Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Pro fundované - záznam v tech.průkazu pomoc

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny znalé,

můj dotaz je ohledně záznamu ve velkém tech.průkazu. Aktuální záznam je nákladní ale potřebuji osobní. Toto lze řešit jen údajně přes Peugeot ČR ale neznám postup....cestu. Ve vozidle Peugeot 307 1.6hdi r.v. 2005 nikdy nebyla žádná přepážka ani síť či něco podobného. Poraďte mi na koho se obrátit a co to časově a finančně obnáší......

Předem děkuji za odpověď

Tomáš

Odesláno

Tomáš:

Když jsi tak nervózní s čekáním na odpověď, tak bys aspoň mohl odpovědět Koblihovi69 na jeho dotaz.

Jak píše Laďa tak se to tu už řešilo a u některých aut to lze a u některých ne. U některých lze navýšit počet přepravovaných osob a jinde ne. Řešil jsem to tu kdysi já a hledal jsem na všech možných fórech, volal jsem i do zastoupení Citroenu ...

V Tvém případě ovšem nevím, je to fakt případ od případu. Musíš zapátrat sám.

Edit:

Zkus pro začátek třeba toto, on Ti někdo odpoví a dostaneš se dál. Já se dostal až na konrétního člověka ze zastoupení Citroenu co se zabývá právě přestavbami N1 - M1 a obráceně.

http://www.peugeot.cz/kontaktujte-nas-emailem/

[upravil dne 7/11/12 07:35 od Bigbadjohn]

[upravil dne 7/11/12 07:36 od Bigbadjohn]

Odesláno

Mail, tel nebo člověk z Peugeotu ČR se s tebou velmi pravděpodobně bavit nebude, neb technické záležitosti vyřizují zpravidla pro autorizované servisy.

Odesláno

To lze těžko posoudit. Já mám jinou zkušenost (ne Peugeot). V autosalonu odmítli cokoliv zjišťovat, tak jsem napsal na zastoupení značky a bez problému jsem věc vyřídil přes e-mail a oni jen poslali poštou potvrzení.

Odesláno

Zkušenost ne Peugeot je ovšem v tomto případě poněkud na nic, když potřebuje Peugeot, že? Já vím, kdo to potvrzuje, resp. potvrzoval, a zkušenost je taková, že napřímo to udělal jen málokdy.

Odesláno

Být jím, plýtvám (časem) dále.

Třeba se doplýtváme k precedensu!!!

Dneska, když DPH bude Stát ... kolik?

... plýtvání časem, nikoliv!

Čas je dobrá komodita ... třeba k návštěvě spřátelených zemí :roker

Odesláno
Tomáš:

Když jsi tak nervózní s čekáním na odpověď, tak bys aspoň mohl odpovědět Koblihovi69 na jeho dotaz.

Jak píše Laďa tak se to tu už řešilo a u některých aut to lze a u některých ne. U některých lze navýšit počet přepravovaných osob a jinde ne. Řešil jsem to tu kdysi já a hledal jsem na všech možných fórech, volal jsem i do zastoupení Citroenu ...

V Tvém případě ovšem nevím, je to fakt případ od případu. Musíš zapátrat sám.

Edit:

Zkus pro začátek třeba toto, on Ti někdo odpoví a dostaneš se dál. Já se dostal až na konrétního člověka ze zastoupení Citroenu co se zabývá právě přestavbami N1 - M1 a obráceně.

http://www.peugeot.cz/kontaktujte-nas-emailem/

[upravil dne 7/11/12 07:35 od Bigbadjohn]

[upravil dne 7/11/12 07:36 od Bigbadjohn]

Dík za reakci odpověděl bych ale můj notebook odešel do věčných lovišť a tak jsem musel oživit pevný comp a to byla sranda.......jinak díky. T.

Odesláno
Odpově jsem nedostal, ale nevadí. Tak jako tak to vzdej, plýtváš časem.

Ahoj,

jak jsem psal lehnul mi notes. Změnu potřebuji pro přepravu osob a to se zápisem v tech.prů. nákladní nelze.....to je ten důvod. Díky za reakci.

Tomáš

Odesláno

Technické schvalování v Peugeot ČR řeší pan Novosad. Sám jsem s ním řešil přestavbu karoserie.

Ale stačí obrátit se na kterýkoli origo servis, tam vyplnit žádost o atestaci a oni to pošlou do Prahy, kde se k tomu právě p. Novosad vyjádří.

Nicméně je možné mu napsat mail nebo zavolat, já jsem to řešil přímo s ním, protože ne každý servis věděl co chci.

Jaroslav Novosad

tel.: 420 244 118 847

fax: 420 244 118 801

jaroslav.novosad(zavinac)peugeot.com

Odesláno

Predpokladam ,ze mas kategoriu N1 a nie M1.

A kedze ide o prestavbu z nakladneho na osobne, asi to pojde trochu do penazi. na SR sa to pohybovalo okolo 1000 E. co je myslim zbytocne. radsej kupit druhe auto s papiermi ok. a bez starosti.

inac sa toho dost popisalo. a jednoznacne za tym bolo v bazaroch snaha predat auto za kazdu cenu a papiere su len detail, ale vzdy na to zabudli a tak to ostalo. a druha vec, problem majitelov predat taketo auto, nakolko je potrebne vratit DPH.

Takze tak.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...