JakubkoSK Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 http://www.loupak.cz/video/sport/11381-biker-na-bludne-stezce Je to borec Citovat
JakubkoSK Odesláno 18. září 2012 Autor Odesláno 18. září 2012 ma dobrý bike takže take tragické to nieje a nieje to amatér takže sa mi to páči v jeho podaní. ak by tam išiel niekto slabý tak by bol debil ale ten vie čo robí môj názor. Citovat
elton Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Nic moc:aut ujede 50metrů, zastaví, kameraman jej přeutíká a zase jede dalšíc 50 metrů a kameraman jej zase přeutíká a tak to jde dokola. Takže nakonec je machr kameraman, že to udejchal a netřepe se mu obraz:aut :D:D Citovat
PAJA106 Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Nějak nechápu nač, ta silná slova. Klasické DH video, kterých je na netu mraky, nic extra nebezpečného tam nebylo. Jinak s tím točením to není taková sranda ani pro jezdce, málokdy to je tak, že se přesunuje pouze kameraman. Většinou i jezdec tlačí každý úsek nahoru a často několikrát. Citovat
ozzy56 Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Nějak nechápu nač, ta silná slova. Klasické DH video, kterých je na netu mraky, nic extra nebezpečného tam nebylo. Jinak s tím točením to není taková sranda ani pro jezdce, málokdy to je tak, že se přesunuje pouze kameraman. Většinou i jezdec tlačí každý úsek nahoru a často několikrát. až půjdeš na kopec s báglem na zádech po značené turist. stezce a takový idiot (nebo více idiotů) se řítí proti tobě, pak pochopíš...,kdyby jezdili po uzavřené trati, je mi to šumafuk Citovat
Fuller Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 nebo debil? Sám si debil, nemám slov. To už můžeš nazvat debilem jezdce rally, taky jezděj na úzkých a nebezpečných tratích. Tihle chlápci, co jezděj po lesích, skalách a podobně, si ty trasy nejdřívě navrhnou a postavěj, o žádnou turistickou trasu se nejedná, vidíš jí tam snad někde? Koukni na nějaký dokumenty nebo filmy o tomhle. Já to neumim, ale umět bych to chtěl, jsou to borci. Citovat
Fuller Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 Nevim, proč se to odeslalo 2x a ještě po 10ti minutách, asi nějaký šotek. [upravil dne 19/9/12 02:31 od Fuller] Citovat
vendelinek Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 hele ještě jsem nic nepil a vidim tady tu odpověď dvakrát:D:D a tu druhou dokonce o pár minut dýl:D jináč,musim říct,že to už asi někdy dělal,v tý rychlosti sject po cestě a mezi stromama,borec:super:potlesk Citovat
MilanF1 Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 Nějak nechápu nač, ta silná slova. Klasické DH video, kterých je na netu mraky, nic extra nebezpečného tam nebylo. Jinak s tím točením to není taková sranda ani pro jezdce, málokdy to je tak, že se přesunuje pouze kameraman. Většinou i jezdec tlačí každý úsek nahoru a často několikrát. až půjdeš na kopec s báglem na zádech po značené turist. stezce a takový idiot (nebo více idiotů) se řítí proti tobě, pak pochopíš...,kdyby jezdili po uzavřené trati, je mi to šumafuk Podle mě to není turistická stezka, je to připravená trať, vždyť tam byl i kmen přes cestu a moc mu nepřekážel. To že se to natáčí na několikrát, to je snad jasný, ani Ken Block ve svých show to neudělá napoprvé. Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 jako respekt pred chlapcem a komentar typu debil jsem radsi prehlidnul.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 No debil to sice není, borec to možná je, ale určitý podíl bezmozka v něm bejt musí, jako nakonec i v každym jezdci rally, jinak by ten kopec nešel ani pěšky:D:D:D Citovat
Guest StibTo Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 A kde je video jak pak celej kopec slape pekne pomalu zpatky nahoru ? Citovat
Jeny Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 prej stezka:D je to normálně vyjetá dh trať. Na bmxu jsem jezdil bez chráničů, ale takhle z kopce bych se bez rukavic nikam nepustil Citovat
PAJA106 Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 Jízda bez rukavic je módou poslední doby, kterou jsem nějak nepobral. Všichni mi tvrdí, že mají lepší kontakt s řidítky. Já teda naopak vozím celoročně dlouhoprsté rukavice. Citovat
JakubkoSK Odesláno 19. září 2012 Autor Odesláno 19. září 2012 No jazdim tiež ale nie toto takže pre mňa je chlapec vynikajúci ale pzerám že každý ma iný názor ale to je okej. inak rukavice a prilba je zaklad bez toho nejdem nikam. Citovat
PAJA106 Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 Já teda ještě k helmě potřebuju brýle, jinak mi strašně slzí oči a prd vidím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.