Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jel jsem naštěstí sám... a jako diabetik mi asi klesla hodnota krve... vubec si to nepamatuju... najednou rána..

Nastěstí to bylo pravou stranou.. takže mě bolí ruka a za krkem.. ale auto je KO :(

Odesláno

aha, tak to je blby s tou cukrovkou, no hlavne, ze jsi relativne ok a ze to nebylo treba do protismeru do nejakyho auta :/

Odesláno

Auto vypada hodne nepekne ale hlavne ze jsi OK ;) Snad sezenes zase nejakyho peknyho Pezotka hm ? :)

Odesláno

ChouLu: Ja jako diabetik,te chapu, mam pred takovouhle situaci velky respekt a proto si pred kazdou jizdou autem,zmerim hodnotu cukru v tele a podle toho se zaridim,aby se mi tohle nestalo:(,bohuzel to je udel nas diabetiku. Ale dulezite je,ze si v poradku. Preji ti hodne stesti,pri boji s touto svinskou chorobou:papa

Odesláno

No Ty \"Brďo\" tys ho \"Vytunil\":( Hlavně, že jisi vyvázl celej a nevzal někoho s sebou.

V souvislosti s tím Diabetes - nestálo by za úvahu nechat si předepsat automatickou pumpu? Kamarád takto už funguje asi 5 let právě proto aby se mu nepřihodilo to co Tobě.:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...