Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

PŘIHLAŠOVADLO PO NĚKOLIKA LETECH MÁ ZÁSADNÍ ROZDÍL OPROTI TĚM MINULÝM-POZNÁTE???-PŘEMA NECHCE NA SRAZ!!!

Recommended Posts

Odesláno

Musím uznat že čestný člen Carol.freedom mi hned po přečtení tohoto vlákna volala, jestli má jet, jestli to není i proti ní :(

Samozřejmě sem jí to vysvětlil, ale bál bych se aby toto nezamávalo s přemýšlením některých nováčků.. BBJ má v tomhle pravdu - tohle vlákno je celý kontraproduktivní, ale taky musím uznat žekaždý názor má něco do sebe. Sám moc nevím jak se k tomu placení stavit, ale určitě nehodlám dělat rozbroje, ale chci se ten sraz náramně těším :papa

Odesláno

největší trumf mam pořád v rukávu a je na čase ho vytáhnout asi teď. Ač si to mnozí z vás neuvědomují jsem stále neřád, neplatící člen. A co má být? Není to kvůli penězům, nebo názorum na vedení. Je to z přesvědčení. Protože radši udělám 1000 věcí pro klub jako neřád, než bejt platící pasvní člen co čas od času použije nějakou výhodu a nic jinýho pro klub neudělá. A ted do mě.

Odesláno
Jj ovečka na provázku teda nejsem...;)

:myslim

ja taky ne :D

aby som prilial do mlyna trosku, toto vlakno ma prinutilo porozmyslat nad tym ci dalsi clensky poplatok zaplatim :myslim

to nema nic spolocne s osobnostami tady na klubu...

su tu skveli ludia a skvela parta, ku ktorej sa vzdy vratim.

[upravil dne 14/6/12 10:57 od Marcel00]

Odesláno

Je jasný, že je tu spousta lidí a každej má svůj názor a to je určitě dobře, že nejsme všichni tupý ovečky, kteří odkejvají, když někdo něco řekne! S některejma názorama se ztotožˇuju, s jinejma ne, je to normální ...

Poslední, co k tomu napíšu a víc se opravdu nemá cenu v tom babrat (a za mě byl už vůbec nesmysl, že se to začlo takhle veřejně Pe.Tře probírat a klidně bych to hodil do cirkusu, nebo někam tam, protože pro neznalý a občasný návštěvníky to dělá fakt dojem, že je tu dusno (a možná i pro znalý a častý návštěvníky)) je věc, že na klubu jsem docela dlouho na to, abych si utvořil nějakej obrázek nad jeho fungováním, sám jsem se i místy (více, či méně) podílel na jeho provozu ... A byly doby, kdy se mi tu líbilo více i doby, kdy se mi tu líbilo méně ale to je normální, to se prostě děje, člověku se mění priority, známí, každej stzárne a mění se mu pohled na danou věc!

Jenom prosím opravdu to co jsem zde napsal konkrétně já, tak NIKDO neberte, jako útok proti nováčkům, to ani přinejměnším! Kdo mě zná a poznal osobně na srazech (cpož si myslim, že je 80% aktivních lidí přinejmenším) tak musí vidět a vědět, že jsem kolektivní člověk, možná až moc a proto jsem za každýho novýho aktivního človíčka rád (aktivním myšleno ne, že se nad něčím podílí, ale i to, že jezdí a funguje, nebo i zde na fóru atp) ale jak jsem již hodněkrát napsal, club dle mě potřebuje získlat lidi jinak a ne takto a hlavně, nešťasný bylo to vytáhnout těsně přd srazem tímto stylem - efekt měl bejt asi takovej, že toto vlákno mělo Přemu ukecat, ale to se dělá předsedo jinak - třeba mu brnknout, nebo napsat a ne, jak je u tebe ve zvyku VEŘEJNĚ V OTÁZKÁCH NA FÓRU ... :D

Tak to za mě a \"CO SME SI, TO SME SI\" a na sraze čus se všema

Musí se nechat, že účast je luxusní, znám i 80% lidí a věřim, že alespoň s půlkou zvládnu za ten krátkej víkend pokecat!

H O W G H

btw.: jsem napsal za 2 dny příspěvků, jako za poslední 2 roky ... :aut

Odesláno
největší trumf mam pořád v rukávu a je na čase ho vytáhnout asi teď. Ač si to mnozí z vás neuvědomují jsem stále neřád, neplatící člen. A co má být? Není to kvůli penězům, nebo názorum na vedení. Je to z přesvědčení. Protože radši udělám 1000 věcí pro klub jako neřád, než bejt platící pasvní člen co čas od času použije nějakou výhodu a nic jinýho pro klub neudělá. A ted do mě.

tak to ja jsem pak teda ten pasivni platici clen :(:fnuk

Odesláno

A UŽ BYCH TO OPRAVDU NEŘEŠIL

kdo sem ještě něco napíše, tak mi koupí na srazu za trest pivko:aut

takže buďo bude klídek, nebo se grátis zlejsknu ... :aut:D

:papa:papa

Odesláno
Peta mi několikrát více minutově volal a překecával a ne jenom on......až po těch telefonech asi napsal to vlákno......

A bylo to k něčemu? Spíše ke škodě. Jak jsi sám napsal, tak jsi zvažoval možnost, že přijedeš jako překvapení a po tomto jsi to zavrhnul. Pe.Tr. už opravdu mohl po těch letech vědět co na Tebe funguje a co ne.

Promiň Petře, tohle se fakt nepovedlo.

Edit:

No napsal jsem to dřív než jsem četl Tvůj předchozí příspěvek. Mazat to nebudu :papa

[upravil dne 14/6/12 11:18 od Bigbadjohn]

Odesláno

Jsem také neplatící člen, zatím jsem byl pouze na dvou srazech. Na Kokořín jsem se těšil, že poznám více lidí, ale po přečtení tohoto tématu se mi popravdě už moc nechce. Počítal jsem s tím, že si všechno zaplatím. Hanba by mě fackovala, kdybych jel na Kokořín právě kvůli tomu, že to je zadarmo!

Svým způsobem mě některé reakce směrem k nováčkům opravdu mrzí a věřím, že takhle před srazem někoho mohou i odradit.

Vím, že Pe.Tr a spol měl se srazem hromadu práce a plánoval ho pro všechny členy, tak si říkám, že by byla škoda, abych se na to teď vykašlal.. :papa

Odesláno

Stibto:ale vůbec ne, nebylo to mířený konkrétně proti nikomu. Myslíš že nejsi aktivní? Jezdíš na srazy? jezdíš. Zkusil jsi si udělat nějakej sraz? Zkusil(a byl super). Pasivní členství beru to, že člověk zaplatí, ničemu nepřispěje a jen čerpá slevy;)

Pechy: ser na to, tohle je klasika, pojeď a užij si to kvůli lidem který jsi poznal třeba teď na minisraze, nebo na pumpa-pokecu.;)

BBJ: co se stalo stalo se, s tim už nic nenaděláš;)

Odesláno

A UŽ BYCH TO OPRAVDU NEŘEŠIL

kdo sem ještě něco napíše, tak mi koupí na srazu za trest pivko:aut

takže buďo bude klídek, nebo se grátis zlejsknu ... :aut:D

:papa:papa

ať je to viditelný a prokazatelný :D

takže 3 kousky plus si jedno platím sám :D

Odesláno

Jestli mužů za sebe, tak já jedu na svůj první velký peugeot sraz (doteď pouze škoda srazy) a to hlavně kvůli tomu že mě zaujal program, místo srazu a taky termín. A jel bych i kdyby to stalo klasické ceny. Přijde mi toto téma jako zbytečné a moc by mě mrzelo kdyby to mělo vliv na náladu v kempu. Jedu se tam bavit a poznat nové lidi. A určitě to není poslední co pojedu aby si někdo nemyslel že jedu kvůli ceně. Teď aby se každý bál příští rok omluvit třeba z pracovních důvodů.

Odesláno

Nejsem ještě tady úplně zběhlej ale srazy jsou vždycky supr,můj první byl právě v Kokoříně ale loni a od té doby jezdím na každý a můžu jen říci že nálada z tohodle tématu nebude rozhodně na sraz přenesena a sraz bude super jako vždy protože jsou tu fajn lidi kteří se umějí bavit proto mě rozhodně nemůže odradit pár slovních výstřelků který se nedají z řádků vždy pochopit tak jak byly míněny a každý si je vyloží po svém a pak to jede pořád dokola:D

Odesláno

Moc mě mrzí, že se tohle celé otočilo proti Přemovi.

Ano, nesouhlasil se srazem ale doteď neměl potřebu svůj názor nějak ventilovat nebo nedejbože někoho napadat. Prostě pouze nesouhlasil.

Kdyby tohle vlákno bez smyslu nevzniklo, nikdo by ani nevěděl proč Přema nejel a pravděpodobně by se to přešlo s tím, že jsme neměli čas.

Teď je to akorát zbytečně přehrocené a dedukují se názory, které ani nikdo nevyslovil a ani si je nemyslel. Nepřevracejte to prosím proti němu. Je to celé habaďůra jak Brno.

Odesláno

Nanjua :\"Moc mě mrzí, že se tohle celé otočilo proti Přemovi.\"

ja nemyslím že se to otočilo proti Přemovi ;) ,bohužel je to jeho volba a rozhodnutí a to se musí nechat ať je jakékoli :( ,já jenom doufám a že to přehodnotí a přijedete a poznám vás osobně ;)

[upravil dne 14/6/12 15:41 od Gabriel 307]

[upravil dne 14/6/12 15:42 od Gabriel 307]

Odesláno

Tyjo, já to tvrdil, že každej další příspěvek to bude maximálně rozvracet ... :D:D

Proti Přemovi se nic neotočilo, chápu, že jako svého druha se ho budeš zastávat, ale tady na něj nikdo neútočí a ani nepomlouvá ;)

btw.: už mám pivek jako smetí :aut:D

Tak ještě jeden pokus ... od teďka panáky, ať neběhám moc čůrat po tom pivu (ikdyž já vlastně panáky nepiju:myslim:myslim)

Tzn, že už by opravdu KONEC TOHOTO FLAME?!?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...