Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

1) Dá se objednat náhradní díl přes servicebox přímo domů.

2) Jsou ceny závazné? Tj. nepřijde mi to za podstatně vyšší cenu?

3) Pokud to jde, máte někdo zkušenosti?

Odesláno

V Pardubicích nebyl nikdy problém. Na SB jsem si našel číslo dílu a cenu. Zašel do peugeotu objednal a řekli mi i cenu. Byla stejná se SB.

Dokonce jsem narazil na díl kterej měl stát okolo 1200,- a byl asi za 80,-. Našel jsem i ten co měl bejt za 80,- a ceník ukázal 1200,-. :D Maník co mi to prodával se tý ceně taky divil, ale když to tak bylo v PC.....

Ještěže jsem kupoval ten za kterej chtěli těch 80,-. :cool

[upravil dne 23/8/12 22:30 od Dave_k]

Odesláno

Taky nevim jak jsem se tam zaregistroval ale proslo to :D ... Zkousejte zkousejte ... Hehe

Odesláno

Mám léta registraci na nějakou, dnes už neexistující, fa co prodávala auto doplňky, taky jsem myslím dával \"jiná kval. osoba\".

2 chuck11: Kdyby ti to nešlo, napiš mi SZ pošlu svoje.

Odesláno

JJ funguje to, ale dřív to vypadalo asi lépe (za mě zlatý SB2007), takže: v pravo nahoře karta služby, vlevo do toho řádku pod \"uložit do košíku\" napsat/nakopírovat číslo dílu a odfajfkovat to vedle řádku.

Odesláno

Já to dělám jednoduše, dvojklik na číslo dílu, vpravo v ND se zobrazí, pak vpravo nahoře \"díly\", pak \"detail prací\" (to je ta jako stránka s eurem) a je to.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...