Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak Euro už se kvapem blíží.Proto jsem založil toto vlákno, aby jsme o něm mohli pokecat.Myslím, kdo má jaký tipy na zápasy, na ambice čechů, postřehy atd...

Já osobně myslím, že postup ze skupiny by být mohl, ale o moc dál to asi nepůjde i když by to bylo fajn :aut:aut

[upravil dne 1/3/12 15:59 od davidekcz]

Odesláno

Postupu ze skupiny nevěřím (útok na náhodu a slaboučká obrana - viz včera Sivok), ale pokud by se to zadařilo, tak bych byl rád :) Jinak doufám, že to budou dávat v HD, a že tam nebudou vuvuzely nebo nějaký podobný polsko-ukrajincký upgrade :D

Odesláno

ja si teda o postupu nejsem vubec jistej, mame tym diviznich nagelovanych lenochu, kteri jsou radi, ze si 5x za sebou prihraji....

• O 3 měsíce později...
Odesláno

No on to Méďa tuším myslí tak, že by měl skončit celý turnaj, ne jenom náš tým, jestli se nepletu:aut:D

Jako, že by to vlastně nemuselo ani začínat. Medvěd a fotbal se moc v lásce nemají :D

Jinak jsem byl v pátek na rozlužce a tleskal jsem \"Hoši, děkujem\":super

Jenom by se měli kucí v tý jejich nový asociaci nejdřív domluvit, jak to bude. Papaláši mažou lidem med kolem pusy, dělají šaškárny před zápasem a po zápase, klipy do TV a internetu, ale hráči na to s*r*u, jak na placatej šutr a mají fanoušky na háku :D

Odesláno

shodou okolnosti jsem vcera koukl na nas zapas na euru 2004 s holandskem, kdy jsem postoupili z prvniho miste ze skupiny ... normalne mi malem ukapla slza, nedved, poborsky, galasek, ujfalusi, heinz, koller ... to byl aspon jeste kadr a nadlouho pro me posledni hezky CZ fotbal ... osobne uz od te doby ceskou fotbalovou zumpu nesleduju

Odesláno

Mě začíná vadit ta mediální masáž co se okolo tohe dělá. okolo hokeje byl poloviční zájem, ale tam se očekávala placka. Tady bude zázrak když postoupí z tabulky, ale i tak o tom všude musí být plno...

Odesláno
No on to Méďa tuším myslí tak, že by měl skončit celý turnaj, ne jenom náš tým, jestli se nepletu:aut:D

Nahradil bych slovo měl slovem mohl, ale jinak máš pravdu

Odesláno

Nahradil bych slovo měl slovem mohl, ale jinak máš pravdu

No myslím, že tě nikdo nenutí tě to sledovat, nebo fandit ne?:aut (nic ve zlým)

Mě to třeba baví, mám rád sport a fotbal obvzlášť.

To BV406: jojo taky jsem včera koukal.Krásný match,krásný vzpomínky, krásnej výsledek :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...