Přejít na obsah

Lukas309

Uživatel
  • Počet příspěvků

    624
  • Registrace

3 Sledující

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    1993

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Ústí nad Labem
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • ICQ
    473270658
  • Webová stránka
    www.pcprovsechny.cz

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Lukas309's Achievements

Kecka

Kecka (4/6)

0

Popularita

  1. Je možné na téhle motorizaci nějak zrušit immo? Případně je možné to udělat mimo auto (pouze s jednotkou)? Jedná se o 307 starší model, ale bude to u všeho asi stejný.
  2. Centrál jo, ten už jsem si jednou pároval, ale to immo mě právě štve. No zítra teda zkusím dát zpátky originál BSI a snad to půjde natočit a pak budu řešit dál.
  3. Ano, původní klíček k nové BSI. Potřeboval jsem přehrát soft na nejnovější verzi. V peugeotu mi řekli, že ta moje nejde přehrát a nahráli mi tam akorát tovární. Kvůli tempomatu ale potřebuju novější verzi, takže jsem si sehnal jinou BSI s nahranou novější verzí a chtěl to spárovat. Takže chápu to správně, že jediná šance je vrátit starou BSI a jedině na ní přehrát soft jinak mám smůlu.
  4. A když vrátím origo BSI tak to pojede nebo už jsem tímhle pokusem klíček zblbnul? Mám nějaký známý v Peugeotu v UL a jeden kamarád by snad měl mít origo kabel (i když už asi neaktuální verzi softu, protože už pár let u puga nedělá) tak jedině zkusit ještě tyhle řešení jestli něco pomůže.
  5. Ano, přes čínu, origo diag nemám bohužel. Ale pokud vím, tak by to snad mělo jít i přes čínu.
  6. Po výměně BSI mám problém s načtením klíčku. Jedná se o 206 2003 1.4HDi Kód immo zadám (nemám kartu, ale nechal jsem si ho vytisknout v peugeotu) a poté když vyplním počet klíčků a chci klíček načíst, tak mi to napíše neúspěšné načtení. Nevíte někdo co s tím? Možná něco dělám špatně. Vše ostatní vypadá, že funguje pouze nejde dálka a nastartovat.
  7. Lukas309

    BREMBO brzdy 406 coupe vs 607

    Budeš potřebovat akorát adaptér pod desku a pak si nejsem jistej jestli nebude potřeba i podložka pod kolo. Pokud vydržíš, tak to po víkendu mohu zkusit u sebe na autě, ale nemám atlantisky takže je to stejně asi jedno. Strašně záleží na vnitřním tvaru kola. Ale není to jenom o 3500 za třmeny. Musíš nechat vyrobit ty podložky pod jednu desku, pak musíš (nebo měl by jsi) vyměnit brzdovej válec, pak záleží v jakém stavu budou třmeny, protože tím, že jsou to 4 pístky, tak ty jsou hodně náchylný a musí být v dokonalém stavu jinak se ti může nějakej zasekávat. Jako to nejnutnější počítej tak 5-7000, pokud by se musel dělat i repas třmenů, tak pak záleží jestli jsi schopnej sám nebo by ti to musel někdo dělat (to máš další třeba 2-4000, nový hadice atd. Za vzhled se prostě platí :-) Vypadá to pod těma kolama neskutečně, ale prostě každá sranda něco stojí a musíš si rozmyslet jestli to chceš dát nebo ne, protože jak se do toho jednou pustíš, tak už není cesty zpět.
  8. Lukas309

    BREMBO brzdy 406 coupe vs 607

    Musíš použít 283 kotouče a nebo myslím 288 z xantie. Pak to jde s použitím 406 brzdičů na těhlice. Originál coupe kotouče použít nemůžeš, protože těhlice na coupe má uchycení vyšší aby se daly použít vyšší kotouče. Je to \"uměle\" navýšený. Ale není to jenom o tom, musíš pak udělat adaptér pod desku aby jsi vystředil desky ke kotouči a brzdily ti obě desky. Pak ještě musíš dát jinej brzdovej válec, protože s tímhle to brzdí, ale není to ono. Mám to na 206 taky takže vím o čem mluvím. Teď to tam teda nemám, protože třmeny budu repasovat, ale jinak to je tak jak píšu. Nicméně pokud máš RC, tak nech RC brzdiče jenom je repasuj případně vyměn desky a kotouče za něco značkovýho, vyměň hadice a uvidíš jak se to zlepší. Bremba jsou jenom o vzhledu, protože jinak je to jak lokomotiva při brždění to píská (ne pokaždý, ale většinou to začne na všech). Další možnost je 302mm kotouče a třmeny. Ty mám připravený na 309, takže tam taky vím, že to funguje a tam je to bez úprav.
  9. Záleží jaký rok máš ty a z jakýho roku výroby jsi vzal kotouče. Jsou 2 systémy jeden starší má klasické uzubení a druhý má magnetickej systém. A nejdou zaměnit senzory z bubnů na kotouč. Řešil jsem to taky když jsem to předělával. Pokud máš hranatej konektor, tak k němu jsou potřeba náboje s ozubením, pokud takovej zaoblenej, tak k němu jsou náboje s magnetickým kroužkem. Pak všechno bude fungovat. Napiš VINko auta (klidně do zprávy) a řeknu ti přesně co tam máš mít.
  10. Je to na stejném principu jako špalíkovače co jsou třeba za traktor. Jenom tohle má 5,5kW motor. Jsou tam 2 hřídele, na kterých jsou navařené nože a správným převodem jsou poháněný proti sobě. Pojezd není potřeba, tím principem štípání si to samo nabírá. Stačí zadat špalíkovač a najde se spousta informací.
  11. Pokud to má H4 tak levý 8D0 941 029 pravý 8D0 941 030 Pokud H7+H7+H1 levý 8D0 941 029 B pravý 8D0 941 030 B
  12. Lukas309

    P206 - těsnění kliky podle VIN

    Na straně řemenice Rozměry: 42X66-7, OEM číslo 0514 A3 Na straně setrvačníku Rozměry: 85X105-8, OEM číslo 0514 A2
  13. Je potřeba vyměnit v podstatě všechno, co je na rameni. Trn, držák třmenu, náboj, kotouč + brzdová trubička. Pak je potřeba ještě sladit ABS podle toho z jakého roku to máš a na jaký rok to máš (jsou tam jiná čidla a jiné náboje)
  14. Pokud budeš chtít motor, tak jeden mám z 206. http://auto.bazos.cz/inzerat/27269041/Peugeotcitroen-motor-RFN-S16GTI-20-100kW.php Je minulý týden vyndanej z auta, do tý doby běhal bez problémů. Auto trefený na zadek. Klidně se na to s mechanikem přijeď podívat, ale v oboru mám vzdělání taky, takže vím o čem mluvím. A máš to ke mě asi 60km (mám ho na chalupě kousek od České Lípy). Pokud by tě to zajímalo, nebo jsi potřeboval vědět něco víc, tak napiš.
  15. Lukas309

    P405 Hl. brzdový válec

    A.B.S. 1588 Kč ATE 3240 Kč
×
×
  • Vytvořit...