Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Crazybikerův podpis a pozvolný přechod k řešení podpisů jako takových zde na foru. Uprava pravidel, Bod 10. Pravidla podpisu.

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem to skrátil,měl jsem pět řádků,teď dva a je to stejně vysoký :bojim

jedině vyhodit avatar

[upravil dne 26/1/12 21:07 od Haryk]

Odesláno

10. Pravidla pro podpis

Uživatelé si mohou definovat vlastní podpis na fóru, tento může obsahovat vložený jednoduchý obrázek (ne flash apod.) o maximální velikosti 100x1024px a max 240kb. Obrázek nesmí být reklamního charakteru.

Doporučuje se uvést aktuální vůz s motorizací, r.v. a popř. link na Váš profil na hlavní straně a Vaši spotřebu paliva.

Zakázány jsou jakékoliv jiné webové adresy, inzeráty či odkazy na ně. Stejně tak do podpisu nepatří jakékoliv sdělení odlišné od zaměření fóra. Výjimku pro vložení webové adresy a popisu činnosti mají schválení komerční inzerenti po zaplacení daného poplatku klubu - Info ZDE

Administrátor má právo nevhodný podpis (podpis příliš dlouhý, obsahující příliš velký obrázek nebo jinak porušující pravidla fóra) upravit do přijatelné podoby.

Vedení klubu, admini a moderátoři mohou mít v podpisu jakékoliv sdělení či webové adresy související s chodem klubu.

Reaguju za dotaz od Zuzlifuka/Zuzlifukyně.....v pravidlech čtu, že se DOPORUČUJE uvést aktuální vůz......, to mám tedy brát tak, že mám podpis příliš dlouhej a znepřehledňuju fórum? Že tedy co se doporučuje, to se vlastně nařizuje? Jinak si nedovedu objasnit vyjádření taťuldy, že pravidla na toto pamatují anebo nechápu rozdíl mezi tím, co se doporučuje a co se striktně musí. Svůj obrázek v podpisu si upravím, až na to bude čas (to jen pro rejpaly). :aut

Odesláno

Je to doporučení, rozumně se to dá pochopit tak že by tam tedy neměl být vypis historie všech aut které jsem kdy vlastnil nebo jiné povídání. Tvuj podpis: 4 řádky byvalek smazat, zmenšit obrazek na vyšku 100pix spotřebu nechat. Rozhodně to bude přehlednější

To co se striktně zakazuje je za slovem Zakázano

Odesláno

Taťuldo, beru na vědomí. Řádky v podpisu smažu, obrázek zmenším někdy později, až na to bude dostatek času. Díky za vysvětlení. :papa

punkac: velmi trefné. :super

Edit: Jinak já měl třeba bývalá auta v podpisu třeba i proto, že někdo na fóru chtěl s něčím poradit a když jsem třeba radil někomu v sekci 406, tak v mém podpisu bylo napsáno, že jsem měl 406ku HDičko a ten dotyčný, kterému jsem radil, aspoň věděl, že mu radí člověk, který to auto užíval a má s tím zkušenost a né, že si ty rady jen tak cucám z prstu nebo jsem je někde četl apod..... a abych případně každému, komu radím (a kdo není na fóru dlouho) vysvětloval, že tento problém znám, že jsem měl takové auto taky a že se mi to stalo taky nebo podobně, mi připadalo zbytečnost. ;)

[upravil dne 28.1.12 15:56 od Stifler]

Odesláno

Tak jsem svůj podpis upravil téměř na NULU. Jen se mi nedaří fotky nahrát (umístit) do profilu. I když fotku stáhnu v úpravě profilu na náš web, tak se buď neuloží nebo dojde k nějaké jiné chybě, takže už ji nenajdu.

Má někdo radu jak na to. Jen pro úplnost, doporučení co se týká velikosti 800x600 i typ souboru .jpg, jsem dodržel.

A ještě jedna poznámka:

Původní téma o reklamě v podpisu se postupně změnilo přez téma o nutnosti či snad a ž povinnosti uparvit podpis dle bodu 10 stanov až ke slovní přestřelce mezi Radkem a Koblihem a několika glosám dalších členů (celkem asi 10 možná 15 nepočítal jsem to) ale týká se všech. Možná by stálo za úvahu upozornit na úpravu podpisu formou hromadné SZ. Jediný odkaz je zatím jen v Rakově podpisu. A tohle vlákno je román na pokrčování o sedmi stranách.

Odesláno

Jo Franta má pravdu s tou hromadnou zprávou u změně podpisu. Aby se tu potom zase neřešily témata typu...jééé mě někdo smazal fotku v podpisu, jak je to možné? ;)

Odesláno

Posilame SZ pokud nějaký nekorektní podpis najdeme sami jako moderatoři, když udělame samostatný vlakno tak si myslim že zapadne a zapomen se na něj, takže nevim jak moc by to bylo učinný, myslim že za nějaký čas se to vyeliminuje na unosnou miru

Ale tu hromadnou SZ zvažíme

FrantaCV: tohle jsi taky dodržel?? Zároveň je zavedeno omezení na 300kb

[upravil dne 28/1/12 18:06 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Jj, max. velikost je 170 kb. ale nedaří se. Možná to souvisí i s tím , že mi nejde odpovědět či přidat komentář k nějakému tématu v osobním profilu ostatních. Prostě se po odeslání neuloží.

Odesláno

Aha, něco s tim zkusim udělat, tada ja ne, ale kontaktuju odpovědnou osobu

Ještě možná zkus smazat cookies, třeba to pomuže

Jinak co se tyče zpráv nesmíš použít uvozovky nebo smajlíky, pak to nejde

[upravil dne 28/1/12 18:53 od Radek Hurvajz]

Odesláno

zda se to jen me, ze to je tady cim dal vetsi buzerace, nebo ne ??

uzivatel si muze definovat svuj vlastni podpis, ale hned mu je durazne doporuceno, ze to ma byt aktualni vuz, link na profil a spotreba, vse ostatni je zakazano ... :o

Odesláno

Peta: Kapku jsi přestřelil. Pravidla mě říkají, jak se budou chovat ostatní vůči mě. Pak taky to, abychom používali na věci \"stejný metr\". Bez pravidel to není demokracie, ale anarchie. Ale to je bordel.

Buzerací já nazývám nesmyslné demagogické vyžadování nerelevantních pravidel.

[upravil dne 28.1.2012 21:08 od Edison]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...