Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Večeře pro radost


oddie

Recommended Posts

Tak tentokrát to není celé kuře jako minule :)

Maso z vyzrálé květové špičky anguse z Jelcových Lhotek, udělané medium rare, k tomu kousky z ryzců pravých (čerstvých, nasbíraných odpoledne přímo v Praze :super ) na čistém sádle, a šťouchané brambory s čerstvou jarní cibulkou (sice jarní, ale roste furt :) ). K tomu jedny Svijany (nejsou na foto) a večeře je hotova.

post-23-14109627498777_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...

Tak tentokrát králík :)

Na česneku, s domácím bramborovým knedlíkem, s čerstvým špenátem a zelím nasladko (čerstvé zelí, jablko). Posledně jsem teda ještě chtěl vyfotit chleba se sejrem a nakrájenou cibulku, ale pak k tomu nějak nedošlo, tak až teď ten králík ;)

post-23-14109627882523_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak zase něco malinko jiného:

Medailonky z dančího hřbetu medium-rare, k tomu šťouchané brambory s jarní cibulkou (hodily by se spíš bramborové placky, ale bohužel žena moc nestíhá, tak jenom ty šťouchačky), a k tomu ostružinová omáčka.

P.S. pokud někdo chcete k něčemu stručné recepty, stačí říct ;)

post-23-14109627929295_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...