Gargamell Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 Jak uz nekdo vite, mival jsem obcas nutkani zbavit se 406 a poridit neco mladsiho. Auto ale mam celkem rad a taky se priblizuje termin koupe bytu. Nezli dat 300 tis do auta, radeji dam do bytu. Prichazim tedy s napadem, nasypat do stavajiciho fesaka cca 25 tis s tim, ze mi jeste tak 2 roky poslouzi. Otazkou je, do ceho investovat. Mym cilem je predejit tomu, ze mi auto nekde zustane. Taky mi jde o ten pocit, ze mam auto v dobre kondici. Nic zjevneho a akutniho nepozoruji. Zatim me tedy napada: Predni kotouce + vymeny brzd kapaliny (nikdy nedelano - auto mam 7 let 140 tis) Vymena chladici kapaliny - taktez nikdy Vymena horniho silentbloku motoru - zda se mi ze motor cim dal vice vibruje a hluci. Otazkou je: Vymena oleje v prevodovce? Vycisteni a kontrola vstriku? Nejvic mi desi ten previt Drv - s tim ale asi nic neudelam, ze? Turbu muzu dat nejakou peci? Alternator je po repasi asi 50tis, ten snad bude ok. Dale jsem asi 40 tis po rozvodech, asi rok vaha vzduchu, novy komplet vyfuk. Urcite bych opravil ruzne kosmeticke vady jako nakraply naraznik,plast klice,listy,... proste chci mit zase pocit plne fungujiciho vozu. Zkuste mi inspirovat a napistejaky by byl vas postup a ci si myslite, ze to ma nejaky smysl, zda proste nemam resit opravy az s poruchou. Diky Citovat
MatrixChose Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 Pokud nejsou OK, tak brzdy, to je jasný, poznáš okem. Chladící kapalinu měním s rozvodama. Silentbloky taky poznáš podle hluku. Olej v převodovce je jasnej, je to pár korun. Vstřiky bych vzal podle korekcí na dia. DRV bych řešil asi spoleně s pumpou v nádrži, to je tak jediný, co tě odstaví, popř spojka. Ale záleží v jakým to je prostě stavu. Kosmetiku bych už asi moc neřešil. Citovat
Laďa Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 Nevím jak často a jak daleko jezdíš, ale není lepší třeba počkat až si auto řekne samo co bude chtít. Tím nemyslím, že se přestaneš úplně starat o potřebné věci. Já bych ty peníze odložil bokem a opravdu bych na ně šáhl jen když bude potřeba na opravu auta. Citovat
Gargamell Odesláno 10. duben 2012 Autor Odesláno 10. duben 2012 Kolik stoji nova pumpa? Tusim uz jsem ji jednou menil, prave spolecne s drv - to je asi 60tis zpatky. Je fakt, ze ted se muj najezd snizil ale to je jen docasne, protoze pritelkyne mi odjela pred rokem a pul do zahranici na nejaky cas. Za par mesicu se ale vrati - alespon to slibuje a to zase budou cesty na nakupy, za rodicema do Banskej Bystryce, vylety atd. Takze bych tak nejak radeji predesel nastvani nekde na ceste... [upravil dne 10/4/12 11:08 od Gargamell] Citovat
Marcel00 Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 asi tak ako Lada pise... chces robit nieco co nieje nutne... ale ak tak Velmi chces, dohodni si trebars prehliadku auta u strakiho, alebo ineho sikovneho mechanika v tvojom okoli... mas to k nemu 130km... a on ti sam najlepsie povie co je potreba robit... len tak kupovat nieco co mozno ani neni treba Citovat
MatrixChose Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 Když se jezdí dlouhé trasy tak ta pumpa a DRV vydrží i 250 000km, ale třeba i půlku. Ale ani jedno většinou nelehne ze dne na den. Dá se na to jezdit i měsíce, takže bych to taky nepřeháněl. Jinak oboje vyjde na cca 4500,- kus. Citovat
Mike407 Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 Já bych to také nijak nedramatizoval. Pokud všechno funguje jak má, tak bych do toho nešťoural a peníze bych si nechal stranou, až by se něco přihlásilo. Ber to tak, že věcí, které se provozem opotřebovávají je tam spousta a zákon schválnosti by určitě zapracoval tak, že po utracení peněz by se ti vysypalo něco úplně jiného... Citovat
MilanF1 Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 Taky bych do auta teď necpal peníze. Snad jedině ty brzdy, pokud jsou třeba. Napadají mě další věci, které se možná budou měnit, ale to až se ozvou - spojka, tlumiče. Podvozkové díly: tyčky, čepy atd; opět až se projeví. Pokud jde o vstřiky, moje jsou v autě od výroby, tedy 270 tkm, stav nevím, ale pořád auto jezdí, z nich bych takový strach neměl. Kosmetiku neřeším, řídím se heslem, že auto má sloužit mě, ne já jemu. Citovat
Medvěd Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 Jestli máš pocit, že je auto v cajku - nech ho žít a peníze si nech v obálce pro strýčka příhodu. Pokud víš o něčem konkrétním, co je \"zralé na výměnu\", pak vyměň. Maximálně bych auto nechat zkouknout nějakým odborníkem - přeci jen pod auto asi nelezeš každý den a něco může být na odchodu aniž bys to tušil. Měnit ale věci jen proto, žes někde vyčetl, že by něco mohlo odejít a máš zrovna volný groše není dobrá cesta - určitě se vysype něco jinýho a Ty si pak budeš drbat hlavu, žes groše neudržel a teď máš problém. Citovat
dream91 Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 Udělal bych to co píše Medvěd, co je opravdu zralé na výměnu tak vyměň ať to máš v pořádku, na ostatní se vyprdni a pokud máš něco navíc tak si to schovej kdyby náhodou něco....když něco bude chtít odejít ze dne na den tak to stejně odejde a abys to měl 100% tak bys musel vyměnit hodně moc věcí což absolutně nemá cenu;) Citovat
Gargamell Odesláno 10. duben 2012 Autor Odesláno 10. duben 2012 Asi máte pravdu. Imaginárně si peníze na auto oddělím a bude. Časem tedy pořídím nějaké kotouče a uvidí se... Díky názory. Citovat
ozzy56 Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 jestli jsi opravdu nedělal brzdy 7 let a cca 140 tisíc KM, tak bych neváhal...,(nebo brzdíš padákem?) Citovat
dream91 Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 No ono ty brzdy opravdu někomu vydržej, když má svůj dobrej styl jízdy tak jen dobržďuješ do křižovatek.....ale potom ty brzdy zas často zatuhnou a moc to nebrzdí, tak nejdřív určitě zkontrolovat jejich stav, opotřebení kotoučů a kdyžtak jen pročistit, promazat, vyměnit brzdovku a nechat to, to ale v případě že si to budeš dělat sám, pokud servis tak to hned vyměň protože když už to budou mít rozdělaný a budeš za to platit tak tě to vyjde o trochu dráž za díly ale budeš mít na dlouhou dobu pokoj.... Citovat
MilanF1 Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 Brzdy jsou určitě důležité, moje přední kotouče byly měněny po nějakých 260 tkm, už byly nad míru vyjeté (cca 1.5 mm z každé strany). Nicméně viděl jsem na nějaké dodávce taky vnitřkem chlazené a pán jezdil tak dlouho, že se mu rozpůlily prorezly zevnitř. Když je měnily oba, druhý hodily na zem a ten se taky rozpůlil. Samozřejmě, že nelze srovnávat dodávku a osobák, ale prorezlé kotouče až tak moc, to je síla. Citovat
MatrixChose Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 Nám praskl na Saxu stářím, opticky byl OK. Má se brzdit pořádně, to říkám furt. Citovat
P607Olda Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 Na 406 zatuhávají zadní brzdy, nechej je vyčistit. Co můžeš udělat preventivně, je palivové čerpadlo v nádrži - jednou určitě odejde (po 300 až 400 t.km) bez varování. Preventivně bys mohl vyměnit spojku. Alternátor taky zákonitě odejde, ale ten jsi už dělal. Předvídat se nedá, můžeš vyměnit vše a zradí tě něco dalšího. Se starým autem je to tak, jedině si koupit nové - a to taky není úplná jistota, že neodejde nějaká elektronika. [upravil dne 11.4.2012 06:21 od P607Olda] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.