oddie Odesláno 13. říjen 2012 Sdílet Odesláno 13. říjen 2012 Tak tentokrát to není celé kuře jako minule Maso z vyzrálé květové špičky anguse z Jelcových Lhotek, udělané medium rare, k tomu kousky z ryzců pravých (čerstvých, nasbíraných odpoledne přímo v Praze ) na čistém sádle, a šťouchané brambory s čerstvou jarní cibulkou (sice jarní, ale roste furt ). K tomu jedny Svijany (nejsou na foto) a večeře je hotova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hurvajz Odesláno 13. říjen 2012 Sdílet Odesláno 13. říjen 2012 Sakra, teče mi slina. Mńam:aut:D To je fakt super radostná večeře;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendelinek Odesláno 13. říjen 2012 Sdílet Odesláno 13. říjen 2012 oddie zlobí todle mi nedělej,před spanim už nejim,a já dostavám hlad:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medvěd Odesláno 13. říjen 2012 Sdílet Odesláno 13. říjen 2012 Ryzce bych odložil, cibulku do brambor bych taky nedával, ale zbytek bych klíďo smlsnul (i s oblíbenou Svijanskou 13kou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oddie Odesláno 22. říjen 2012 Autor Sdílet Odesláno 22. říjen 2012 Zase jedna malá inspirace Pečený pupek z anguse na česneku a rozmarýnu s pečenou zeleninou, špikovaný uzeným bůčkem, se šťávou z červeného vína a šťouchanými brambory s pečeným česnekem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haryk Odesláno 22. říjen 2012 Sdílet Odesláno 22. říjen 2012 já se snad půjdu napapat, takhle večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest StibTo Odesláno 22. říjen 2012 Sdílet Odesláno 22. říjen 2012 Hmmmm chutné již na pohled ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendelinek Odesláno 22. říjen 2012 Sdílet Odesláno 22. říjen 2012 já sem do tohdle vlákna nemůžu,teda alespoň toudle dobou,už mám zase hlad:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidekcz Odesláno 22. říjen 2012 Sdílet Odesláno 22. říjen 2012 teď jsem se zrovna naládoval :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oddie Odesláno 1. listopad 2012 Autor Sdílet Odesláno 1. listopad 2012 Tak tentokrát králík Na česneku, s domácím bramborovým knedlíkem, s čerstvým špenátem a zelím nasladko (čerstvé zelí, jablko). Posledně jsem teda ještě chtěl vyfotit chleba se sejrem a nakrájenou cibulku, ale pak k tomu nějak nedošlo, tak až teď ten králík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oddie Odesláno 1. listopad 2012 Autor Sdílet Odesláno 1. listopad 2012 ... a druhá verze: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medvěd Odesláno 1. listopad 2012 Sdílet Odesláno 1. listopad 2012 Tak tomu ani z Medvědího pohledu není co vytknout (snad jen bych králíka raději nahradil husičkou, ale to je jen detail) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 1. listopad 2012 Sdílet Odesláno 1. listopad 2012 Tak husičku za mě nee, to raději kachničku, ale pokud je králíček pěkně prošpikovanej aby z něj nebyla sušinka tak super. Jenom hlavu bych asi hodil do polívky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šalda Odesláno 1. listopad 2012 Sdílet Odesláno 1. listopad 2012 Brr, králík, každej den máme králíka, ani Pinďa to už nechce žrát Králíka nežeru, ale kachnička by byla mooooc mňam, ale s červeným sladkým zelím;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oddie Odesláno 3. listopad 2012 Autor Sdílet Odesláno 3. listopad 2012 Tak pro změnu, abyste neřekli, že furt žeru jak na hradě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendelinek Odesláno 3. listopad 2012 Sdílet Odesláno 3. listopad 2012 tak to už jo,to bych si dal,ale toho chleba je nějak moc na tudle porci:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oddie Odesláno 3. listopad 2012 Autor Sdílet Odesláno 3. listopad 2012 Tenhle chleba je dost papírovej, vzali jsme jej na zkoušku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest StibTo Odesláno 3. listopad 2012 Sdílet Odesláno 3. listopad 2012 Slušné ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oddie Odesláno 4. listopad 2012 Autor Sdílet Odesláno 4. listopad 2012 Tak zase něco malinko jiného: Medailonky z dančího hřbetu medium-rare, k tomu šťouchané brambory s jarní cibulkou (hodily by se spíš bramborové placky, ale bohužel žena moc nestíhá, tak jenom ty šťouchačky), a k tomu ostružinová omáčka. P.S. pokud někdo chcete k něčemu stručné recepty, stačí říct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Péťa Odesláno 4. listopad 2012 Sdílet Odesláno 4. listopad 2012 Já mám k večeři Hibernal 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.