Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

opět letos poprosím o hlasování za Kemp Kokořín

Recommended Posts

Odesláno

Hlasoval bych, ale docela mi letos vadilo, jak obsluha ani kuchyn nestihaly a nebyly se schopny pripravit na nas naval pres to, ze pocet lidi (+-) byl dlouho dopredu jasny a nahlaseny :myslim

Odesláno

Stibto,při vší úctě, už jenom nachystat 200 jídel není prdel.To bylo to poslední co by mě nějak více vadilo.To přeci není důvod nedet hlas.:papa

Odesláno

Pri vsi ucte.. delal jsem hotelovku a byl jsem dva roky po sobe na praxi v restauraci na Korsice kde jsem si z pozice pomocneho kuchare takovehle navaly vyzkousel hned nekolikrat. Takze pokud je kapacita kempu 200 lidi, musi byt i vyrobni kapacita kuchyne 200 jidel. Nestihali poradne ani jedno jidlo, coz zbytecne kazi jinak super dojem - kemp je samozrejme paradni, lokalita taky, o tom zadna :)

[upravil dne 25/7/12 19:30 od Stibto]

Odesláno

Malinko souhlasím se Stibtem. Dopředu věděli kolik a jaká jídla mají vařit. To by měli zvládnout. Ono i večer, místo aby obsluhovaly, tak tancovaly. Jinak kemp je to moc hezký a na moc krásném místě.

Odesláno

Já jsem spokojen, hlas odeslal. Jo, trochu nezvládali, to beru. Jenom ze sprch nadšen nejsem, žádné spádování, voda všude, věci není kam odložit, žádné háčky. Alespon oproti loňsku oddělili sprchovací boxy a dali pletnu a myslím, že i umyvadla byla nová. :myslim

Odesláno

Kazdopadne nechci aby to vyznelo moc negativne - na otazku,zda by pristi sraz mel byt zase v Kokorine bych jednoznacne odpovedel,ze ano :papa

Odesláno

Stibto , to rád slyším , ovšem chtěli bychom si se Schreekem odpočinout od pořádání srazů , přeci jen jsme jich ted dělali dost posobě a je potřeba dát možnost novým tvářím s novými nápady a hlůavně s novými lokacemi.

Odesláno

Priznam se,ze nejsem zrovna z \"organizacniho testa\", rad vypomuzu,ale tahounem bude muset asi byt nekdo jiny..

Odesláno

za me jako hotelovaka ekonoma je to proste jasne, co nejvetsi vejvar v co nejmensim poctu zamestnancu, ale tak je to vsude, i na zimnim to tak bylo............

Sprchy jsou udes pri cene ubytka to hodne kazi dojem, s tim souhlasim s Milan F1,

nicmene bych taky asi jel zas :)

Odesláno

Byl jsem v tomto kempu poprvé, nádherná lokace v nádherném okolí. Ale, co mě zklamalo bylo sociální zařízení. Třeba je to jen můj názor, ale působilo to na mě co nejvíc vydělat a moc toho nevrátit zpátky do kempu:myslim Jestli to je jinak nevadí;) Nové lokace? Jednu bych měl, když ty kempy porovnám, tak stav je v časovém rozdílu několika desetiletí. http://www.autocamping.cz/cs/areal/sportovni-rekreacni-areal.html třeba někdo zná :) V květnu, v červnu a v září kemp je prázdný, jezdím okolo do práce každý den.

Odesláno

Osobně mi camp přijde ideální svou lokací, ale ostatními službami průměrný. Jídlo sice bylo dobré a v množství dostatečném, ale podobně jsem si pochutnal třeba i v Červeném Kostelci nebo loni na mé dovolené v Jeseníkách. Kdyby příště měl být zase sraz na Kokoříně, určitě bych jel - ale že bych byl nadšením z campu na rozsypání, to fakt ne (jak psal Pe.Tr - taky bych radši, aby se našel další pořadatel s nápadem a neznámou lokací, vymýšlet stále nové věci není pro pořadatele vůbec jednoduché).

Odesláno

tak musím napsat taky pár řádků,jsem tady 3 roky a Kokořín byl můj první velký sraz(před Kokořínem jsem byl na jednom v Jičíně co organizoval BBJ a taky byl :super )

musím souhlasit se Stibtem i s Medvědem :super:super:super pod hodnocením 9.kemp roku jsem si představoval něco jiného :roll okolí a příroda super ale chtělo by to více zapálení pro věc od majitele campu-taky něco zainvestovat.

Jídlo bylo průměrný-možná jsem měl špatnou porci :myslim,obsluha mi vyhovovala pokud nešlo o jídlo-starali se dobře pořád se mě vyptávala jestli si něco ještě dám :super ale když jsme se tam sešli všichni na oběd tak to bylo chaotický(jsem kuchař-číšník a dělal jsem v provozech kde se vydávalo kolem 300 obědu denně-jak v obsluze jako pingl,tak v kuchyni)

ve finále jsem byl spokojen proto že s dobrou partou je všude dobře i kdyby jsme kecali a bavili se jenom na parkovišti

a teď do mě :bacha:bacha:bacha

Odesláno

Já dodám, že si normálně nestěžuji, ale když tu někdo začal s výtkami ... určitě bych tam jel znovu, jen jsem chtěl okomentovat ty sprchy.

Bohužel obslužnost jídla nemohu hodnotit, nejsem z oboru, ale trvalo to ... nicméně i po večeřích byli ochotni udělat nějaký dezert :)

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...