Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
parlament, fyzicky na STK musí, to je pochopitelný, ale stav vozidla pořád určuje jen lidskej faktor, proto se to bude šmelit pořád;)

Kamarád totiž dělá na STK už nějakej ten rok, a to co se tam děje je katastrofa:(

Vítku, přesně tak, ten kdo by to nedostal osobně, dá o 500.- - 1000.- víc a přímo jeho mechanik s tím potom jede na STK, kterej tam je už pomalu jako doma, takže projde jakýkoliv auto:(

500-1000,- ???

Ráno to odvezu ke svýmu mechanikovi a odpoledne zaplatím o 200,- víc než je běžná cena STK. Za ta prachy nemá smysl se s tím vůbec votravovat.

Odesláno

Súhlasím,mne ale nešlo o korupciu na STK.Štve ma,že plánovaná každoročná STK je len ďalšia zo skrytých daní ktoré od nás chcú+tlaky na podporu automobilového priemyslu,atď.Zaobalené do takého:6% nehodovosti kvôli zlému tech.stavu,\"dobrotivý bože\"!*,však to sa polovica Európanov ide pozabíjať na cestách:blablabla

*čítaj ako Van Rompuy

Odesláno

toto je uz ozaj v prdeli :grr

ach boze uder...

som bol teda dnes na STK a po znamosti, s uplatkom (inak by mi to nespravili), iba nalepky na okno a karticky a 30 E

kam len toto speje?

Odesláno
parlament, fyzicky na STK musí, to je pochopitelný, ale stav vozidla pořád určuje jen lidskej faktor, proto se to bude šmelit pořád;)

Kamarád totiž dělá na STK už nějakej ten rok, a to co se tam děje je katastrofa:(

Vítku, přesně tak, ten kdo by to nedostal osobně, dá o 500.- - 1000.- víc a přímo jeho mechanik s tím potom jede na STK, kterej tam je už pomalu jako doma, takže projde jakýkoliv auto:(

500-1000,- ???

Ráno to odvezu ke svýmu mechanikovi a odpoledne zaplatím o 200,- víc než je běžná cena STK. Za ta prachy nemá smysl se s tím vůbec votravovat.

Tady dáváš návody na opravy a na STK to dáváš mechanikovi?

Odesláno

já jenom už čekám,kdy zavedou ,silniční daň\'--už to tu kdysi bylo,takže nějaký dobrák by si mohl vzpomenout...,jako zdůvodnění by mohli napsat,že dálniční známka je pro dálnice a ta silniční dan pro ostatní cesty...:roker

Odesláno

Tady dáváš návody na opravy a na STK to dáváš mechanikovi?

Přesně tak, nebo tě napadá proč bych se za 200,- měl otravovat s návštěvou STK? Stačí mi to když jezdím s motorkama a s veteránem... ;)

Odesláno

STK tak či tak nieje vždy vierohodné. Viem to podľa môjho bývalého auta:D Nebol to vrak, ešte mesiac pred predajom som robil komplet GO bŕzd, ale poznáte to, kat vonka (emisie tak x100), naklápanie svetiel nefungovalo, v čase STK slabá ručná a pod.

Nemám sa prečo báť STK, okrem jednej veci. Mám šedé auto ale v TP je vedené ako modré. Proste úradnícka chyba a aj keď som mal na STK známeho (vďaka mojemu bývalému autu:D) tak mi ATK nedali, na inej STK v pohode, policajt pri prepise nepovedal ani slovo. A robiť KO (kvôli zmene farby v TP) na 20 ročnom aute je takmer 100% istota, že sa nájde niečo, pre čo by som sa s ním mohol nadobro rozlúčiť.

Inak nízkoemisné zóny, STK každý rok, nadávanie do smraďochov... Ja ako fanúšik áut zo začiatku 90. rokov mám holt smolu:(

Odesláno

Klucíííí, špatně jste to pochopili;)

Já jezdím na STK sám, a vždy si to auto nechám kompletně projít, zda je vše v pořádku, ty peníze co jsem psal si berou technici za projití auta který by STK neprošlo;)

Odesláno

Ale stát absolutně nezajímá zda je STK ofiš nebo ne..každý projití stkáčkem je evidovaný a je jedno jestli tam jedu sám či můj mechanik...ve finále to sype danový korunky státu..

jen je trochen rozdíl v tom zda jedu sám nebo kolik si řekne Ten co mě to STK udělá

[upravil dne 14.7.2012 11:13 od rgot]

Odesláno

To se zase něco ,,chytrého\" a ,,užitečného\" povedlo v Bruselu :bacha. Je vidět, že jsou tam samý odborníci a nemají co na práci a tak vymýšlí hovadiny!!! Jinak to nazvat nejde. Ono dva roky stačí bohatě!! Ať jsou vyšší sankce za to, že nená majitel vozidla platnou STK !!!

Jinak já se přiznám, že nemám na to, abych si kupoval každých šest let nové auto. To bych musel být ,,zloděj\" z parlamentu !!!

Omlouvám se za toto přirovnání, ale jiné mě ve slušnosti nenapadá!! Doufám, že taková to ,,blbost\" neprojde a že europoslanci ČR budou razantně proti !!!

Pokud by to prošlo, tak bude vesele bujet korupce a hlavně stáčení stachometrů! Já se přiznám, že jsem hrdý na to, kolik mám poctivě najeto s 406 !!!

Odesláno

Pokud se bude chodit každý rok jak teď mají povinnost auta s modrým majákem a vozů autoškoly tak ty by pak mohli rovnou chodit každý měsíc... co na to říct větší píč... vymyslet už nemohli... doufám,že ty naši ,,inteligenti\" alespoň jednou prokážou alespoň trošku inteligence.. :grr :grr

[upravil dne 14/7/2012 11:28 od John]

Odesláno

Nějak nechápu ten rozmach vkládání článku z novinek, to si nemůže zandávat tam? Tohle téma je uplně k prdu stejně jako většina informací z novinek zde vložených.

Odesláno
já jenom už čekám,kdy zavedou ,silniční daň\'--už to tu kdysi bylo,takže nějaký dobrák by si mohl vzpomenout...,jako zdůvodnění by mohli napsat,že dálniční známka je pro dálnice a ta silniční dan pro ostatní cesty...:roker

Ani to tu nepiš, někdo toho využije jako jeho realizák a jsme v riti!!:papa:papa

Odesláno
čím častěji budeme na STK jezdit, tím více bude v rozpočtu--je to jasné?? ;)

ano, proto věřím, že se to zalíbí a projde v platnost :(

zrovna tak čekám - dálniční známka na rok 2013 - 2000,- kč

jedna strana jsou peníze a druhá strana zabitý čas na českých úřadech a institucích...

Odesláno

Je v záujme štátu, EÚ aj výrobcov áut, aby sa zrušili 15-20 ročné autá, ktoré ešte majú pred sebou ďalších 5 rokov bezchybnej prevádzky a nahradili ich autá čo vydržia 5 rokov a potom sa pokiaľ možno celé rozpadnú a ovčan bude nútený kúpiť si nové. Kto vám už dneska bude vyrábať také odolné motory ako napríklad staré XUD?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...