Není to žádnej převod čísla k nějakýmu operátorovi. Když voláš přes GSM máš normální číslo, když voláš přes VoIP, tak ten CLIP udělá, že se VoIP číslo tváří jako tvoje..... S tím CLIPem se to chová jako normální tvůj mobil, jen nevoláš přes GSM ale přes NET, ale to volající vůbec nepozná Samozřejmě potřebuješ pořádnou wifinu, nebo 3G, na EDGE je to na hovno Využití doma, v hospodě či zaměstnání, kde je wifina nebo ve městě kde je 3G, žere to cca 150 kByte za minutu Citovat
Vítek1 Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 no jasne proto je to levnejsi od tebe to jde netem za to to klikni a volej je ciste GSM volani oni musi platit 2x tolik kazdopadne me to opravdu vyhovuje na ty 2 hovory mesicne. Citovat
dzavel Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 Měsíčně 58kč a volám za 1,30 v síti a mimo 1,60 + VPN zadara, SMS 1,20 a bleskmobil se může jít blejsknout . Citovat
Ivouš Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 čau ještě další dotaz: Když chce člověk zjistit stav kreditu,tak je to zpoplatněno nebo ne? Tady u toho čísla 161 nemají psáno že je to zdarma.Jako na to samoobslužné volání zdarma. http://bleskmobil.blesk.cz/kontakty Zkoušel to už někdo?Pochopitelně na netu to zjistím kolik je kredit. ale chci to pro strejdy on nemá net.dík Citovat
Kurt Odesláno 15. prosinec 2012 Odesláno 15. prosinec 2012 Jinak, hned zkraje, nejnižší dobití je 200,- a kredit platí jenom 3 měsíce, takže pokud nevoláš stojí tě to 67kč měsičně za nic;) Tohle teď změnili - prodloužili platnost na 6 měsíců, čili teď už je to služba i pro ty, co provolají průměrně přes 33kč měsíčně. Citovat
Ivouš Odesláno 15. prosinec 2012 Autor Odesláno 15. prosinec 2012 tak to je supr,díval jsem se na jejich stránky.Já provolám zhruba 200 - 250 za 5 měsíců. S tím kreditem , jak se zjištuje stav kreditu tak je to ZDARMA.Už jsme to se strejdem zkoušely před týdnem a od té doby stále nic nestrhly z kreditu. Citovat
Ivouš Odesláno 15. prosinec 2012 Autor Odesláno 15. prosinec 2012 ještě mám zase dotaz: Když u O2 vytočíte číslo *33 tak vám automat po instukcích řekne vámi napsané číslo ,u jakého operátora je to ono číslo k dnešnímu dni. Dá se tohle někde zjistit na internetu,nebo je tahle služba i u Blesk mobil? Prostě aby se vědělo co ten dotyčný (číslo) má za operátora? díky:) Citovat
Ivouš Odesláno 15. prosinec 2012 Autor Odesláno 15. prosinec 2012 protože ještě jsem nezačal s tím Bleskem. zatím sonduji co a jak,než přejdu. ptám se jestli to už třeba nemá někdo zjištěný. Jak říká přísloví - Kdo se ptá hodně se dozví Ale budu asi volat od strejdy z Bleska na ten jejich automat,jestli to tam někde mají namluvený. Citovat
koblih69 Odesláno 15. prosinec 2012 Odesláno 15. prosinec 2012 Jako že už skoro měsíc? Kolega za mnou přišel v pátek tak jsme nažhavili internet a za 2 hodiny měl pro dcery jasno, kolegyně taky hledala pro dcery, ale té to trvalo dlouho - skoro 2 dny :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.