Přejít na obsah

pre.vit

Uživatel
  • Počet příspěvků

    78
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2007

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Jihlava
  • Stát
    Česká republika
  • Nálada
    jako na dráze...

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

pre.vit's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. pre.vit

    Výměna RT3 za RD4

    Víte někdo, kam se dává větrák rádia a jak má být natočený? Povedlo se mi sehnat větrák, ale nikde jsem nenašel packy, kam by se mělo zacvaknout. Nakonec jsem ho napasoval nahoru za LCD display, elektronikou směrem k motoru. Přiznám se, že jsem nepoznal směr ofuku, protože je to velice slabé a spíná se jen na pár vteřin po zapnutí rádia..
  2. Chtěl jsem se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s prodejem auta v dobrovolné aukci? Co to všechno obnáší, jaké jsou náklady pro prodávajícího atp. Protože když vidím, jaký je zájem o auta v exekuci a přitom cena v aukci se často vyšplhá na tržní i vyšší cenu, tak se mi tento způsob prodeje zdá jako dobrý. A má to ještě jednu výhodu - žádný vykuk pak nemůže po koupi zkoušet, že to a to nefunguje a že chce donekonečna slevu.. Auto prostě koupí tak jak leží.
  3. pre.vit

    Místo pro anténu GPS/GSM

    A nemáte číslo dílu toho plastového krytu? Potřebuju jeden kousek do svého auta, ať to nemusím lepit k oknu nějakou izolačkou.. Díky!
  4. Ahoj, nevíte náhodou jak přesně se montuje anténa GPS/GSM pro RT3 za sklo u P407? Je tam jiné zpětné zrcátko, které v sobě má prostor pro tuto anténu anebo je tam nějaký spešl box, který se lepí na sklo a do ktérého se ta anténa vloží? Jedná se o tuto anténu: http://bazar.automedik.cz/AMD5213362805/peugeot/407 Díky za pomoc.
  5. pre.vit

    P106 velká spotřeba

    Z toho s nic nedělej, ta moje 1,0 jede v zimě za víc než 9l a létě se pod osm nedostanu. Tak jsem to začal alespoň kompenzovat tím, že do něj leju E85 v poměru cca 2:1. Při vyšším se už totiž docela dusil..
  6. pre.vit

    Výměna RT3 za RD4

    Jestli jsem to dobře pochopil, tak je to jen záležitost SW - viz. např. http://www.menucesky.cz/peugeot, kde to je tak popsané..
  7. Kujon - PC propojené HDMI kabelem mám (15m, jede 1080p) a taky jsem si natáhnul USB prodlužovačku (asi 5-7m), abych si bez problémů chytil signál pro bezdrátovou klávesnici a myš. Problémy jsou však 2: 1. receiver (Onkyo) - odmítá zpracovávat signál z PC, zkoušel jsem různé nastavení refresh rate/rozlišení, ale nic. Proto musím kabel vést přímo do TV a z TV optikou do receiveru. Tím přijdu o DTS a další vychytávky a proto jsem doufal, že Banana by tohle mohla vyřešit. 2. HDMI rozbočovač - místo monitoru u PC mám 32" LCD TV a graf. karta umí poslat zvuk přes HDMI pouze do jednoho zařízení (Radeon HD7850). Proto jsem hledal rozbočovač, ale už druhý mě zklamal. Chyby jako, hraju na PC, mladá zapne TV v obýváku a najednou blik, obraz zmizne. Předpokládám, že tam po HDMI běhá nějaká komunikace mezi zobrazovacím zařízením a vysílacím zařízením a zatím jsem nenašel rozbočovač, který by prostě posílal do obou obrazovek stejný signál bez ohledu, která TV je zapnuta.. Doufal jsem, že všechny tyhle "neduhy" vyřeším pomocí Raspberry - bezdrát. myš a klávesnice připojená na Raspberry, veškeré početní operace v PC a Raspberry by fungoval jen jakýsi "zobrazovač"/klient...
  8. pre.vit

    Výměna RT3 za RD4

    Většina věcí vyřešena - rádio se restartovalo z důvodu vypadlého optického kabelu (nemám origo konektor k displeji). Jen nevím, jestli je tam nutný ten větráček, zatím to funguje bez problémů bez něj..
  9. Ahoj, máte někdo zkušenosti s minipc? Zrovna pokukuju po Raspberry Pi2 model B, ale nikdy jsem nic podobného nezkoušel. Chci nahradit starý PopcornHour, který nějak neumí přehrávat okopírované DVD na disku (resp. umí jen jako soubor po souboru..). Plus kdyby ideálně uměl nějak využít stolní pc jako pracovní stanici, ke které by se po síti připojil a využíval jejího výkonu k hraní her v obýváku na velké TV.
  10. Nice složenina!☺ Bylo by to fajn, kdyby pouhý formát hdd vyřešil problém.. ChouLu, pošlu sz.
  11. Někdo s diag a zkušeností z Jihlavy a okolí? Hlásí mi to chybu komunikace s vícefunkčním displayem (předpokládám, že to je ten maxidot mezi budíky) a potřebuji nastavit RT3 po výměně za RD4 (co minutu se restartuje a na obrazovce mi najede jen logo Peugeot s nápisem loading/ready, nic víc)..
  12. Ať nezakládám nové vlákno, dokázal by mi někdo poradit, kde by se dal sehnat konektor k LCD obrazovce RT3? Zkusil jsem už hodně vrakovišť a prodejců ND, ale bezúspěšně. Jedná se o tuto obrazovku http://www.previt.eu/fbsharing/28TZejpx. Jde o to, že optický kabel v tom prakticky vůbec nedrží a jediné další řešení, co mě napadá, je hodně hodně moc kobercovky.. :-)
  13. Můžete mi prosím zjistit, jestli má moje 407 sběrnici CAN nebo VAN? V serviceboxu to nějak neumím najít.. VIN: VF36E9HZC21571074 Díky Plus jestli někdo víte zjistit, jestli rádio je CAN nebo VAN - viz. foto štítku: http://www.previt.eu/fbsharing/tkJM0ioE
  14. pre.vit

    Kolik máte kdo najeto?

    Tak když odečtu 9000,- za rádio a leštění laku, tak zbytek už tak vyjde. Ale to je jedno, jsem rád, že to nebylo více..
  15. pre.vit

    Kolik máte kdo najeto?

    Njn, převod auta, rozvody, filtry, oleje, pojistky, jiné rádio a různé serepetičky. Prostě takový ten standard po koupi.. viz. http://www.spotreby.cz/peugeot-407-sw-1-6-hdi-80-kw-110-hp-a49386/
×
×
  • Vytvořit...