koblih69 Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 parlament, fyzicky na STK musí, to je pochopitelný, ale stav vozidla pořád určuje jen lidskej faktor, proto se to bude šmelit pořád;) Kamarád totiž dělá na STK už nějakej ten rok, a to co se tam děje je katastrofa:( Vítku, přesně tak, ten kdo by to nedostal osobně, dá o 500.- - 1000.- víc a přímo jeho mechanik s tím potom jede na STK, kterej tam je už pomalu jako doma, takže projde jakýkoliv auto:( 500-1000,- ??? Ráno to odvezu ke svýmu mechanikovi a odpoledne zaplatím o 200,- víc než je běžná cena STK. Za ta prachy nemá smysl se s tím vůbec votravovat. Citovat
parlament Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 Súhlasím,mne ale nešlo o korupciu na STK.Štve ma,že plánovaná každoročná STK je len ďalšia zo skrytých daní ktoré od nás chcú+tlaky na podporu automobilového priemyslu,atď.Zaobalené do takého:6% nehodovosti kvôli zlému tech.stavu,\"dobrotivý bože\"!*,však to sa polovica Európanov ide pozabíjať na cestách:blablabla *čítaj ako Van Rompuy Citovat
Y2K Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 toto je uz ozaj v prdeli ach boze uder... som bol teda dnes na STK a po znamosti, s uplatkom (inak by mi to nespravili), iba nalepky na okno a karticky a 30 E kam len toto speje? Citovat
Milan+ Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 parlament, fyzicky na STK musí, to je pochopitelný, ale stav vozidla pořád určuje jen lidskej faktor, proto se to bude šmelit pořád;) Kamarád totiž dělá na STK už nějakej ten rok, a to co se tam děje je katastrofa:( Vítku, přesně tak, ten kdo by to nedostal osobně, dá o 500.- - 1000.- víc a přímo jeho mechanik s tím potom jede na STK, kterej tam je už pomalu jako doma, takže projde jakýkoliv auto:( 500-1000,- ??? Ráno to odvezu ke svýmu mechanikovi a odpoledne zaplatím o 200,- víc než je běžná cena STK. Za ta prachy nemá smysl se s tím vůbec votravovat. Tady dáváš návody na opravy a na STK to dáváš mechanikovi? Citovat
Guest Džůny Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 Určitě psal o vyřízení papírování. O co ti jde? Citovat
ozzy56 Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 já jenom už čekám,kdy zavedou ,silniční daň\'--už to tu kdysi bylo,takže nějaký dobrák by si mohl vzpomenout...,jako zdůvodnění by mohli napsat,že dálniční známka je pro dálnice a ta silniční dan pro ostatní cesty... Citovat
Moral3z Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 nooo, to je zase vejmysl tohleto... kdyt jo, me to neva furt rozhazovat prachy na vsechny strany... proc neee Citovat
koblih69 Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 Tady dáváš návody na opravy a na STK to dáváš mechanikovi? Přesně tak, nebo tě napadá proč bych se za 200,- měl otravovat s návštěvou STK? Stačí mi to když jezdím s motorkama a s veteránem... Citovat
Vapno92 Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 STK tak či tak nieje vždy vierohodné. Viem to podľa môjho bývalého auta:D Nebol to vrak, ešte mesiac pred predajom som robil komplet GO bŕzd, ale poznáte to, kat vonka (emisie tak x100), naklápanie svetiel nefungovalo, v čase STK slabá ručná a pod. Nemám sa prečo báť STK, okrem jednej veci. Mám šedé auto ale v TP je vedené ako modré. Proste úradnícka chyba a aj keď som mal na STK známeho (vďaka mojemu bývalému autu:D) tak mi ATK nedali, na inej STK v pohode, policajt pri prepise nepovedal ani slovo. A robiť KO (kvôli zmene farby v TP) na 20 ročnom aute je takmer 100% istota, že sa nájde niečo, pre čo by som sa s ním mohol nadobro rozlúčiť. Inak nízkoemisné zóny, STK každý rok, nadávanie do smraďochov... Ja ako fanúšik áut zo začiatku 90. rokov mám holt smolu:( Citovat
Šalda Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 Klucíííí, špatně jste to pochopili;) Já jezdím na STK sám, a vždy si to auto nechám kompletně projít, zda je vše v pořádku, ty peníze co jsem psal si berou technici za projití auta který by STK neprošlo;) Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 jestli to projde tak zařídím že peugeot club si otevře stk stanici a rozjedem to ve velkym Citovat
rgot Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 Ale stát absolutně nezajímá zda je STK ofiš nebo ne..každý projití stkáčkem je evidovaný a je jedno jestli tam jedu sám či můj mechanik...ve finále to sype danový korunky státu.. jen je trochen rozdíl v tom zda jedu sám nebo kolik si řekne Ten co mě to STK udělá [upravil dne 14.7.2012 11:13 od rgot] Citovat
OK406 Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 To se zase něco ,,chytrého\" a ,,užitečného\" povedlo v Bruselu . Je vidět, že jsou tam samý odborníci a nemají co na práci a tak vymýšlí hovadiny!!! Jinak to nazvat nejde. Ono dva roky stačí bohatě!! Ať jsou vyšší sankce za to, že nená majitel vozidla platnou STK !!! Jinak já se přiznám, že nemám na to, abych si kupoval každých šest let nové auto. To bych musel být ,,zloděj\" z parlamentu !!! Omlouvám se za toto přirovnání, ale jiné mě ve slušnosti nenapadá!! Doufám, že taková to ,,blbost\" neprojde a že europoslanci ČR budou razantně proti !!! Pokud by to prošlo, tak bude vesele bujet korupce a hlavně stáčení stachometrů! Já se přiznám, že jsem hrdý na to, kolik mám poctivě najeto s 406 !!! Citovat
John Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 Pokud se bude chodit každý rok jak teď mají povinnost auta s modrým majákem a vozů autoškoly tak ty by pak mohli rovnou chodit každý měsíc... co na to říct větší píč... vymyslet už nemohli... doufám,že ty naši ,,inteligenti\" alespoň jednou prokážou alespoň trošku inteligence.. :grr [upravil dne 14/7/2012 11:28 od John] Citovat
dzavel Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 Nějak nechápu ten rozmach vkládání článku z novinek, to si nemůže zandávat tam? Tohle téma je uplně k prdu stejně jako většina informací z novinek zde vložených. Citovat
Otan Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 já jenom už čekám,kdy zavedou ,silniční daň\'--už to tu kdysi bylo,takže nějaký dobrák by si mohl vzpomenout...,jako zdůvodnění by mohli napsat,že dálniční známka je pro dálnice a ta silniční dan pro ostatní cesty... Ani to tu nepiš, někdo toho využije jako jeho realizák a jsme v riti!!:papa Citovat
Mik.e Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 čím častěji budeme na STK jezdit, tím více bude v rozpočtu--je to jasné?? ano, proto věřím, že se to zalíbí a projde v platnost zrovna tak čekám - dálniční známka na rok 2013 - 2000,- kč jedna strana jsou peníze a druhá strana zabitý čas na českých úřadech a institucích... Citovat
Vapno92 Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 Je v záujme štátu, EÚ aj výrobcov áut, aby sa zrušili 15-20 ročné autá, ktoré ešte majú pred sebou ďalších 5 rokov bezchybnej prevádzky a nahradili ich autá čo vydržia 5 rokov a potom sa pokiaľ možno celé rozpadnú a ovčan bude nútený kúpiť si nové. Kto vám už dneska bude vyrábať také odolné motory ako napríklad staré XUD? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.