vendelinek Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 se ti nedivim,tady vyvářeji,jak někde v ***** hotelu Citovat
Marcel00 Odesláno 19. listopad 2012 Odesláno 19. listopad 2012 nerad vam do toho vstupujem, ale idealne zradlo v tuto hodinu nocnu je jednoznacne tohle... Citovat
oddie Odesláno 25. listopad 2012 Autor Odesláno 25. listopad 2012 Jedna taková skoro klasika: Bio jatýrka z bio býčka Charolais z bio Jelcových bio Lhotek s pečeným bramborem, pečeným patizonem, jarní cibulkou, domácí tatarkou a nezbytným pivkem (posledně dvě jmenované položky se nevešly na foto). Malý poddotek k cenám: Jelcovky mají to hovězí opravdu exkluzivní, ale třeba ty játra dost často na trhu vyprodává, protože to lidi prostě moc nekupujou a nechce to vozit zpátky, takže kilo mě včera vyšlo na 40 Kč... A tam, kde jsme minule koupili toho bažanta, měli včera divoké kachny za 100 Kč kus - takže se fakt nejedná o nic drahého, když si koupíte kuřecí prsní řízky z podělanýho brojlera nainjektovanýho z poloviny vodou, vyjde vás to dráž než když si takhle uděláte radost Citovat
oddie Odesláno 30. listopad 2012 Autor Odesláno 30. listopad 2012 Legendární kanec se šípkovou - do Kerska mám daleko, tak jej holt mám doma Kančí plec, šípková omáčka, domácí knedlíky. Prý moje poslední chlapské jídlo, říká žena, od zítřka že budu dostávat to co děti Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 Dopr, to jsem měl naposledy v lázních v Třeboni v myslivecký restauraci, kurnik, slintám si do klávesnice. Proč mi tohle děláš:D Citovat
MilanF1 Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 Já to do Kerska mám blízko Já jsem kance na šípkové dělal naposledy před dvěma lety a bylo to hodně fajn, měl bych si to zopakovat. Už mám na něj chuť, právě žeru tvoji fotku Citovat
Neon Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 Prý moje poslední chlapské jídlo, říká žena, od zítřka že budu dostávat to co děti Kojí ještě? :D Citovat
vendelinek Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 :D to už neni dobrý,to je hrozně sladký:D Citovat
oddie Odesláno 3. prosinec 2012 Autor Odesláno 3. prosinec 2012 Tak dneska nemám fotku večeře, tak aspoň jedna z nakoupených surovin Citovat
oddie Odesláno 3. prosinec 2012 Autor Odesláno 3. prosinec 2012 Prý moje poslední chlapské jídlo, říká žena, od zítřka že budu dostávat to co děti Kojí ještě? :D Já ti to napíšu a pak budete chtít všichni přijít na večeři Citovat
Charlie 1 Odesláno 16. březen 2013 Odesláno 16. březen 2013 copak bude dobrýho?koukám na ty tvý chutovky je to paráda,ale tak k obědu,na večeři je to trochu těžký ne? [upravil dne 16/3/13 21:58 od Charlie 1] Citovat
oddie Odesláno 18. březen 2013 Autor Odesláno 18. březen 2013 Tak po dlouhé době zase jeden kousek: Nadívaný hovězí jazyk se zeleninovými jáhlami a fenyklovou omáčkou Citovat
punkac Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 fenykl? nechutná to jako anýz alias pendrek? Jazýček výbornéj zauzenej, oloupanej na jemné plátky na krájenej, ale takhle bych ho slupl taky ale bez fenyklu;) Citovat
oddie Odesláno 18. březen 2013 Autor Odesláno 18. březen 2013 Ne, nechutná to jako anýz. Semena jsou výrazné, ale tohle je ze zelené rostliny, to chutná jinak. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.