Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
To byla vadná poloosa. Díky tomu že nedaleko Kokořína bydlí v klubu známý mechanik PP 205 byl nemocný piškot ještě v sobotu večer uzdraven a Pepito se mohl v neděli v klidu a pohodě odebrat k domovu. I to je důkaz, že klub funguje

jj to je pravda,díky takovým členům klubu jsme mohly s Kubíkem prožít večerní sobotní srázek a nedělní výlet s klidným návratem domů :super

Opět děkuji pp205kovi za ochotu :super:super:super:papa

Odesláno
možná jsem uplně mimo,ale proč to všichni dáváte na rajče,když to z něho nejde najednou stáhnout?Nebo se pletu?

no na \"uložto\" se asi musíš zaregistrovat aby sis mohl prohlížet fota :myslim nebo se mýlím? :):papa

Odesláno

1000x raději rajče, kde si můžu fotky pěkně prohlídnout a stáhnout si jen ty, které chci než nablblý Uložto, kde si každej soubor musím tahat do počítače a teprve následně zjistím, že ho můžu zase celej smazat..

Sorry, ale taky si každýho domů nezvu

Odesláno
To víš, za každou úchylku se nějak platí :P:aut:D

Ale z uložto se dá stáhnout celý balík - myslel jsi spíš \"rajče\" ne ;) Ale i z rajčete se to dá krásně vše sosnout přes ten FF ;)

Ano, omlouvám se, myslel jsem rajče... :mad: Bohužel, v práci FF nepoužívám, tak to musim odklikávat postupně všechno.

S Medvěděm se v tomhle asi neshodnu. Je jednodušší stáhnout celej balík a pak pár kliknutími po rozbalení archivu vytřídit několik fotek, které nejsou zajímavé, než stahovat velké množství fotek po jedné. :aut

Odesláno

Jak se vlastně můžu podívat na fotky na \"uložto\"? :myslim

Když kliknu na STÁHNOUT (Omezené stahování),tak mi to dlóóóuho stahuje (nejsem tam a ani nechci být zaregistrovaný) a po kliknutí na řádek s fotkou se mi otevře okno,kde je móóóc čísel a písmenek :myslim

asi jsem natvrdlý :mad::papa

[upravil dne 20/6/12 19:46 od pepito]

Odesláno

Jsem rád, že nejsem sám, komu Uložto nevyhovuje. Přihlašovat se ani si zaneřádit paměť v počítači stovkami fotek nehodlám a prosté prohlídnutí mi tento server neumožní - zlatý rajče.

Odesláno

Medvěd: Srovnáváš dvě různý věci ;) Rajče je online fotogalerie, kdežto Uložto je prostor pro ukládání dat ;)

Každý se hodí na něco jiného.

Navíc žádná registrace není třeba a těch pár MB, co ty fotky mají, tvému PC určo neublíží. A pokud ano, tak je na čase vyměnit \"IT servisáka\" :aut:)

[upravil dne 21.6.12 09:29 od MJSytic]

Odesláno
Pepito: Návod na uložto ;)

Když kliknu na STÁHNOUT (Omezené stahování),tak mi to dlóóóuho stahuje (nejsem tam a ani nechci být zaregistrovaný) a po kliknutí na řádek s fotkou se mi otevře okno,kde je móóóc čísel a písmenek :myslim:papa

No holt si je asi neprohlédnu :mad::grr:myslim:papa

[upravil dne 21/6/12 21:06 od pepito]

Odesláno

pepito, ty to musis stahnout jako balik a prohlidnout si to az v PC, ulozto neni online galerie.....

Odesláno

pepito - pošli \"printscreen\" Nevím, co tím myslíš :(

Po stažení toho balíku fotek ho musíš v PC rozbalit a ve vytvořeném adresáři (složce) jsou jednotlivé fotky. Pokud ti nejdou otevřít nebo se ti otevírají tak, že vidíš hatmatilku a ne fotku, tak je asi nějaká chyba v tvém PC - jsou to klasické JPG, takže ikdyby si neměl zvlášť prohlížeč fotek, tak by si s tím měly XP poradit sami - zkus ještě použít volbu pr. tlč. myši - otevřít v programu - a použít nějaký prohlížeč obrázků:myslim

Odesláno

Omlouvám se ale vůbec nejsem kámoška s galeriemi nebo uložtem .. takže dávám jen pár :)

20120616165239.th.jpg

20120616165233.th.jpg

20120616141556.th.jpg

20120616141538.th.jpg

20120616141420.th.jpg

20120616135200.th.jpg

20120616131935.th.jpg

20120616101358.th.jpg

20120616101342.th.jpg

20120616100507.th.jpg

20120616101351.th.jpg

20120616094856.th.jpg

20120616095254.th.jpg

20120616094811.th.jpg

je to jen z mobilu ... takže né uplně extra kvalita :) a ještě to sluníčko občas .. :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...