Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

@celda1970 pokud něco rozeberu a potřebuji hned tak ideál je Autokelly , @badisák je pro mne pak na dlouho .Nemám garáž a auto nechat rozebrané u baráku je pro mne nepřijatelné. :papa

Odesláno

Já dneska na centrále bral nemrzku do chladice(3L) + destilku(3L) + olej.filtr Mann&Hummel + 5L TotalQuartz7000 10W40 a z puvodni ceny vc. DPH jsem se dostal na kartu o 600,- niz :mrk

Guest servisman
Odesláno

Před 14dny jsem bral v Autokelly olej + filtry olejový kabinový a vzduchový sleva necelých 600 ,dpkonce minulý týden jsem bral ND origo v HS-Peugeot a sleva 10%

• O 3 týdny později...
Odesláno

ahoj, dnes jsem poprvé použil kartičku a je to znát :super na nové přesně pasující gumové koberce do mé 307 break jsem dostal krásnou slevu 18%, stejná sleva i na novou škrabku na sníh a led ..... super:papa

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Nevíte, jaká bývá sleva na motorové oleje? Přes svátky bych potřeboval udělat výměnu, ale za tu cenu, co je standardně v e-shopu teda nee :D

A když objednám jinde z netu, tak mám obavy, že bude doručení v těchto dnech už problematické.

Odesláno
Nevíte, jaká bývá sleva na motorové oleje? Přes svátky bych potřeboval udělat výměnu, ale za tu cenu, co je standardně v e-shopu teda nee :D

A když objednám jinde z netu, tak mám obavy, že bude doručení v těchto dnech už problematické.

Oleje jsou v A. K. úplně mimo, i po slevě je to nesrovnatelné se zavedenými Eshopy. Nicméně třeba od Badisáka jsem bral naposledy i Total a cena byla velmi slušná stejně jako termín ;)

Odesláno

Koblihu, to já vím, normálně beru taky od Badisaka, ale tlačí mě termín Vánoc, zásilkovky jsou přetížený, já lítám celý dny po všech čertech a nahánět se s DPD, když nevím, kde budu za hodinu je trochu problém.

• O 3 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Mohu se zeptat, kolik procent jsou nyní slevy na autobaterie v AK v Pardubicích ?

Vím že to je psáno výše, ale příspěvek je staršího data atak nevím, zdali je to stále aktuální.

Díky

Odesláno

20 až 35% dle typu baterie ;) Pokud tě zajímá nějaká přesně a nebo třeba cena všech v některé kategorii, tak mi napiš SZ ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...