Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja mám tie kleber hp2 na 406tke a nemožem na ne povedať nič zlé. Posledné roky u nás vlastne ani zima nebola, uvidíme ako sa ukáže tento rok,lebo ak by to bolo ako 2015/2016, tak ani nemá zmysel kupovať zimné gumy...

Odesláno

Dle mého je jedno jaké máme pneumatiky. Pokud jedeš jak "hovado" nepomůžou ani hřebíky. Vše je o stylu a předvídavosti. Osobně mám Micheliny alpin 5, ale příští rok jak letní tak zinmí budou nexeny. Jinak když jsme u toho, tak budu mít na prodej 4 letní pneu Pirelli Cinturato P7 215/55/17 Vzorek  OK. Bohužel na sezónu vždy kupuji nové, abych nemusel v průběhu sezóny měnit a shánět gumy. A po zimě budu zase prodávat Micheliny Alpin 5 215/60/16 včetně plecháčů. Už nechci plechy. Pro mě zbytečnost. Budu kupovat už jen 17cky gumy. Když bude mít někdo zájem dejte vědět. :)

Odesláno

Tak úplně jedno to asi zase není. Je rozdíl od někud vyjet nebo ne a zastavit třeba o metr dřív nebo později. I to, jak pneu odvádí vodu je imho hodně důležité. Jednou jsem potmě vletěl u Kolína do zatopené silnice z tajícího sněhu a dopadlo to dobře jen díky pneu.

Odesláno

Je to trosku drahy spas skusat, ktore pneu su lepsie, ale zalezi kade, kedy a kolko sa jazdi.

Na moje auto mam osvedcene Dunlop Winter Sport, najlepsie boli M3, ale teraz bud 4D alebo 5.

Letne Dunlop Fast Responze, alebo Dunlop SP Sport 01. Najazdim dost, cca 30000 rocne, leto zima, pneu vydrzia 2, niekedy 2,5 sezony. Ale jazdim kopec leto/zima, takze inac by vydrzali viac.

v zime som vysiel vzdy, aj ked nebolo poriadne ohrnute. Tuto zimu isiel predo mnou MB S xxx  4matic, zastal pred nim kamion a on tiez a uz sa nepohol.

Isiel som spät o hodinu a som ho stretol o 10 km, dalej.

Odesláno
V 9/23/2016 at 11:47, PeugeotHDi napsal:

Ja som 4 sezony jazdil na Semperit Speed Grip 2: 215/55 R17 (lepsie vysli v testoch ako Nokian) a max. spokojnost za tu cenu.

Mam taky ty Semperity a jsem spokojen.

• O 3 týdny později...
Odesláno

ja dávam HANKOOK W320 235/45 R18 a jsou tiché a je mi jedno jakej mají zaběr stejně není pořádna zima už pár let :) 

1469174704229.jpg

• O 2 měsíce později...
Odesláno

cauko..ja mam uz moju 508 sw rok a najazdene 72 000 km za rok..dufam, ze tento rok sa zmestim do 50 000 km..letne mam original  primace hp Michelin este dobry dezen na jar pojdu naspat a zimne som dal tiez Michelin alpin 5 spokojnost..hlavne za mokra 180 tempomat v nemecku..za sucha 200 tempomat..rakusko 160 tempomat..nederu sa tak rychlo..aj ked jazdim rychlejsie..sada letných a zimnych vydrzi cez 100 000 km

• O 3 týdny později...
Odesláno

AHoj ,

mam toto auto a musim rict ze je to snad nejhorsi auto na zimu , chova uplne nepredvidatelne na snehu . Hruuuza . je to lod volant otoceny doprava auto stale jede rovne. Zimni pneu Pirelli neresi nic. totok nejhrosi auto na zasnezene ceste.

Odesláno

Mám toto auto a musím říct, že se chová na sněhu úplně normálně, jako ostatní auta. Mám zimní pneu Verdestein, takže nic extra. Oproti 406 na zimních Matador je radost brát zatáčky :aut 

Odesláno
Před hodinou, Dejved napsal:

AHoj ,

mam toto auto a musim rict ze je to snad nejhorsi auto na zimu , chova uplne nepredvidatelne na snehu . Hruuuza . je to lod volant otoceny doprava auto stale jede rovne. Zimni pneu Pirelli neresi nic. totok nejhrosi auto na zasnezene ceste.

tak ho reklamuj :P

Odesláno (upraveno)

V tom pripade nevim co se deje. Auto ridili dalsi dva lidi a meli uplne stejny pocit. Pirelli uz jedu druhou sezonu jsou na kraji ale i tak . ....chova se to jako kdybych mel gumy od motorky.......nevim co se deje.

http://www.rajpneu.cz/pneumatika/225-55-R17-W210SZ2-97H-AO-M-S-PIRELLI

Jeste jeden dotaz: prosim Jaky davate tlak pneu 225/55 R17 diky.

Upraveno uživatelem Dejved
Odesláno
V 25. 1. 2017 at 12:55, Dejved napsal:

AHoj ,

a co ti říká vyšlápnout spojku?   pak ti to bude zatáčet, ale pokud přidáváš plyn tak ztrácíš adhézi :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...