Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já jezdím s pasem, takže nemohu říct zda by stačila občanka, ale asi ano, jen pozor na děti, musí mít vlastní doklad už i do Chorvatska. Letos se ani po zelené kartě neptali, ale je to možná také tím, že jim nedávám šanci, Vystrčím pasy z okenka otevřené a srovnané tak aby byly vidět fotky a jedu a koukám před sebe. Nezastavuji.

Odesláno

No tak už je rozhodnuto, že nakonec se Chorvatsko podaří. Kdyby byl někdo na místě a věděl o něčem doporučitelném tak uvítám kontakt. Ideální by bylo od příštího úterý ( středy ).

[upravil dne 18/8/12 08:59 od koblih69]

Odesláno

Koblih, aj my sa chystáme. Doporučili mi stránku more.sk, že chlapík je z tučepi a hovorí po slovensky

Má tam toho dost. Ale neviem či má volné. Ja sa mu ozvem den dopredu.

Odesláno

No už je to asi vyřešené od úterý (středy) jsem toho nakonec našel poměrně dost, ale za poměrně nesmyslné ceny, takže bude klasika: sobota-sobota, ale pojedu v pátek. Zítra by se to mělo vyřešit, ale vypadá to na 90% na Igrane :papa

[upravil dne 19/8/12 19:50 od koblih69]

Odesláno

Tak i já jsem se nakonec rozhodl na chvíli přestat makat na chalupě a chvíli si orazím v Chorvatsku - asi Krvavica nebo Tučepi , ale až od 1.9. dřív nestíhám.

Odesláno

Taky se pridam. Sice to bylo loni v zari, ale parada. Podle strejdy Googla Karlovy Vary - Herceg Novi 1423km a 17 hodin za volantem.

Vzhledem k tomu, ze uz bylo skoro po sezone, nikde jsem se nemusel s manzelkou mackat. Silnice skoro prazdny, na hranicich cekacka maximalne 5 minut a pri najezdu na dalnici v chorvatsku zdrzeni asi tak 20sekund.

Bohuzel letos jen kratoucka dovolenka na morave. Cekame kazdym dnem prirustek do rodiny a s tim manzelcinym zavazadlem se to proste neda.

Pro inspiraci prikladam par fotek z rajcete: http://lada78.rajce.idnes.cz/Dovolena/

Prikladam jeste trasu a misto:http://maps.google.cz/maps?saddr=Karlovy+Vary&daddr=Herceg+Novi,+%C4%8Cern%C3%A1+Hora&hl=cs&ie=UTF8&sll=42.446768,18.557968&sspn=0.275126,0.676346&geocode=FSx6_gIdGmnEAClDTaldQJmgRzHQMdRDiq9LKA%3BFdbHhwIdesQaASl9-imteztMEzEabmNlIO9d0A&oq=karlovy&brcurrent=5,0,0&mra=ls&t=m&z=6

PS: Prasce co je na zacatku fotek si vzala manzelka sebou jako maskota a po delsi dobe me uz zacal stvat:roker

[upravil dne 22/8/12 15:52 od Lada78]

Odesláno
Taky se pridam. Sice to bylo loni v zari, ale parada. Podle strejdy Googla Karlovy Vary - Herceg Novi 1423km a 17 hodin za volantem.

Vzhledem k tomu, ze uz bylo skoro po sezone, nikde jsem se nemusel s manzelkou mackat. Silnice skoro prazdny, na hranicich cekacka maximalne 5 minut a pri najezdu na dalnici v chorvatsku zdrzeni asi tak 20sekund.

Bohuzel letos jen kratoucka dovolenka na morave. Cekame kazdym dnem prirustek do rodiny a s tim manzelcinym zavazadlem se to proste neda.

Pro inspiraci prikladam par fotek z rajcete: http://lada78.rajce.idnes.cz/Dovolena/

PS: Prasce co je na zacatku fotek si vzala manzelka sebou jako maskota a po delsi dobe me uz zacal stvat:roker

Fotky pěkné, poznávám nejhezčí odmoriště za sjezdem na Šibenik? Potom bych hádal Dubrovník a že by Soline, nebo Cavtat?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...