Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Bohemka,předčasný konec-kdo jste byl?

Recommended Posts

Odesláno

Posádka Semerád-Ceplecha narazila ve velké rychlosti do stromu. Martin Semerád leží v Liberci v nemocnici se zlomeninou klíční kosti. Bohumil Ceplecha dnes už dohlíží na kluky zhora. R.I.P.

Odesláno

je to risk, ja kdyz obcas vidim jak jedou wrc, tak to nechapu, proste to nechapu, z jedne strany skala, z druhy sraz a oni to tam vali v klidu kilo pade :(:(

Odesláno

teda nevím, ale zrovna včera jsem někde koukal kolik za poslední roky umřelo závodníků na závodních motorkách, a není jich málo... Ono je to taky otázka smůly. Kdyby do toho stromu vlítl třeba jinak tak tady byli oba:( Takových jezdců co totálně sešrotovali auto, a pak z toho vylezli celý je dost...

Odesláno

Kluci pro nás,co víme o čem je rally to není tak nepochopitelný. Člověk sedne do auta a vypne a jediný co chce je vyhrát. Je pravdou,že poslední dobou je toho hodně,ale to je tím,že auta se posunujou dál a jezdci tak můžou posunout hranice. Bohužel někdy to jde až za ně a pak se stávají nehody. Fyzikální zákony nejdou přelstít a za hranou se jet nedá. Tam kde končí hrana, začíná hazard. Rally je krásný, rychlý sport plný adrenalinu. Kdo ho provozuje, je si vědom rizika.

Odesláno

Koblížku - jak už tu psal někdo nade mnou, tenhle sport je rizikový a lidi, kteří ho provozují do něj jdou s tím, že - mají-li být úspěšní - musí jet na hraně a pokud něco nevyjde, může to skončit i fatálně. Bohužel to tentokrát zřejmě díky řidičově chybě odnesl navigátor svým životem - je to velice smutné, ale fakt nevím, jak podobné průšvihy eliminovat (vykácet stromy kolem RZek nebo vyhnat rallye na okruhy dost dobře nejde).

[upravil dne 16/7/2012 08:06 od Medvěd]

Odesláno

Nic nejde? Někteří z vás pamatujou doby kdy v F1 kraloval ohnivý muž Lauda, jezdily stáje jako Tyrel a J.P.S. ... velmi vážné nehody patřily ke každému závodu. Jak často se to děje dneska a s jakými následky? Ono k tomu dojde, akorát ještě bude muset pár lidí umřít.

Odesláno
Letos Bohemka, Krumlov loni Šumava, předtím Barumka ... a to jsou jen posádky o smrtelných nehodách přihlížejících nemluvě. No ale pokud je to takhle dobře...

pokud jde o divaky, tak to je kapitola sama pro sebe, lidi jsou blbci a stoupnou si nejlepe do prostoru vyjezdu / vyletu auta z trate......

Odesláno
Kluci pro nás,co víme o čem je rally to není tak nepochopitelný. Člověk sedne do auta a vypne a jediný co chce je vyhrát. Je pravdou,že poslední dobou je toho hodně,ale to je tím,že auta se posunujou dál a jezdci tak můžou posunout hranice. Bohužel někdy to jde až za ně a pak se stávají nehody. Fyzikální zákony nejdou přelstít a za hranou se jet nedá. Tam kde končí hrana, začíná hazard. Rally je krásný, rychlý sport plný adrenalinu. Kdo ho provozuje, je si vědom rizika.

ale ja to chapu, jen proste nechapu, ze jeste proste zvladaji, chapu, ze trat maji projetou, nactenou, ze vedi kudy kam, ale i tak je to pri pohledu z kokpitu masakr......

Odesláno
pokud jde o divaky, tak to je kapitola sama pro sebe, lidi jsou blbci a stoupnou si nejlepe do prostoru vyjezdu / vyletu auta z trate......

Z těch míst jsou nejlepší fotografie ;)

Odesláno

Já jsem byl v pátek na zahájení v MB a v sobotu jsem měl jet večer do Sosnový, měl jsem VIP lupeny, bohužel jsem dostal odpoledne sms, že rally je kvůli havárii a úmrtí zrušená :( V pátek vedle těch kluků stojíš u rampy, super atmosféra atd a o den později je vše jinak, hrůza děs !

Odesláno

napsal jsi to úplně přesně :super

Člověk sedne do auta a vypne a jediný co chce je vyhrát.

Mám za sebou pár závodů tzv.\"rodeocross\" a amatérských závodů do vrchu,ale jakmile nasadíš přilbu,tak v tu chvíli nebezpečí až tolik nevnímáš.. :myslim

Znám se osobně s některými jezdci i spolujezdci a jsou to skvělí človíčkové a když se něco takového stane,tak je mi z toho hodně smutno,ale i takový krutý dokáže být sport..:(:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...