Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ale tak do elektriky se hrabat nikdo nebude né? Bojler tam byl, Gabriel chce větší, tak se dá větší... ale elektriku kuchat nikdo nebude :) Jak to jednou někdo zapojil,tak to tak taky zůstane :cool:

Odesláno

minimaxa:firmu jsem našel,která to udělá i když si nekoupím u nich bojler,jen budou mít čas až v úterý a nevím za kolik to bude včetně bojleru a práce,nebo jenom práce-čekám na telefonát od nich(s tou zárukou se jich musím zeptat když budou volat)

oddie: litr by byl ok,říkal mi ať za práci počítam tak kolem 2500,-

co jsem slyšel reference na ně tak nic moc,byl jsem se tam jenom zeptat,abych nemusel čekat až bude úterý

[upravil dne 17/5/13 12:14 od Gabriel 307]

Odesláno
_luky_ : ;) kde si vzal že mám 150L:D mám 80L a chci 125L ;) momentálně jsme 3 a v listopadu budeme 4:P:papa

Jaaj sorry, mě to nějak splynulo s tím prvním příspěvkem...

S tím blokováním - ano 8h NT pro akumulační ohřev vody je dokonce v podmínkách. Ale kdo to dodržuje, že?

Odesláno

tak zatím mi to nikdo nezvedá na čísle kde jsem dovolal dopoledne(čekám info o cenách),ale našel jsem firmu http://www.topeni-svoboda.cz/ která s tím nemá problém namontuje to a potvrdí i záručák - i když si bojler koupím sám na netu,pán byl maximálně příjemný a vstřícný no :super:potlesk do pondělí mu mám dát vědět jestli to bude dělat on nebo někdo jiný :D

cena za materiál a práci max 2000,-

[upravil dne 17/5/13 15:05 od Gabriel 307]

Odesláno

Když můžeš připojit vodovodní baterii stojánkovou hadicí, tak proč by nešlo připojit bojler. Samozřejmostí je sehnat správný rozměr. Jen podotknu, že jsou to ty opletené hadice.

Taky se dají sehnat bojlery na ležáka.

[upravil dne 17/5/13 15:34 od Dano406]

Odesláno

nevíš jaké to jsou hadice-závit rozměr ;)

edit: tam jsem slyšel že se častěji míchá voda,že je lepší klasika a je i levnější... asi:myslim

[upravil dne 17/5/13 16:35 od Gabriel 307]

Odesláno

Tak to se ptáš toho pravého. Nejlepší je vzít něco co z toho jde oddělat a zajít do krámu kde ti poradí. U nováho bojleru bude v manuálu napsané jaké jsou připojovací závity.

Odesláno

edit: tam jsem slyšel že se častěji míchá voda,že je lepší klasika a je i levnější... asi:myslim

[upravil dne 17/5/13 16:35 od Gabriel 307][/rquote]

Co máš na mysli tím že se častěji míchá voda.

Co odpustíš tak to zas samo doteče. Stejně to funguje i malých bojlerků co jsou pro umyvadla a taky se připojují hadicema.

Jen nevím jestli se dělají větší rozměry těch hadic,myslím těch závitů.

[upravil dne 17/5/13 15:42 od Dano406]

Odesláno
Ale tak do elektriky se hrabat nikdo nebude né? Bojler tam byl, Gabriel chce větší, tak se dá větší... ale elektriku kuchat nikdo nebude :) Jak to jednou někdo zapojil,tak to tak taky zůstane :cool:

Vzhledem k tomu, že se to nepřipojuje do zásuvky ale do krabice, tak se v elektrice hrabat bude. Tam nikdo \"bez papiru\" nema oficialne co delat ;)

Že je praxe zhusta jiná je druhá věc, bohužel už jsem pár zajímavých instalací viděl :(

[upravil dne 17.5.13 17:40 od Vvitty]

Odesláno

Máme Dražice 80 a nedám na něj dopustit, připojit sem si ho nechal od vodaře kterej nám ho i koupil a dovezl s potvrzeným záručákem, zatím 7 let a jede jak má. Jen elektřinu sem si natáhl z pojistkové skříně sám a zapojil.

Tchýně má dole kombinovanej bojler 120 taky Dražice asi 4 roky a zatím taky super, přes zimu ho úplně vypíná, ohřívá ho horká voda z kotle na radiátory, a za první rok jí vracel Eon asi 7 000.-, takže vyšší cena bojleru se vrátila už během první zimy, až nám odejde ten náš bojler tak taky kupuju kombinovanej:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...