Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Za kolik volame u nas a za kolik za hranicema....

Recommended Posts

Odesláno

Peto, nic si z toho nedělej, mě dnes o T-mobile přišla sms, že se omlouvají, ale že sleva na net není, jelikož mám balíček 3v1 :(

Takže dál platím za net 400.- :grr

Odesláno

To si piš že ne;)

Nakonec jim budu volat ještě já že chcu net za 240.-:D:D

Ale já zase u nich vyžebral Sony Xperiu P za 1 700.- , stálo mě to asi 30 minut času ale za ty peníze mě to stojí :D

Odesláno

tak to máš dobrý... uvidim s čím přijdou ještě, mají na to tak 14 dní... Vidím to na poslední možnost, že Vodafone něco chystá na začátek května... nevim jak vám, ale mě se toto líbí :)

Odesláno

jako vím, že si operátoři myslí že jsou lidi blbci, ale dnešní SMS mě od něj pobavila, cituji:

\"Dobrý den, 24.5.2013 vyprší Vaše smlouva, ale nemusíte se o nic starat - automaticky Vám ji o 2 roky prodloužíme. Svůj tarif Grand PLUS a neomezené volání si tedy budete moci užívat dalších 24 měsíců, Hezký den, Váš T-Debil :D\"

Odesláno

Pozor!!

Aby to ale nebylo dle stare uz uzavrene smlouvy!

Ted neco podobneho zkousi u Plynu RWE ke jasne rika s uzavrenou smlouvou!!!

A kdo ji mit nebude jede dle stareho ceniku bez slev-to je zas a jen v CZ .....

Odesláno

Smlouva je na 2 roky a ta teď končí takze o žádném pokračování není žádná zmínka, pokud to teda není napsáno malým písmem někde uprostřed :D

Odesláno

A to byva posledni dobou pravidlo

Ale nejde o smlouvu ale formulaci kdy by neslo volat za soucasne podminky ale za te co byla pred lety :(

A nedivil bych se ze by jako na potvoru neslo nic zmenit :(

Bohuzel zijeme v CZ ....

Odesláno

To není pravidlo jen poslední dobou :) Operátoři smlouvu vždycky prodlužují automaticky, když jí nevypovíš předem ( jestli se nepletu, je to měsíc předem ). A v obchodních podmínkách to mají... Mě prodloužili smlouvu na tři roky a to jsem o tom ani nevěděl. Ale prý jsem si změnil tarif a dostal jsem dotovaný telefon, tak mám smůlu. Trefně napsáno : Váš T-debil... :D

Odesláno

O2 mě už asi rok a půl uhání, abych u nich prodloužil smlouvu, že mi skončila ... dokonce 2x vyhrožovali, že mi změní tarif na méně výhodný :o, vysmál jsem se jim, že po telefonu nic neuzavřu, že nechám raději vydělat místní pobočku. A bylo po diskusi. :D Samozřejmě tarif mám pořád stejný :roker

Jsem tudíž bez smluvního závazku a je na mě, zda ho prodloužím, případně rovnou změním tarif - což určitě udělám, když jsou tu ty nové. Samozřejmě dojdu na pobočku. Vlastně nedávno mi volali z pobočky, ale v tom smyslu, že se u nich mohu zastavit, vybereme tarif a že mám nárok na nový telefon. Působilo to velmi seriozně, ne jako ti uháněči v call centru ...

Odesláno

Pro Kobra72:Ted jo ale stare smlouvy jsou presne obracene.

Tedy skonci uvazeka mam klid a je jen na me zda se uvazu dal.

A pro MilanF1: Stejne i me volali a uhaneli tak jsem jim zcela v klidu rekl ze na zmenu smlouvy musi byt dva prvni me vola ale druheho nevidim a bylo po nejakem \"natlaku\" mam sice zvihodneni na jednom z cisel ale bez zavazku.

Kolega to ma uz po novem a necetl jsem smlouvu ale 100% ji ma na dalsi dva roky prodlouzenou a \"pry\" nejde ani menit tarif ?/to ale nemam podlozene/

Odesláno
Za 250 včetně dépéhá mám u O2 1080 volných minut do všech sítí v jakoukoli dobu a sms o víkendech a svátcích v síti grátis,takže všude spíše volám.

Oprava není to 250,ale 225kč

[upravil dne 19/4/12 18:55 od Milan+]

Sorry, ze to sem pisem, nevyznam sa v ceskom trhu, ale z toho ci citam, vidim, je tohle kravina ...

Hod sem fakturu kde jsou volne minuty a mesicny poplatek :)

Ono totiz telekomunikacni operatori nejsou nejaké male SRO čky, takže spadaju pod protimonopolny urad, a ich ceny su regulovane, aby nevznikol z jedneho z nich monopol ...

Pochybujem, ze 225 kč / 1080 minut = 0,21 kč min = 0,008 Euro za min je povolene reguláciou :)

Tak tohle by mě taky zajímalo...:myslim

Odesláno

Pro Lihous : tak asi máš pravdu, já ani nevím, jak byla ta moje smlouva... Jsem u T-mobile asi 7 let... když smlouvu neprodloužím, taky mám klid, ale posledně mě trochu nasrali, že mi tu smlouvu prodloužili na tři roky sami... Jen proto, že jsem si změnil tarif... No, asi je to fuk, neplatím zas tolik, ale je na houby, že s tím teď nehnu. A myslím, že si můžu tarif změnit jednou za měsíc... :) Podle té nové smlouvy teda...

[upravil dne 24/4/13 11:42 od Kobra 72]

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...