Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Podle mě je ta cena na to co tam píše poněkud nízká a to nejspíš znamená že km určitě sedět nebudou ale cenu se podívat to určitě má... Popřípadě alespoň vyžádat VIN. Já osobně bych ho omrknul mě se líbí kombinace interieru, výbavy a motoru....

Odesláno

tak na bazoš nejdou dat kvalitní fotky, po telefonu majitel netvrdil že km jsou poctivé, říkal že by jim on mohl věřit, stačí se mrknout na inzeráty a 80% auto má najeto do 200tisíc takže je každé auto podezřelé

Odesláno

karoserie je v pohodě, sem tam nějaký škrábanec. v týdnu jsem se byl dívat v áčkách na 406 hdi najeto 200tisíc kastle dorasovaná, brzdy v řiti čelní okno prasklé atd a chtěli za nu 60 tácua to nemluvím o motoru že v něm něco hrčelo na volnoběh a z nálevky na olej to foukalo jak svina:roll

Odesláno

i to je možné že je to svařenec. Ty na těch dvou mizerných fotkách vidíš nějaké vady?:D ne konec srandy, myslel jsem například jestli to auto někdo nezná nebo jestli se o tento kousek už někdo nezajímal:)

Odesláno

dokud ho neuvidíš,neprojedeš--nemá smysl něco řešit...,že ty kilometry nemá,ti je snad jasné, ale to není důležité,rozhodující je stav a to přes PC zjistit nejde:myslim

Odesláno

Taky jsem na 406 nikdy neměnil tlumiče, nebyl důvod, u jedné jsem měl stav km 216000 a u druhé 198000. Jinak podle fotky nic neuvidíš, jeď se podívat a uvidíš, vždy když jsem kupoval auto, jsem objel aspoň 10 aut, než jsem si nějaký koupil;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...