Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim. Mám problém. Občas se mi stane, že když vezu spolujezdce, tak se mi rozsvítí kontrolka AIR BAG a bliká. Pak třeba druhý den zhasne. Ted už mi bliká týden a nic. Neví někdo v čem by mohl být problém? V zapínání pásu je nějakej koncák?

Odesláno

je to častý problém, mne to robilo, keď som sa mojou sedačkou posunul uplne dozadu, napr vysaval a pod....skúšal som čisťiť, kontakt sprey,... a stále mi to občasne(raz za dva tri mesiace) zasvietilo......

Odesláno

maj, ale tolik neboucha :D jenom coudi a dost smrdi :D (vlastni zkusenost, bohuzel, po narazu to v aute smrdi jak v pekle :) )

Odesláno

Zdravičko, mam problem, ubec se mi nerozvěcí kontrolka Airbagu jak u kličku pred nastartovanim a tak prosťě nesvití...

Myslíte ze je odpojenej nebo něco?

Předem Diky za odpověd

• O 4 týdny později...
Odesláno

Zdravím, spravil som to podľa návodu, čiže oranžový konektor som odpojil, nastriekal som tam spreju na kontakty pod obidvoma sedačkami, pripojil a blikal. Tak som to opakoval ešte raz a stále mi to bliká. Neviete mi niekto poradiť, ako to spravím tak, aby mi to prestalo blikať bez nutnosti vytiahnutia žiarovky kontrolky na prístrojovke? :P Celkom ma to hnevá... Kedysi sa mi to sem tam ozvalo po posunutí sedačky, ale teraz to bliká stále :(

Odesláno

tak pokud nepomohl konektor pod sedackami, nezbyva nez napichnuti na diag a zjistit, co se tomu nelibi a jit pak primo a najisto, nic vic uz se poradit neda

Odesláno

Tak dneska začal taky blikat ten airbeg, tak jsem šáhl pod sedadlo řidiče a našel jsem rozpojený drát s konektorem. Spojil sem to a sem zvědav zítra co to bude dělat. Koukám, že nejsem sám :), ještě se podívám pod sedadlo spolujezdce:), to mě nenapadlo:) Zdar

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...