Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Za kolik volame u nas a za kolik za hranicema....

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem koukal na ceny nafty v polsku/mam zase prazdnou nadrz :mrk a prislo me rozkliknout tamni reklamu

jeste ted jsem rozpalen do bela kdy v PL na siti T-mobile maji nejaky tarif T-mobile frii....

http://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/taryfy/abonament/tmobile_frii/przenies_numer/abonament_bez_telefonu

Nemam slov proc to jde za hranicena ale u nas proste NEEEE!

Nebo dlouho zvazovany tarif u sousedu v rakousku

http://www.orange.at/Content.Node/tarife/tarife-ohne-handy/supernet-europa-sim-only/

Sice nutnost dualniho tel kdy budu volat z rakouskeho cisla ale prijimat na nase/stavajici nic mene mam 300min po cele EU \"zdarma\" tedy i z CZ!!

Nase volba \"tipicki\" ceska: :bacha

http://www.t-mobile.cz/web/cz/residential/tarify.a.ceny/neomezene.tarify.grand

Za neuveritelnou cenu bez sms a mms

A nebo musime skemrat prosit a podlezat aby trosicku neco malo prihodili :blicismajlik

Pekny den :papa

Odesláno

V Německu ke konci roku jsen viděl reklamu na o2 :mobil 1 euro,cca 600 minut,sms free za nějakých 800 kaček na naše.Aleporadím Vám.Na www.nakladomat.cz jem si zadal poptávku na 7 tel. čísel v rámci firmy a teď čtěte pozorně.Od Vodafonu na to samé za co jim v tuto chvíli platíme cca 9000,- s DPH přišla nabídka za 2338,- a od o2 přišla nabídka na jednou takové množství za 3564,- www.nakladomat.cz/download?action=offer-assigned-inline2&id=66 a nebo

http://www.nakladomat.cz/download?action=offer-assigned-inline2&id=54.Co tomu říkáte??? Obyčejná zlodějina.

Odesláno

a to u nas v CR ma jeste nekdo cenikovej tarif? Ja osobne mam starej odepis kvuli 40 volnym minutam do site za 12kč jinam s nim nevolam popripade sluzebnim mobilem. A máti jsem nedavno delal tarif za 88kč a je tam 70 volnych minut do jakekoliv site to prece neni tak hrozne ne? Akorat jsem odmitl platit za data :D

Odesláno

Vítek 1,ty tarify odepiš byly suprový,proto dělají vše pro to,aby je lidi pustili.A 70 min. za 88kč,je taky super.Já jsem tím spíš chtěl poukázat na to, že pokud se neozveš, tak tě oškubou.:roker

Odesláno
Vítek 1,ty tarify odepiš byly suprový,proto dělají vše pro to,aby je lidi pustili.A 70 min. za 88kč,je taky super.Já jsem tím spíš chtěl poukázat na to, že pokud se neozveš, tak tě oškubou.:roker

no jasne ale ja se ho nevzdam ma ho aji pritelkyne ted zrovna nemam sluzebni mobil tak je to trosku horsi ale kdyz uz musim volat mimo sit coz je malo vsichni mame vodafone tak pouzivam klikniavolej.cz vetsinou maji nejakou akci treba 20-50% kreditu navic tak se to vyplati

[upravil dne 19/4/12 13:29 od Vítek1]

Odesláno
Jsou to tady v Čechách ti operátoři jedna pakáž zlodějská.:bacha:bacha:bacha

Nejen operátoři.Ale když vidí u těch nahoře,že to jde a hlavně projde,tak proč by si to nenasadili,ty ceny.Nic jim nehrozí a hlavně se to vyplácí.My jsme hrozně blbý národ,necháme si srát na hlavu asi donekonečna a na všech frontách.Platy čím dál menší,ceny den ode dne vyšší a jedeme dál.Když slyším od některých lidí větu \"Hlavně že mám práci,to je důležíte\" a vzápětí řeknou,že sice už 4 měsíce neviděli výplatu,ale nevadí hlavní je ta práce a teď nám kapitalista dal 2000,- zálohu.Ti otrokáři se musí od rána do večera válet smíchy a děkovat Bohu za Českou republiku.Chtělo by to trochu z povahy Řeků a trochu Francouzů a provést defenestraci.A taky by mohly upadnout pracky všem co v 89 cinkaly klíčema.

Odesláno

Za 250 včetně dépéhá mám u O2 1080 volných minut do všech sítí v jakoukoli dobu a sms o víkendech a svátcích v síti grátis,takže všude spíše volám.

Oprava není to 250,ale 225kč

[upravil dne 19/4/12 18:55 od Milan+]

Odesláno

Pro Milan+ Kde se to da poridit-pokud se jedna o nejaky sluzebni tarif je to k prdu.

Mam u Skodovky tarif T80 se slevou tak ze mam cca 120min a asi 20sms za cca 300Kc

Ale me dokaze nastartovat kdyz stejna spolecnost dokaze dat to co v tom polsku.

Dobre jsme malinkaty trh mame mensi naroky :D ale proc tady uz nemaji neco v cene reknu 800Kc

Jako to mel vodafon s tema velikonocnima tarifama ;)

Tam byla smula ze neslo prevest cislo jinak T-mobil udelal PAPA.

Odesláno

to byli různý akce O2 který se dělali kdysi... takhle to měl i kamarád mu to nabízeli. Byl u nich a chtěl odejít a tak mu nabídli taky kolem 1000minut a o víkendu sms zdarma a asi za 350kč a on to nechtěl protože psal hodně sms... :D teď toho lituje...

Odesláno

Platil jsem s mladou dohromady cca 1500 mesicne, oba 50 minut volani, oba internet v mobilu, ona balicek 100 sms, ja za 150 na ni neomezene volani. Presla me chut jim calovat takovy penize za nic, tak jsem jim zavolal s pohadkou, ze koncim, ze prechazim k CEZu a tam budu mit firemni volani za polovic, ze jedine co me mrzi, je zmena telefonniho cisla. Operator me prvne nechal vycukat a pak mi zavolal asi za tri hodiny, ze mi vsecno stahnou o 50 procent. Takhle na ne...

Odesláno

pridam moj pausal v rakusku u Drei ;)

- 1000 minut vsade

- 3000 minut do Drei

- 1000 SMS vsade

- 1000 SMS do Drei

- 200 minut v Roamingu

- 6GB internet, po predatovani znizena rychlost

- telefon k tomu zadarmo aky len chcete, napriklad iPhone 4S

a toto vsetko za 20 E mesacne :P

jedine mozno minus, 3 rocna viazanost

PS: Je to firemny fon takze ani to neplatim :D

Odesláno

sakra sakra, jste mi nasadili brouka do hlavy a už jsem napsal na ten nákladomat...mám 100 sdílenejch minut, 200 sdílenejch SMS a volání mezi číslama \"grátis\" . Celý to stojí litr. ( 500 za volání , 200 za SMS, 300 za grátis volání mezi číslama ) Hajzlové jsou to....jdu do nich...resp. od nich.

Odesláno

Člověk se musí jen ozvat.Operátoři potřebují zákazníky a neradi o ně přicházejí.Taky mi končla smlouva a chtěl jsem doopravdy odejít (od O2) nakonec jsem s nima dojednal paušál za 450Kč - 620minut +víkendy v O2 grátis, internet v mobilu a při podpisu ještě tel za 1Kč.

Takže to jde, jen si o to říct a neustupovat.

Odesláno

Charlie 1: No...to zní velmi lákavě....znamená to v praxi, že bych převedl své dvě čísla ze současnýho tarifu na tenhle a zvolil bych Business 150 max....čili bych měl u každýho čísla 280 volnejch minut kamkoliv, 200 SMS kamkoliv, po provolání dle tarifů 2,20 a 4,20 a volání mezi číslama za 1 Kč neomezeně a tohle všechno za 621 Kč měsíčně?

Edit: A co znamená smlouva na 2 roky? Našel jsem u těch business tarifů nějakou rámcovku, kde teda píšou 2 aktivní simky a následně minimální měsíční útratu 2000 bez DPH...

[upravil dne 21/4/12 00:30 od Hadra]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...