Maverick Odesláno 22. září 2012 Odesláno 22. září 2012 Typ VIRUS: Ani si nevšimneš a nastěhuje se ti do bytu a všechno si přivlastní. Typ INTERNET: Musíš zaplatit za přístup. Typ USB: Je dobrá jen na zastrčení kabelu. Typ WIFI: Je zadarmo a přístupná všem s příslušným zařízením. Typ BLUETOOTH: Chce udržovat přátelství bez kontaktu. Typ SERVER: Když jí potřebuješ, vždy je obsazená. Typ WINDOWS: Má spoustu chyb, ale nedovedeš si bez ní představit život. Typ POWERPOINT: Je atraktivní, můžeš se s ní pochlubit, ale sama o sobě nemá hodnotu. Typ EXCEL: Říká se, že umí spoustu věcí, ale ty ji používáš jen pro základní úkony. Typ WORD: Vždy má pro tebe překvapení, ale v podstatě ji nikdo nerozumí. Typ DOS: Kdysi ji měli všichni a dnes o ní nemá zájem nikdo. Typ SCANDISK: Je ti jasný, že je užitečná a chce ti pomoct, ale nikdy nevíš, co vlastně dělá. Typ SCREENSAVER: Nehodí se na nic, ale aspoň tě zabaví. [upravil dne 22/9/12 15:53 od Mef] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 22. září 2012 Odesláno 22. září 2012 není to do sekce IT dělám si srandu :potlesk Citovat
Šalda Odesláno 22. září 2012 Odesláno 22. září 2012 Něco na tom bude:D:D Teď jen přemýšlím jakej typ vlastně mám doma:D Citovat
godzila.01 Odesláno 22. září 2012 Odesláno 22. září 2012 To já kombinaci několika faktorů ... Citovat
Guest StibTo Odesláno 22. září 2012 Odesláno 22. září 2012 to já asi typ Windows ale neřekl bych SPOUSTU CHYB spíš pár drobností které se dají přežít Myslím, že jsem nedopadl nejhůř Citovat
vendelinek Odesláno 22. září 2012 Odesláno 22. září 2012 no,asi to budu mít na stejno s medvědem asi to bude scandisk:) Citovat
MilanF1 Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 U mě to bude Windows, jen nevím, jaká verze, doufám, že Vista, tam je hodně chyb Citovat
parolla Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 Tak moju neviem zaradiť ...Ale často ju resetujem:D Citovat
MilanF1 Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 resetuješ, nebo rovnou měníš celý systém Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.