Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem si vyzvedl auto po výměně čelního skla..... sklo měnili dva dny :D, protože v AK nabídli nevhodné sklo a musel jsem čekat na to správné. Každopádně musím pochválit obchodáka, který se o PC stará. Velmi ochotný vše vyřešit a hlavně pochopil mou situaci (sklo demontované a nebylo co dát do auta ). Děkuji ne jen za přístup, ale také za udržování vztahů s tímto partnerem :super

• O 4 týdny později...
Odesláno

Je nám líto, ale aktuálně nejsme schopni zajišťovat slevy na Slovensku. Slevy tam byly, ale pravděpodobně byly někým zrušeny. Bohužel, po neblahých zkušenostech s SK klubem, který se od nás za dramatických okolností odtrhnul, se snažíme profilovat jako ryze český klub, byť samozřejmě přijímáme členy i z jiných států. 

Odesláno

Ahoj schreek,

Dik za odpoved.

Ano, tie zlavy tam boli, a preto som bol prekvapeny zmiznutim, nakolko tie zlavy tam boli aj nie mesiace ale rok ci kolko uz je "odtrhnutie" istej casti do SK klubu . Velmi cudne, ale aspon teda je vyjasnene ze P-C club CZ to riesit nebude.

Nebudem vam do toho kecat, ale mozno by to stalo zato napisat na prvu stranu do prispevku, predislo by sa pripadne otazkam podobnym.

Odesláno

Ale v prvním příspěvku je napsáno pobočky ČR ;)

Oni ty slevy nezmizely jen tak, o to se na Slovensku někdo musel postarat, bohužel svádět s nima boj na dálku už není v našich silách.... :(

• O 1 měsíc později...
Odesláno
V 12. 3. 2017 at 18:58, Multiplex406 napsal:

...Tak doufám že se to nějak přes vedení AK vyřeší a zmizí to.

Nezmizlo. Já už automaticky říkám "P-C, ten z Prahy", protože i dnes mi chtěl prodavač nahodit Plzeň (kterou v systému pořád vidí :-D).

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Hele problem dnes v Brně, ptal se na kterej klub ma vyjet fakturu, nabizel Peugeot club a pak Amis de lion, povidam Amis de lion a vyjel fakturu na nějakého Radim Němec z Plzně, na moji reklamaci mi to předělal na spravný Peugeot club Amis de.... Odolena Voda a rozdil v ceně na 500kč byl že mi 100 vracel

Hlavně že mame IČ na kartách, na to se ani nekouknul, až když jsem na to upozornil

Viz foto

2017-09-25 09.13.49.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...