Milan+ Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 Tak to to letos dopadlo,než se to rozjelo ,tak to skončilo. http://www.autosport.cz/clanek.php?cl=14111 http://www.mediasport.cz/rally/onboardy/3466.html http://www.mediasport.cz/rally/onboardy/3464.html Citovat
Medvěd Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 Nikdo neví příčiny nehody, každopádně je to velice, velice smutné (a na místě přeživšího řidiče bych nechtěl být ani vteřinu). Citovat
neutral Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 Posádka Semerád-Ceplecha narazila ve velké rychlosti do stromu. Martin Semerád leží v Liberci v nemocnici se zlomeninou klíční kosti. Bohumil Ceplecha dnes už dohlíží na kluky zhora. R.I.P. Citovat
koblih69 Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 Nemůžu se ubránit dojmu, že těch nehod je v posledních letech už příliš ... Citovat
John Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 Obrovská škoda.. lidskýho životu... čest jeho památce... Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 je to risk, ja kdyz obcas vidim jak jedou wrc, tak to nechapu, proste to nechapu, z jedne strany skala, z druhy sraz a oni to tam vali v klidu kilo pade :( Citovat
Péťa Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 Nemůžu se ubránit dojmu, že těch nehod je v posledních letech už příliš ... Pokud chtějí vyhrát, musí jet už za hranou možností... Citovat
gronholmm Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 teda nevím, ale zrovna včera jsem někde koukal kolik za poslední roky umřelo závodníků na závodních motorkách, a není jich málo... Ono je to taky otázka smůly. Kdyby do toho stromu vlítl třeba jinak tak tady byli oba:( Takových jezdců co totálně sešrotovali auto, a pak z toho vylezli celý je dost... Citovat
neutral Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 Kluci pro nás,co víme o čem je rally to není tak nepochopitelný. Člověk sedne do auta a vypne a jediný co chce je vyhrát. Je pravdou,že poslední dobou je toho hodně,ale to je tím,že auta se posunujou dál a jezdci tak můžou posunout hranice. Bohužel někdy to jde až za ně a pak se stávají nehody. Fyzikální zákony nejdou přelstít a za hranou se jet nedá. Tam kde končí hrana, začíná hazard. Rally je krásný, rychlý sport plný adrenalinu. Kdo ho provozuje, je si vědom rizika. Citovat
koblih69 Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 Letos Bohemka, Krumlov loni Šumava, předtím Barumka ... a to jsou jen posádky o smrtelných nehodách přihlížejících nemluvě. No ale pokud je to takhle dobře... Citovat
neutral Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 koblih69: A co s tím chceš dělat? Nic nejde. Citovat
Medvěd Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Koblížku - jak už tu psal někdo nade mnou, tenhle sport je rizikový a lidi, kteří ho provozují do něj jdou s tím, že - mají-li být úspěšní - musí jet na hraně a pokud něco nevyjde, může to skončit i fatálně. Bohužel to tentokrát zřejmě díky řidičově chybě odnesl navigátor svým životem - je to velice smutné, ale fakt nevím, jak podobné průšvihy eliminovat (vykácet stromy kolem RZek nebo vyhnat rallye na okruhy dost dobře nejde). [upravil dne 16/7/2012 08:06 od Medvěd] Citovat
koblih69 Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Nic nejde? Někteří z vás pamatujou doby kdy v F1 kraloval ohnivý muž Lauda, jezdily stáje jako Tyrel a J.P.S. ... velmi vážné nehody patřily ke každému závodu. Jak často se to děje dneska a s jakými následky? Ono k tomu dojde, akorát ještě bude muset pár lidí umřít. Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Letos Bohemka, Krumlov loni Šumava, předtím Barumka ... a to jsou jen posádky o smrtelných nehodách přihlížejících nemluvě. No ale pokud je to takhle dobře... pokud jde o divaky, tak to je kapitola sama pro sebe, lidi jsou blbci a stoupnou si nejlepe do prostoru vyjezdu / vyletu auta z trate...... Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Kluci pro nás,co víme o čem je rally to není tak nepochopitelný. Člověk sedne do auta a vypne a jediný co chce je vyhrát. Je pravdou,že poslední dobou je toho hodně,ale to je tím,že auta se posunujou dál a jezdci tak můžou posunout hranice. Bohužel někdy to jde až za ně a pak se stávají nehody. Fyzikální zákony nejdou přelstít a za hranou se jet nedá. Tam kde končí hrana, začíná hazard. Rally je krásný, rychlý sport plný adrenalinu. Kdo ho provozuje, je si vědom rizika. ale ja to chapu, jen proste nechapu, ze jeste proste zvladaji, chapu, ze trat maji projetou, nactenou, ze vedi kudy kam, ale i tak je to pri pohledu z kokpitu masakr...... Citovat
neutral Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Kluci zkusete se o tom pobavit z někým,kdo rally žije, kdo jezdí. A uvidíte co vám řeknou. Já kolem sebe tyhle lidi mám. Citovat
Péťa Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 pokud jde o divaky, tak to je kapitola sama pro sebe, lidi jsou blbci a stoupnou si nejlepe do prostoru vyjezdu / vyletu auta z trate...... Z těch míst jsou nejlepší fotografie Citovat
Vvitty Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Z těch míst jsou nejlepší fotografie a nekdy i video na N@ve.. Citovat
go.play Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Já jsem byl v pátek na zahájení v MB a v sobotu jsem měl jet večer do Sosnový, měl jsem VIP lupeny, bohužel jsem dostal odpoledne sms, že rally je kvůli havárii a úmrtí zrušená V pátek vedle těch kluků stojíš u rampy, super atmosféra atd a o den později je vše jinak, hrůza děs ! Citovat
Pepito Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 Kluci pro nás,co víme o čem je rally to není tak nepochopitelný. Člověk sedne do auta a vypne a jediný co chce je vyhrát. Je pravdou,že poslední dobou je toho hodně,ale to je tím,že auta se posunujou dál a jezdci tak můžou posunout hranice. Bohužel někdy to jde až za ně a pak se stávají nehody. Fyzikální zákony nejdou přelstít a za hranou se jet nedá. Tam kde končí hrana, začíná hazard. Rally je krásný, rychlý sport plný adrenalinu. Kdo ho provozuje, je si vědom rizika. napsal jsi to úplně přesně Člověk sedne do auta a vypne a jediný co chce je vyhrát. Mám za sebou pár závodů tzv.\"rodeocross\" a amatérských závodů do vrchu,ale jakmile nasadíš přilbu,tak v tu chvíli nebezpečí až tolik nevnímáš.. Znám se osobně s některými jezdci i spolujezdci a jsou to skvělí človíčkové a když se něco takového stane,tak je mi z toho hodně smutno,ale i takový krutý dokáže být sport.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.