Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

k svému vozu jsem při koupi dostal bohužel pouze 1 klíč a nemám ani servisku, ani kartičku s kódem. V peugeotu mi řekli, že dle VIN mi klíč objednají a přes diagnostiku spárují. Cena 3000 Kč.

Můj dotaz je, zda je to moc, málo, normální? Případně, zda to někdo umí levněji?

Díky

P.s.: nejedná se o auto v popisu, ale o 206 SW 05.

[upravil dne 14/10/12 15:43 od PAJA106]

Odesláno

No dělej jak myslíš. Pokud máš současný s DO ve špatném stavu koupil bych futrál za ár USD a převlíknul ho. Pak bych koupil obyč s Immo a nehcla si immo naklonovat někde kde dělají autoklíče. To by bylo asi nejlevnější řešení.

Odesláno

podle VINka koukam, ze mas infracerveny DO a immobilizer nemas na cip, ale mas klavesnici.

auto bylo vybaveno pouze jednim klicem s DO centralu a jednim servisnim obycejnym klicem

v tvem pripade bych vubec neuvazoval o dodelavani klice za 3000, ale koupil bych univerzalni dalku napriklad s vystrelovacim klicem, nechal si dobrousit obycejnou planzetu a osadil do toho vystrelovaku, sfouknes to tak do 800Kc a jeste budes mit ovladani na delsi vzdalenost a i signalizaci zamceni blinkry

Odesláno

Nedavno jsem byl \"opet\" v Pardubicich tak me to nedalo a opet jsem zamiril do tamniho Globusu a tentokrate jsem byl uspesnejsi klic by stal jen 2500Kc ale bez dalky jen s imobilizerem.....

Tak mam zatim take jen jeden.

Jinak objednavat jen dle VIN je nutny predpoklad ze jsou puvodni zamky/klice jinak se klidne muze stat ze bude klic opravdu jen k ulozeni do supliku :)

A alespon v nasem pripade nebyl OG servis schopen 100% rici ze mame puvodni zamky-nejde odemknout manualne pate dvere :mrk

Odesláno

Našel jsem toto, což je přesně to co potřebuji:

http://aukro.cz/klic-peugeot-106-206-306-405-i2710008689.html

Pak budu mít 2 planžety, ale pouze 1 elektroniku :myslim

Dá se immo překódovat?? Našel jsem totiž toto, tak mne napadá použít elektroniku z toho a pomocí diagnostiky ho spárovat s mým autem:

http://aukro.cz/klic-peugeot-dalka-i2705821937.html

Edit: změněn link na levnější verzi klíče. Přidán použitý klíč.

[upravil dne 14/10/12 17:16 od PAJA106]

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Zdravim....,dnes jsem \"konecne\" nasel provozovnu ktera dokazala vybrousit a nahrat chip na nasi P406 rv 01/02 - MUX bez dalky = tedy pro me jen zaloha pro vyjezdy ven za hranice jako druhe klice.

Bez kerticky jen s klicem.

Klic funguje bez problemu = spokojenost.

Cena ne zrovna idealni cca 1600,- Misto SZ /aby to nebylo jako reklama ;) /

[upravil dne 20/6/13 18:50 od Lihous]

Odesláno

pokud je to stejny jako u 406, tak malou gumicku tu objednaval nekdo z polska a tu vetsi koupit v peugeotu, myslim ze je z 605-ky a musis to necim vypodlozit -kousek ze stare gumicky.

viz muj navod zde:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...