Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

To byla časovaná bomba která přijít musela. Myslím si že už doba downsizingu snad skončila. Ono ne nadarmo platí že objem nejde nahradit. Strkat do těžkýho Yetiho 1,2 je podle mě naprostý nesmysl :roll

Odesláno

Cartmen: I ropáci mají své mouchy, ale já na ně nedám dopustit. Navíc nevím, proč neustále zvyšovat výkony motorů a snižovat objemy, mně moje koníky stačí ... oni mi stačili i v P309 - 64 hbitých kobylek. :)

Odesláno

A vubec na 1,6THP mi nesahejte. Dneska jsem s nim jel v 508 a musím konstatovat, že mi to silně připomínalo jízdu se stejne \"nadupanym\" focusem. Proste auto co si hraje papírově na silný a skutek utek :) Zlatej ropáček muj :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

pro 1,6 THP jsem se rozhodl na poslední chvíli. Chtěl jsem benzín - nemám rád petrolejky v osobních autech. Po přečtení různých recenzí na 1,6 Vti MAN5 jsem dostal osypky a začal schánět skladový THP - od letošního roku vypadla tato motorizace z nabídky. Mají štěstí, že jsem sehnal, jinak bych Peugeot zažaloval u evropského soudu pro omezování osobní svobody, že mě nutí koupit si diesela.

Odesláno

cartmen: to jako špatný zážitek s THP? v porovnání s čím???

Mám ten dojem, že za chvíli bude jedno, jestli benzín, nebo nafta. Motory už nebudou jednoduché jako dřív :o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...