kovi Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 Zdravim. Mám problém. Občas se mi stane, že když vezu spolujezdce, tak se mi rozsvítí kontrolka AIR BAG a bliká. Pak třeba druhý den zhasne. Ted už mi bliká týden a nic. Neví někdo v čem by mohl být problém? V zapínání pásu je nějakej koncák? Citovat
linomaniac Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 pod sedačkou máš konektory, vytiahnuť, vyčistiť, trošku prihnúť. A hneď bude po blikaní. Citovat
Ferry Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 dodam jen, ze ten konektor ma oranzovou barvu Citovat
kovi Odesláno 3. září 2012 Autor Odesláno 3. září 2012 ok, zítra se tam ponořim, snad to zmáknu na 2 nádechy Citovat
misino251 Odesláno 5. září 2012 Odesláno 5. září 2012 je to častý problém, mne to robilo, keď som sa mojou sedačkou posunul uplne dozadu, napr vysaval a pod....skúšal som čisťiť, kontakt sprey,... a stále mi to občasne(raz za dva tri mesiace) zasvietilo...... Citovat
Romeo2006 Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 Mne blika už pol roka. Skusim ti kable pod sedačkou, snad to zabere, lebo mna uz dost vytaca to stale blikani Citovat
kovi Odesláno 6. září 2012 Autor Odesláno 6. září 2012 Na druhý ponor jsem to procvakal a je klid. Díky za typ Citovat
BV406 Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 je treba odpojit autobaterii, nebo muzu ty kontakty bagu odpojit normalne natvrdo a nic nebouchne ? Citovat
linomaniac Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 nič nebuchne, ono sa to týka pyropásov, nie airbagu Citovat
Ferry Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 maj, ale tolik neboucha jenom coudi a dost smrdi (vlastni zkusenost, bohuzel, po narazu to v aute smrdi jak v pekle ) Citovat
linomaniac Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 no ale od pyropásu nedostaneš jebu do hlavy Citovat
Guest Miky32 Odesláno 9. září 2012 Odesláno 9. září 2012 Zdravičko, mam problem, ubec se mi nerozvěcí kontrolka Airbagu jak u kličku pred nastartovanim a tak prosťě nesvití... Myslíte ze je odpojenej nebo něco? Předem Diky za odpověd Citovat
matejgigi Odesláno 6. říjen 2012 Odesláno 6. říjen 2012 Zdravím, spravil som to podľa návodu, čiže oranžový konektor som odpojil, nastriekal som tam spreju na kontakty pod obidvoma sedačkami, pripojil a blikal. Tak som to opakoval ešte raz a stále mi to bliká. Neviete mi niekto poradiť, ako to spravím tak, aby mi to prestalo blikať bez nutnosti vytiahnutia žiarovky kontrolky na prístrojovke? Celkom ma to hnevá... Kedysi sa mi to sem tam ozvalo po posunutí sedačky, ale teraz to bliká stále Citovat
matejgigi Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Nikto mi neporadí, ako sa zbavím toho otravného blikania kontrolky \"AirBag\"? Citovat
Ferry Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 tak pokud nepomohl konektor pod sedackami, nezbyva nez napichnuti na diag a zjistit, co se tomu nelibi a jit pak primo a najisto, nic vic uz se poradit neda Citovat
matejgigi Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Aha... Ďakujem za rýchlu odpoveď Poriešim... Citovat
Jirka V Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Tak dneska začal taky blikat ten airbeg, tak jsem šáhl pod sedadlo řidiče a našel jsem rozpojený drát s konektorem. Spojil sem to a sem zvědav zítra co to bude dělat. Koukám, že nejsem sám , ještě se podívám pod sedadlo spolujezdce:), to mě nenapadlo:) Zdar Citovat
matejgigi Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Prečistil som úplne všetky konektory, ktoré boli pod sedadlami a musím zaklopať na drevo (klop, klop, klop), prestalo... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.