elton Odesláno 26. červen 2024 Odesláno 26. červen 2024 My jedem příští týden 5.7. do Bašky na Krku. Jede nás 13 lidí a dva pejsci. Zařizovali jsme už v prosinci. Kousek od pláže. Pepito, OK406 a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Charlie 1 Odesláno 27. červen 2024 Odesláno 27. červen 2024 před 19 hodinami, rhinos napsal: Tak sice jsem to začal hledat teprve asi 14 dnů zpátky a chodili mi dost šílené nabídky třeba za 280e na noc pro 5 lidí. A nebo šílené krcálky 45m2 To fakt nechci. No a taky mě srdce pořád táhlo na Pelješac....nebo teda i zkušenosti z jiných míst kde je to jak mraveniště a to nesnáším. Nakonec jsem sehnal nový apartmán v Blace ,kde se mi to vždy hodně líbilo a na Pelješac můžu taky po mostě na výlet Jako chtěl jsem kratší cestu ,ale Pelješac je prostě srdcovka no ono je to taky o lokalitě blizkosti pláže apod.... ubytovani si sehnal nakonec za jakou cenovku? Citovat
rhinos Odesláno 27. červen 2024 Odesláno 27. červen 2024 lokalita je tam napsana a na plaz 30 metru. Ale otazka jestli nebudeme zase jezdit nebo chodit na nejakou kde nikdo jiny nebude. Ja ty hromadne plaze fakt nemusim. Loni jsem jezdil v podstate pokazde z Trpanje na Divnu nebo teda az za ni. A plaz jsem mel v podstate jen pro nas Cena 115 Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. červenec 2024 Odesláno 16. červenec 2024 jak mi tu nekdo psal o te skvele italii........ rvacka o lehatka v prvni rade, ne fakt diky, nechci sedet v 8. rade..... https://tg.la7.it/cronaca/napoli-varcaturo-rissa-donne-lettino-spiaggia-14-07-2024-217709 Citovat
sitler Odesláno 16. červenec 2024 Odesláno 16. červenec 2024 presne proto nesnasim tyhle hromadny plaze, at jsou kde jsou , az mc velka koncentrace lidi a tim debilu na jednom miste Rikic339, OK406 a MotoMoto ohodnotil 3 Citovat
oddie Odesláno 16. červenec 2024 Odesláno 16. červenec 2024 před 55 minutami, Scratch napsal: jak mi tu nekdo psal o te skvele italii........ rvacka o lehatka v prvni rade, ne fakt diky, nechci sedet v 8. rade..... https://tg.la7.it/cronaca/napoli-varcaturo-rissa-donne-lettino-spiaggia-14-07-2024-217709 Kdo nebojuje, holt sedí až v osmé řadě - a když se ti tam náhodou ztratí dítě, je jednodušší udělat si nové než ho tam hledat Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
rhinos Odesláno 16. červenec 2024 Odesláno 16. červenec 2024 Tak já jsem v Blace a celkem fajn. Odjížděl jsem 8.7 a do 11.7 byl ve Sveti Juraj. Od 11.7 mám ubytko v Blace. Přejížděl jsem úmyslně po pobřeží a dělal plavací přestávky. Osobně se mi to , ale líbí až od Omiše. Nahoře je to takový moc kamenitý jo a skvělá zkušenost s cestovním pojištěním od Slavie a E-pojištění Cestovní pojíštění od Slavia pojišťovna přes portál E-pojištění. Bral jsem to zcela úmyslně s autoasistencí. Asi jsem měl nějaké vnuknutí. Placeno kartou v neděli večer a přišlo vše jako potvrzení o platbě atd. Druhý den cesta a v Rakousku porucha na alternátoru. Rakušáci byly ale fakt super. Nicméně jak Slavie tak epojisteni se k ničemu nemělo ,že tam nemají platbu a nebudou nic dělat. Měl jsem přeposlat dokumenty atd. V úterý ještě email ,že tam platbu nemají a mám jim přeposlat potvrzení. Tak jsem jim poslal vše i s komentářem co si o nich myslím...ale teda slušně. Od té doby ticho Jsem zvědav ,zda mi proplatí odtah Citovat
zahajskej Odesláno 16. červenec 2024 Odesláno 16. červenec 2024 Pojištění platí od okamžiku uzavření smlouvy, případně datumu, od kdy je pojištění uzavřeno, pokud je pozdější než datum uzavření smlouvy. Nelze podmiňovat platbou. Takže k pojišťovně si mohl být šťavnatější ve výrazech Já používám na auto Autocare. Na cestovní pojištění to, co mi vyjde momentálně nejvýhodněji k plnění. Přestože mám třeba na AXU 55% slevu, nevychází vždy výhodně. Citovat
Péťa Odesláno 16. červenec 2024 Odesláno 16. červenec 2024 @Scratch Chorvatsko: https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-polozeni-vlastniho-rucniku-na-plaz-v-chorvatskych-vodicich-za-stovku-40480457 Citovat
rhinos Odesláno 16. červenec 2024 Odesláno 16. červenec 2024 No vzal jsem Slavii protože tu autoasistenci mela nejsirsi. Bylo to s odtahem,nahradnim vozidlem,ubytovanim. Na autocare jsem koukal a asi jsem mel vzit to. Musel jsem to pichnout v dost blbym miste do odstavnyho. Za chvilku prijel typek s blikackou a pak odtahovka. Ale jina nez jezdivaji u nas. Strasne ochotni. Dobil mi baterku a nabral na "vidle" Pak jel kousek do jednoho servisu ,ale tam bylo plno a pak do druheho a tam nas vzali. Byl to sice nejaky turecky servis ,ale dobry Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. červenec 2024 Odesláno 16. červenec 2024 (upraveno) Ja jezdim jedine autocare. S Dodgem je to sice drazsi nez s Mondeem, ale i tak.... před 1 hodinou, Péťa napsal: @Scratch Chorvatsko: https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-polozeni-vlastniho-rucniku-na-plaz-v-chorvatskych-vodicich-za-stovku-40480457 Proto jezdim doluuuuuuu A plaze jsou verejne, pokud nejaky pablb blaboli, ze jsou jeho, neni to pravda. I kdyz prijedes lodi k robinzonade, tak te tam museji na plazi nechat..... Upraveno 16. červenec 2024 uživatelem pavelu96 Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit" Citovat
oddie Odesláno 29. červenec 2024 Odesláno 29. červenec 2024 Fuj, vedro, zlatý hory Kamenjak - Pinižule OK406 ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 29. červenec 2024 Odesláno 29. červenec 2024 Zkusim to tady jako dotaz zkusenejsim: ma nekdo zksenost s tim jet do Chorvatska s karavanem? Jde to prezit teplotne, najit kulturni kempy? Terminove cca pulka cervna. Zvazujeme na pristi rok, ze bychom udelali vylet k mori stylem 2 dny Rakousko, 2 dny slovinsko, pak treba 3-4 dny Chorvatsko nekde u more, pak treba Bosna trochu v horach a tak... Citovat
rhinos Odesláno 29. červenec 2024 Odesláno 29. červenec 2024 (upraveno) Jo já mám vlastně tuhle dovču za sebou. Ale už jsem přemýšlel až bude většina mých dětí na táboře tak jet ještě jednou Při té opravě teda říkal ,že je tam chycená ještě nějaká kladka a nevydrží to ale ujel jsem na to skoro 2000km Ze Slávie teda zatím drží bobříka mlčení. Ale už mám předběžně kontakt na právníka. Ale jsem z toho dost v šoku. Být to někde dál a nebo řešit třeba nemocnici tak jako nic moc. Jinak dovolená v Blace. Nakonec jsem nebyl ani na Pelješacu na výletě. Blace relativně fajn. Městská pláž celkem dobrá. A zvlášť večerní plavání bylo super. Byl jsem i na písčité co je kousek podél Neretvy. To bylo zajímavé a pro nejmenšího to bylo příjemné. Teplota moře teda dole od Makarské dost vysoká. Když jsem stavěl nahoře u Senju tak to bylo ještě osvěžující ,ale níž to už fakt bylo teplé. V tý Blace trošku problém s trávou v moři Jinak z toho Senju kde jsem měl cestou tam tři noci jsem jel po pobřeží. Domů jsem to jel celé po pobřeží až do Rijeky. Zpátky jsem to dal na jeden zátah akorát teda to byla sobota takže dopoledne klasicky dopravní masakr. Pak už to bylo dobrý. Docela fajn to bylo okolo Selce a nahoru. Možná příště zkusím tam i když dole se mi to vždy líbilo víc... Doporučuju nahoře Jablanac a Národní park Zavratnica. Je to klasická koupačka v neklasickém podání V Jablanacu jsem pak dal oběd. Sice dražší ,ale docela dobrý a zmrzka vlastně zadarmo Klasické téma ceny v Jugoslávii Teda vlastně Chorvatsku. V Lidlu věci co kupuju v CZ mají levnější v Chorvatsku.... V Blace jedna restaurace ceny za pizzu 8-10e takže za mě OK. A restaurace hned vedle hambáčová 13-15e a velikostně jako Mcdonald. V Blace jsem ještě byl 2x kouknout do Duby což je hned vedle a tam mega hambáče za 6-8e splátky kuřecího masa třeba. Takže jak kde...ale je to dovča Upraveno 29. červenec 2024 uživatelem rhinos OK406 ohodnotil 1 Citovat
MotoMoto Odesláno 30. červenec 2024 Odesláno 30. červenec 2024 Nejezdím s karavanem, ale obztným autem. Ale je to podobné. Zítra vyrážíme. Chorvatsko, BiH, Monte Negro, Albánie, Řecko a zpět Severní Makedonie, Srbsko, Maďarsko a Slovensko. Je to super, jen cestovní temp je nižší a také dobře plánovat kudy. Z hlediska tepla, máme klimatizaci, na Aku vydrží cca 2,5 hodiny, ale stejně hledáme kempy s elektrickou přípojkou. Denně tak 300 km podle situace pod heslem i cesta je cíl. Milan+, OK406, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
radim.1008 Odesláno 4. srpen 2024 Odesláno 4. srpen 2024 Dnes dopoledne příjezd na Makarskou. Cesta naprosto v pohodě. I ta nejhorší část od nás na Brno. Jen mírné zdržení v omezeních v Rakousku a jedno u Záhřebu. U toho odmoriště s lávkou přes dálnici. Bývalo to nejhnusnější parkoviště. Na dálnici je stavba a směr na jih projíždí přes upravené parkoviště, které je zrušeno. Cena nafty v Rakousku 2,14e - 2,40e na Shellce. Slovinsko 1,71e a v Chorvatsku 1,41e. Před odjezdem dotlačím nádrž. Dotankovával jsem na Onu u Rajhradu za 33,90,-. Požár u Tučepi je nejspíš uhašen, kouř není vidět. A právě se vraceli dvě hasičská letadla směrem ke Splitu. Slunce svítí, jasná obloha, bezvětří a moře bude určitě zase slané. Charlie 1 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
oddie Odesláno 4. srpen 2024 Odesláno 4. srpen 2024 Jo, ta nafta v Rakousku je brutus. Před lety jsme tankovali na poslední pumpě před Slovinskem či Itálií, a dneska jsou z celého okolí nejdražší... Citovat
ozzy56 Odesláno 4. srpen 2024 Odesláno 4. srpen 2024 rakušáci jsou už na tom líp než němci, tak se to někde musí projevit , skoro vše je tam dražší než v německu... Citovat
Charlie 1 Odesláno 4. srpen 2024 Odesláno 4. srpen 2024 (upraveno) tak ve čtvrtek výjezd , tak uvidime jak bude z 3008 bolet prdel po tak dlouhé cestě Upraveno 4. srpen 2024 uživatelem Charlie 1 ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.