Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Paja 106:

Ze kdy je ta fotka co na ni máš 111.111 km? Jestli to je z 20.4.2012 (jak je uvedeno v EXIFu fotky) tak mi to nějak neštimuje. Za 5 měsíců bys měl najeto skoro 9.000 km a za 16 let jen 120.000 km? Nebo s tím původně jezdil nějaký důchodce? :D

• O 1 měsíc později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

A po 20 sekundách jsem očekával, že se mi objevý 300000 km. Bohužel:( se mi objevily samé nuly. Místo trojky je čárka. Nevíte, čím by to mohlo být? Ted mi to načítá kilometry jako by to bylo nové vozidlo.

post-7387-14109628008751_thumb.jpg

Odesláno

ok406: to je dobreee chvilu pojazdi a potom to na sk predas ako po prvom majitelovi, nikdy neburane a ani km nemusis stacat :D

inak:

p406 2.0hdi - 298tis

p407 2.0hdi - 215tis

partner1 1.9D - 102tis

partner2 1.9D - 210tis

jumper 2.8hdi - 440tis

elantra 1.6i - 160tis

vsetky auta jazdia klop klop uplne v pohode okrem elantry ktora pojde z domu

Odesláno

Dej prosím tě vědět, až budeš mít najeto 300000 km.

Chci se zeptat, zda-li se to stalo i někomu jinému? Psal mi Ferry, že i on má stejný problém. Tak nevím, kde je chyba.

Odesláno

oki ked bude 300 dam vediet ale ta 406 je u mna facelift... podla mna tam maju peugeotaci nejaku chybu a neratali ze auto najazdi viac nez 300 pri starom modele

Odesláno
A po 20 sekundách jsem očekával, že se mi objevý 300000 km. Bohužel:( se mi objevily samé nuly. Místo trojky je čárka. Nevíte, čím by to mohlo být? Ted mi to načítá kilometry jako by to bylo nové vozidlo.

Jaky stav mas ted?

Dej sem foto.

Odesláno

Mám najeto přes 150 km. Jinak je to úplně stejné jako na fotce. Je mi divné, že se to nikomu kromě ferryho nestalo. Asi nikdo nemá tolik najeto.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...