Přejít na obsah

Jirka V

Uživatel
  • Počet příspěvků

    59
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Ústí nad Labem
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

1 001 zobrazení profilu

Jirka V's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Jirka V

    Kod radia

    1.4 tdi eco 70, 50 kw, ok tak vinko mého auta, je tu někdo z Usti nl kdo to umí?
  2. Jirka V

    Kod radia

    Ahoj,dát ho chci do Peugeot 206, 1.4 tdi eco, rv 2004, měnim origo za origo radio na CD.
  3. Jirka V

    Kod radia

    Ahoj, prosím je někdo z Ústí nad Labem, kdo umí zadat přes diagnostiku nové VIN k radiu aby šelo a nepípalo, je to original.VIN z auta kde bylo mám.Diky za info.
  4. Ahoj, tak ohledně toho zátáčení, tak si mysli,. že to bude uložení tlumičů, pérování, páč pokud zatočím tak do určitého úhlu se nic neděje, jakmile ale pootočím ještě o něco víc volantem, tak auták reaguje jakoby mě chtěl předjet zadek a předek se zavlní. Když jedu po rovince a začnu točit volantem ze strany na stranu nic auto nedělá, reaguje hned na zatočení. Dělá to pouze při prudkém zatočení do prava. Hlavně to dělá ve větší rchlosti, auto začne točit a jak se nahne předek tak náhle se auto na vteřinu zavlní. Jedu 50 přijde pravotočivá zatáčka, vjedu do ní začnu točit a v určité chvilce se to zavlní až se lekneš a pak se to srovná. Nevim co to je blbě se to popisuje. Jestli vada na řízení, uložení tlumičů, ramen, čepy, nevim jen do prava , do leva normální,. Třeba ložisko uložení pérování horní, nevim.
  5. Ahoj všem, mám dotaz, dneska jsem v nádržce na chladící kapalinu našel olej, je černá, auto jsem koupil na ježdění do práce. Bohužel jsem v den koupě nekoukl do nádobky, to mě prostě úplně vypadlo z hlavy (prostě sem debil páč tohle je první co sem měl udělat). Podíval jsem se na víčko oleje na motoru, to je bez šlemu,, motor drží teplotu v den koupě jsem ho protáh po našich kopcích. Tak je mi jasný, že mám problém a to buď prasklé těsnění pod hlavou, nebo prasklá hlava a pak mě ještě napadá jedna věc a to je vodní pumpa a ještě možná chladič oleje, ale nevim jak to s tim chladičem oleje u 206 1.4 HDi rv 2004 50 kw je? Olej jsem kontroloval, bylo ho dokonce pod risku. Prosím o radu, má někdo zkušenosti s tímhle problémem a popřípadě jaká je to raketa v případě opravy? čím začít? Má smysl invesstovat do tohodle? Koupil jsem to s tím, že je nějaká vada na řízení, auto se divně zavlní při zatočení do prava ( asi uložení tlumičů, nebo něco jiného, ale to ted řešit nechci, i když je to oravdu hrůzný při zatočení se to zavlní jak bejk až sem se lekl. Tedy prosím poraďte čím začít. Mám začít rozvody a vyloučit vodní pumpu, nebo začit jinde. Jsem z Ústí nad Labem, nevíte někdo o dobrém servisu? Auto je celkově v dobrém stavu na to kolik mu je, ale prostě tohle mě dostalo( sem debil, sem debil sem debil, sem naletěl) Díky za dobrou radu.
  6. Ok, tak abych dostal ven motorek zámku (centralu) musim povolit tři šrouby z boku co drží zámek ve dveřích, chápu dobře, jo?
  7. Ahoj, prosím o radu jak vymontuju motorek centrálu v předních dveřích 405 u řidiče. Je na to nějaký fígl, atd.? Motorek pouze zamkne, nechce dveře odemknout, cvakne ale nezvedne táhlo, nevim proč. 405 je už málo a hledal jsem na netu ale nic nenašel jako instruktážní video atd.. Do auta jsem tak lez odemčením dveří klíčkem, ale i to už selhalo, klíčem nelze odemknout jen zamknout, proste se zámek sekne, lze jen zamknout. Objednal jsem nové zámky a motorek. Ono toho je víc, teď mi sjelo okno a zůstalo dole a ještě k tomu se nahnulo k přednímu sloupku, jsem koukal, že vypadlo z nějakýho držáku na boku okna u středového sloupku dveří. Poraďte prosím, bo sem z toho na prášky. Do auta lezu přes zadní dveře vytažením táhla knoflíku předních dveří a okno nemůžu otevřít a to jako kuřáka mě štve..
  8. Jirka V

    Nebrzdí celý předek, proč?

    Ahoj tak uz vse ok, vyměna hl brzd valce . Kluci nevite jak se utahuji srouby na olejove vane po novem tesneni, je tam nejake poradi jak je utahovat?
  9. Jirka V

    Nebrzdí celý předek, proč?

    No to bude zajimaci podle VIN.
  10. Jirka V

    Nebrzdí celý předek, proč?

    Kapaliny je habakuk. Uvidim az sundam kola v predu, jak jsou na tom desky a kotouce pak kouknu na bubnovku v zadu a trubky atd. a pak zacnu laborovat. HBV jsem nasel na netu za 1100 kc, jsem z toho divokej , posilovac brzd je primo pod onem u ridice a HBV je nastojaka.
  11. Jirka V

    Nebrzdí celý předek, proč?

    Jo, jasně, garage bude ale musim sehnat ND a vskutku docela prace.
  12. Jirka V

    Nebrzdí celý předek, proč?

    Ok, ted hledam DAM kod, co to je.
  13. Jirka V

    Nebrzdí celý předek, proč?

    Jasně desky poznam, jenže venku sneži a u panelaku to nedam. Kazdopadně budu dělat komplet brzdy, jen jsem chtel info, bo se mi nezdá, ze by nebrzdil vubec predek. Jak říkam po sešlapnutí pedalu se mi ztáhne zadek az na zem a predek se nehne., nebo to neni okem vidět. Tak mi to nedalo s tim motorem a koukam do velkyho OTP a tam napsano RV nezjisten. To jsem neco přehlid. Prvni registrace 1.1.1991, to divny
  14. Jirka V

    Nebrzdí celý předek, proč?

    Aha, mrknu na to, je to divny, auto mam tyden, brzdilo a najednou tohle. Ten ocelovej zvuk mi připominá ojete desky, ale ja říkám, fakt nevim. Našlapu a pedal drzi tlak, pustim a znova šlapu. Jj RV 1991 SRD 1.8, obkem 1769 cm, 66 kw
×
×
  • Vytvořit...