Tomáš Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Zdravím všechny znalé, můj dotaz je ohledně záznamu ve velkém tech.průkazu. Aktuální záznam je nákladní ale potřebuji osobní. Toto lze řešit jen údajně přes Peugeot ČR ale neznám postup....cestu. Ve vozidle Peugeot 307 1.6hdi r.v. 2005 nikdy nebyla žádná přepážka ani síť či něco podobného. Poraďte mi na koho se obrátit a co to časově a finančně obnáší...... Předem děkuji za odpověď Tomáš Citovat
Ajap Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Zavolej si technikovi na registr vozidel. Ten to musí vědět na 100%. Citovat
Tomáš Odesláno 6. listopad 2012 Autor Odesláno 6. listopad 2012 Volal jsem Peugeot Kladno a bylo mi řečeno Peugeot ČR. Jen netuším kam se obrátit.....mail, tel nebo člověk..... Citovat
Laďa Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Někde tu je už o tomto vlákno. Myslím že to nejde. Jinak použi kontaktní formulář na stránkách peugeot.cz. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Tomáš: Když jsi tak nervózní s čekáním na odpověď, tak bys aspoň mohl odpovědět Koblihovi69 na jeho dotaz. Jak píše Laďa tak se to tu už řešilo a u některých aut to lze a u některých ne. U některých lze navýšit počet přepravovaných osob a jinde ne. Řešil jsem to tu kdysi já a hledal jsem na všech možných fórech, volal jsem i do zastoupení Citroenu ... V Tvém případě ovšem nevím, je to fakt případ od případu. Musíš zapátrat sám. Edit: Zkus pro začátek třeba toto, on Ti někdo odpoví a dostaneš se dál. Já se dostal až na konrétního člověka ze zastoupení Citroenu co se zabývá právě přestavbami N1 - M1 a obráceně. http://www.peugeot.cz/kontaktujte-nas-emailem/ [upravil dne 7/11/12 07:35 od Bigbadjohn] [upravil dne 7/11/12 07:36 od Bigbadjohn] Citovat
oddie Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Mail, tel nebo člověk z Peugeotu ČR se s tebou velmi pravděpodobně bavit nebude, neb technické záležitosti vyřizují zpravidla pro autorizované servisy. Citovat
Laďa Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 To lze těžko posoudit. Já mám jinou zkušenost (ne Peugeot). V autosalonu odmítli cokoliv zjišťovat, tak jsem napsal na zastoupení značky a bez problému jsem věc vyřídil přes e-mail a oni jen poslali poštou potvrzení. Citovat
oddie Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Zkušenost ne Peugeot je ovšem v tomto případě poněkud na nic, když potřebuje Peugeot, že? Já vím, kdo to potvrzuje, resp. potvrzoval, a zkušenost je taková, že napřímo to udělal jen málokdy. Citovat
Laďa Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Tím jsem chtěl říct, že pokud to nevyzkoušíš, tak nemůžeš tvrdit, že nebude někdo s někým jednat. Citovat
koblih69 Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Odpově jsem nedostal, ale nevadí. Tak jako tak to vzdej, plýtváš časem. Citovat
vix Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Být jím, plýtvám (časem) dále. Třeba se doplýtváme k precedensu!!! Dneska, když DPH bude Stát ... kolik? ... plýtvání časem, nikoliv! Čas je dobrá komodita ... třeba k návštěvě spřátelených zemí Citovat
Tomáš Odesláno 8. listopad 2012 Autor Odesláno 8. listopad 2012 Tomáš: Když jsi tak nervózní s čekáním na odpověď, tak bys aspoň mohl odpovědět Koblihovi69 na jeho dotaz. Jak píše Laďa tak se to tu už řešilo a u některých aut to lze a u některých ne. U některých lze navýšit počet přepravovaných osob a jinde ne. Řešil jsem to tu kdysi já a hledal jsem na všech možných fórech, volal jsem i do zastoupení Citroenu ... V Tvém případě ovšem nevím, je to fakt případ od případu. Musíš zapátrat sám. Edit: Zkus pro začátek třeba toto, on Ti někdo odpoví a dostaneš se dál. Já se dostal až na konrétního člověka ze zastoupení Citroenu co se zabývá právě přestavbami N1 - M1 a obráceně. http://www.peugeot.cz/kontaktujte-nas-emailem/ [upravil dne 7/11/12 07:35 od Bigbadjohn] [upravil dne 7/11/12 07:36 od Bigbadjohn] Dík za reakci odpověděl bych ale můj notebook odešel do věčných lovišť a tak jsem musel oživit pevný comp a to byla sranda.......jinak díky. T. Citovat
Tomáš Odesláno 8. listopad 2012 Autor Odesláno 8. listopad 2012 Odpově jsem nedostal, ale nevadí. Tak jako tak to vzdej, plýtváš časem. Ahoj, jak jsem psal lehnul mi notes. Změnu potřebuji pro přepravu osob a to se zápisem v tech.prů. nákladní nelze.....to je ten důvod. Díky za reakci. Tomáš Citovat
koblih69 Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Nechápu tvojí odpověď, jde ti o změnu ze 4 na 5 míst nebo o co? Citovat
Lukas309 Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Technické schvalování v Peugeot ČR řeší pan Novosad. Sám jsem s ním řešil přestavbu karoserie. Ale stačí obrátit se na kterýkoli origo servis, tam vyplnit žádost o atestaci a oni to pošlou do Prahy, kde se k tomu právě p. Novosad vyjádří. Nicméně je možné mu napsat mail nebo zavolat, já jsem to řešil přímo s ním, protože ne každý servis věděl co chci. Jaroslav Novosad tel.: 420 244 118 847 fax: 420 244 118 801 jaroslav.novosad(zavinac)peugeot.com Citovat
mmartinkovic Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 Predpokladam ,ze mas kategoriu N1 a nie M1. A kedze ide o prestavbu z nakladneho na osobne, asi to pojde trochu do penazi. na SR sa to pohybovalo okolo 1000 E. co je myslim zbytocne. radsej kupit druhe auto s papiermi ok. a bez starosti. inac sa toho dost popisalo. a jednoznacne za tym bolo v bazaroch snaha predat auto za kazdu cenu a papiere su len detail, ale vzdy na to zabudli a tak to ostalo. a druha vec, problem majitelov predat taketo auto, nakolko je potrebne vratit DPH. Takze tak. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.