Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jedna taková skoro klasika:

Bio jatýrka z bio býčka Charolais z bio Jelcových bio Lhotek :) s pečeným bramborem, pečeným patizonem, jarní cibulkou, domácí tatarkou a nezbytným pivkem (posledně dvě jmenované položky se nevešly na foto).

Malý poddotek k cenám: Jelcovky mají to hovězí opravdu exkluzivní, ale třeba ty játra dost často na trhu vyprodává, protože to lidi prostě moc nekupujou a nechce to vozit zpátky, takže kilo mě včera vyšlo na 40 Kč... A tam, kde jsme minule koupili toho bažanta, měli včera divoké kachny za 100 Kč kus - takže se fakt nejedná o nic drahého, když si koupíte kuřecí prsní řízky z podělanýho brojlera nainjektovanýho z poloviny vodou, vyjde vás to dráž než když si takhle uděláte radost ;)

post-23-14109628263822_thumb.jpg

Odesláno

Legendární kanec se šípkovou - do Kerska mám daleko, tak jej holt mám doma :)

Kančí plec, šípková omáčka, domácí knedlíky.

Prý moje poslední chlapské jídlo, říká žena, od zítřka že budu dostávat to co děti :)

post-23-14109628352767_thumb.jpg

Odesláno

Já to do Kerska mám blízko :aut

Já jsem kance na šípkové dělal naposledy před dvěma lety a bylo to hodně fajn, měl bych si to zopakovat. Už mám na něj chuť, právě žeru tvoji fotku :D

Odesláno

Prý moje poslední chlapské jídlo, říká žena, od zítřka že budu dostávat to co děti :)

Kojí ještě? :aut:D:D

Já ti to napíšu a pak budete chtít všichni přijít na večeři :P

• O 3 měsíce později...
Odesláno

fenykl? nechutná to jako anýz alias pendrek?

Jazýček výbornéj zauzenej, oloupanej na jemné plátky na krájenej, ale takhle bych ho slupl taky ale bez fenyklu;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...