Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nesouhlasim, tohle je proste idiot a ja bych to klasifikoval jako vrazdu a pokus o vrazdu. Pokud stale budou jezdit takovy idioti, tak slusnej clovek nema sanci.

A rejpalum, ktery mi napisou, ze jezdim rychle, tak jen dopredu rikam, ze gumy, brzdy a podvozek celkove, mam jak z partesu :D

Odesláno

rozhodne si s kvalitnim obutim, kvalitnima brzdama a serizenym podvozkem mohu dovolit vic, nez blbec s protektorama, ktery tam da nejlevnejsi desky a kotouce a auto geometrii videlo jen pri prvnim servise,..........

a ver, ze takovych, jezdi hodne..... a bohuzel hodne i v autech, ktere maji vic nez 7 tun......

a co se tyka rychlosti: muj nazor znas, pro me je lepsi svizna jizda, nez blbec v klobouku

[upravil dne 7/11/2012 20:22 od Scratch]

Odesláno
jezisi to je zase clanek! To snad vi kazdej ridic ze kdyz ma na aute co tam nepatri je problem ne?

jsi o tom přesvědčený?, já tu denně vidím dotazy na pneumatiky,ať už rozměr,nebo hloubku dezénu, dokonce jeden chce dát na nápravu dvě různé pneumatiky...,takže si myslím,že tento článek na AUTOKLUB patří:myslim

když každý den vidím, jaké odkazy a o čem se tu dávají, tak nemám nejmenší pochybnost tu informaci sem dát :roker

Odesláno

jo, taky jsem ted nedavno kamosovi vysvetloval, ze dve ruzny pneu na jednu napravu nepatri. Vzdal jsem to, kdyz na me vytahnul, jak to bude s rezervou, to jsem ho poslal do pr...e :D

Odesláno

Dávají se sem naprostý blbiny tak nevidím důvod proč ne tohle, kdo nechce nemusí ani číst ani psát...

.. ten článek je nicméně taková divná, nic neříkající bulblina. Klasifikace \"usmrcení z nedbalosti a těžké ublížení na zdraví z nedbalosti\" je naprosto klasická nedbalostní klasifikace při dopravní nehodě, bez ohledu na technický stav. Pokud byl stav přitěžující okolností (což snad ano) tak je to asi v pořádku. To že pojišťovna uplatňuje regres je taky klasika takže nic objevného.

Aby měl ten článek smysl tak by si musel dát někdo práci a vyhledat obdobné případy kdy byl vynesený rozsudek bez techniké závady a porovnal ho s tímhle. To by mělo asi nějaký odstrašující vliv.

Odesláno
tak snad bez techto znalosti a vysvetleni proc to tak je nemuzes udelat autoskolu ne? i kdyz u nas asi jo :bojim

U nás jo, kluk zrovna skončil 1. hodinu teorie - závěr byl, že si teorii mají přečist doma a pak se naučit na zkoušky. Už bude mít jenom jízdy.

Odesláno
tak snad bez techto znalosti a vysvetleni proc to tak je nemuzes udelat autoskolu ne? i kdyz u nas asi jo :bojim

kurva chlape ty máš snad dneska kritický den,néé?? :D denně tu jsou dotazy, že uvažuju, kdo jim vlastně dal řidičák :aut

Odesláno
.

Citace je zkrácena

... A rejpalum, ktery mi napisou, ze jezdim rychle, tak jen dopredu rikam, ze gumy, brzdy a podvozek celkove, mam jak z partesu :D

Citace z 28.10.2012 v 20:28 z vlákna \"Tak kdopak ještě nepřezul\", zkráceno

... za ctvrte, me dneska slimaci na zimnich pneu dost zdrzovali na ceste z budejic do prahy, a to jsem jel na letnich :D, jo, priroda me silne prekvapila :D

No tak teda nevím co si o tom myslet, zvlášť, když jsem viděl jak jezdíš :(

Odesláno

U nás jo, kluk zrovna skončil 1. hodinu teorie - závěr byl, že si teorii mají přečist doma a pak se naučit na zkoušky. Už bude mít jenom jízdy.

Já měl nejprve několik jízd, pak jsem šel na jednu hodinu teorie, zbytek jízdy (myslím, že jsem ani neodjezdil všechny). A měl jsem se učit doma. Test na plný počet, s technickými otázkami bez problémů a jízdy taky na 100 %, mně tedy nedostatek teorie neublížil.

Ale byl tam chlap (okolo 35), který technickou jako jediný neudělal, nevěděl, jak se připojuje vozík :o

Pokud jde o gumy na autě, spíše se setkávám s názorem, že si lidi myslí, že na celém autě musí být stejné gumy, tak je uklidňuji, že stačí na nápravě. :) (myslím případy, když třeba prorazí gumu a ta samá nová se nedá již koupit)

[upravil dne 8/11/12 08:27 od Ferry]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...