Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dneska jsem koupil plastovou vanu do kufru - za 1630Kč:D Palba jak hrom, na druhou stranu, když jsem viděl ty no-name aušusy, tak jsem si radši připlatil...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Neplánuje Pežot zase nějakou akci na stěrače? Pomalu potřebuju vyměnit, ale 1800Kč za pocit prvovýroby fakt nedám :bojim Radši koupím Valeo za polovic...:myslim

Odesláno

No nevím, zase ty předražený díly. Každopádně jsem byl překvapen kvalitou původních stěračů. Po 3 letech (a 3 zimách) stání venku fungují stále jako nové.

Otázka je, zda nezkusit za 400Kč nějaké \"no name\", třeba překvapí. :)

Odesláno

Mně právě začínají po dvou letech za chladu dělat na skle mapy. Ale někde jsem četl, že je možné gumičky \"oživit\" silikonovým olejem, který by jim měl vrátit původní měkkost. Pak samozřejmě důkladně otřít.

No, uvidím, asi to vyzkouším, vyhodit je můžu vždycky:D

Odesláno

Za 1218,- Kč sada Valeo Silencio v Auto Kelly. S tím silikonovým olejem bych byl opatrný. Mohl by jsi mít problém se sundáním silikonu ze skla.:myslim

[upravil dne 30/11/12 19:27 od HonzaZ]

Odesláno

Ty moje stěrače jsou na pohled úplně v pořádku, ale začínají po skle trochu poskakovat + na skle zůstává takový lehký film, který umeju jenom ostřikovači. Asi holt začínají být tvrdé.:myslim Zkusil jsem je pořádně umýt jarem a uvidím.

BTW nedalo mně to a ten silikonový olej (tedy opak jaru) jsem vyzkoušel na ZX a musím říct, že tam, kde se mně to povedlo dobře otřít, to stírá mnohem líp:D Samozřejmě, že mastit sklo je hovadina, otázka je, jestli ten olej se silikonem nedokáže ty gumky \"vyživit\". Když to umí s těsněním dveří...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...