Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Crazybikerův podpis a pozvolný přechod k řešení podpisů jako takových zde na foru. Uprava pravidel, Bod 10. Pravidla podpisu.

Recommended Posts

• O 5 měsíců později...
Odesláno

:xvul:xvul

Sorry nechci rejpat, ale kluků podpis například proti tvému je chudý příbuzný.

Vím, že tam máš psaný důležitý věci (i ostatní moderátoři) , ale ty barvičky a velikost písma, taky rozhodně v přehlednosti vláken nepřidá...

Odesláno

davidek: taky mě ten moderátorský podpis vadí, zejména u Přemy, který ho kombinuje s inzercí. Ale to můžou a ještě k tomu je to v zápise z vedení, že to mají moerátoři povinné ;)

Odesláno

davidekcz: když jsme u toho přečti si taky ty praidla, třeba to pochopíš. A pak muj podpis tvořilo vedení, a proto protože propaguje sraz kterej někdo udělal pro ostatní.

10. Pravidla pro podpis Uživatelé si mohou definovat vlastní podpis na fóru, tento může obsahovat vložený jednoduchý obrázek (ne flash apod.) o maximální velikosti 100x1024px a max 240kb. Obrázek nesmí být reklamního charakteru. Doporučuje se uvést aktuální vůz s motorizací, r.v. a popř. link na Váš profil na hlavní straně a Vaši spotřebu paliva. Zakázány jsou jakékoliv jiné webové adresy, inzeráty či odkazy na ně. Stejně tak do podpisu nepatří jakékoliv sdělení odlišné od zaměření fóra. Výjimku pro vložení webové adresy a popisu činnosti mají schválení komerční inzerenti po zaplacení daného poplatku klubu - Info ZDE Administrátor má právo nevhodný podpis (podpis příliš dlouhý, obsahující příliš velký obrázek nebo jinak porušující pravidla fóra) upravit do přijatelné podoby. Vedení klubu, admini a moderátoři mohou mít v podpisu jakékoliv sdělení či webové adresy související s chodem klubu.

[upravil dne 17/7/12 22:25 od Radek Hurvajz]

Odesláno

BV406: Občas mi to přijde, jako že se to spíš neřeší, než řeší, protože ty dlouhé podpisy s minulými auty včetně různých Škoda 100 apod. je tu jak máku, troufnu si říct, že snad i víc, než podpisů podle pravidel. :D:aut

Ale za mě, dle současných pravidel, by v podpisu neměly figurovat žádná minulá auta a né, že se tedy zase povolí, ale jen do jednoho řádku... Já jsem byl vyzván, abych vymazal všechna neaktuální auta, tak jsem to učinil a najednou to zase jde, ale \"jen\" v jednom řádku? To pak nechápu ten cíl zpřehlednit fórum, když se něco zakáže úplně a pak se to v omezené míře zase povolí. :bojim Jinak jsem taky pro to, aby se ty podpisy vedení a moderátorů trochu smrskly, protože je sice hezké něco propagovat, ale nemusí to tolik bít do očí jako od nějakých kolotočářů...navíc mezi každým řádkem jeden volný řádek pro ještě větší znepřehlednění a nabobtnání podpisu... :roll Jsem zvědavý, zda se k mému příspěvku vyjádří někdo z vedení...

Odesláno

Pokud nemá obrazky tak toleruju tři řadky podpisu max, to jen k tomu. pokud maš obrazky tak k nim jen jeden nebo žádný řadek, zakladní info jde dat i do obrazku, jo a obrazky maximalně 100pix na výšku;)

[upravil dne 18/7/12 18:25 od Radek Hurvajz]

Odesláno

jo! sem věděl že ty podpisy s důležitými informacemi chodu klubu zaberou a budou vidět !

dobrá práce Peťo.

Radku díky za informovanost členů kteří nečtou dané věci a obdivuji tvoji trpělivost stále stejným jedincům dělat výtahy z fora :D

Odesláno

Stifler: Moje vyjádření jako člena vedení je takové, že to holt budeš muset vydržet, než se sraz uskuteční. Pak si vrátíme podpisy zpátky a všechna témata, kam jsme přispívali se zase zpřehlední i na malinkatých obrazovkách mobilů ;)

Odesláno
Pokud nemá obrazky tak toleruju tři řadky podpisu max, to jen k tomu. pokud maš obrazky tak k nim jen jeden nebo žádný řadek, zakladní info jde dat i do obrazku, jo a obrazky maximalně 100pix na výšku;)

[upravil dne 18/7/12 18:25 od Radek Hurvajz]

uz to tolerujes celkem dlouho, kdy zasahnes :) ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...