elton Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 Pro ty co všechno svádí na Peugeot, nejste v tom sami. pořád říkám, že na co šáhne němec, to se sere:D:D:D http://www.auto.cz/problem-u-motoru-1-4-tsi-vytahany-rozvodovy-retez-65864 Citovat
gronholmm Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 To byla časovaná bomba která přijít musela. Myslím si že už doba downsizingu snad skončila. Ono ne nadarmo platí že objem nejde nahradit. Strkat do těžkýho Yetiho 1,2 je podle mě naprostý nesmysl Citovat
MatrixChose Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 Chyba je v tom, jako u HTP, debilní řetěz (slabší jak na kole) a ještě debilnější plastový napínáky který se vydrbou a problém je na světě Citovat
MilanF1 Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 Cartmen: I ropáci mají své mouchy, ale já na ně nedám dopustit. Navíc nevím, proč neustále zvyšovat výkony motorů a snižovat objemy, mně moje koníky stačí ... oni mi stačili i v P309 - 64 hbitých kobylek. Citovat
elton Odesláno 23. březen 2012 Autor Odesláno 23. březen 2012 Taková dvouhmota, to je teprv moucha:D Citovat
toomovich Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 Snižování objemů v principu problém není, naopak by to \"mohlo fungovat\". Problém je v to, že současně poddimenzovávají součástky, na kterých by se šetřit nemělo. Citovat
cartmen Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 A vubec na 1,6THP mi nesahejte. Dneska jsem s nim jel v 508 a musím konstatovat, že mi to silně připomínalo jízdu se stejne \"nadupanym\" focusem. Proste auto co si hraje papírově na silný a skutek utek Zlatej ropáček muj Citovat
jaryn78 Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 pro 1,6 THP jsem se rozhodl na poslední chvíli. Chtěl jsem benzín - nemám rád petrolejky v osobních autech. Po přečtení různých recenzí na 1,6 Vti MAN5 jsem dostal osypky a začal schánět skladový THP - od letošního roku vypadla tato motorizace z nabídky. Mají štěstí, že jsem sehnal, jinak bych Peugeot zažaloval u evropského soudu pro omezování osobní svobody, že mě nutí koupit si diesela. Citovat
elton Odesláno 4. duben 2012 Autor Odesláno 4. duben 2012 Tak to ti držím palce abys neměl problémy:o Citovat
jaryn78 Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 mno, o problémech (rozvody atd.) jsem se dočetl až tady na foru fakt se trochu bojim, docela jste mi vyplašili :D:D Citovat
Agrafik Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 cartmen: to jako špatný zážitek s THP? v porovnání s čím??? Mám ten dojem, že za chvíli bude jedno, jestli benzín, nebo nafta. Motory už nebudou jednoduché jako dřív Citovat
Vatsug Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Motory snad nebudou jednoduché, ale brzo nebude ani na jejich palivo. Už aby vymysleli něco na vodu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.