Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem se pres noc stal milionarem a nebo, ze by ne? :myslim

tohle mi prislo dnes rano mailem, no kdyz uz nic, tak jsem se docela pobavil pri cteni

Dr. Kleinwort Benson

Operace / Regionální manažer Egg Plc bankovnictví,

1Waterhouse námestí 138 až 142 Holborn

Londýn Velká Británie

Reknete: +44 703 188 8977

E-mail: drkleinwortben54_uk@hotmail.co.uk

Drahý príteli,

Mé jméno je dr Kleinwort Benson jsem z Harlesden North West England, formální vedoucí projektu a programátor manažer Deutsche Bank, duveryhodný poradce pro více než 20 let av soucasné dobe se provoz / Regionální manažer pobocky manažer Egg Bank London, tady v Anglii. Pracuji pro Nejnovejší ministru Bank v Londýne. Píši Vám po dohode v mé kancelári, která bude mít obrovský prínos pro nás oba.

V mém oddelení, jako jsou operace / Regionální manažer pobocky manažer vejce bankovnictví Plc (1Waterhouse námestí 138 až 142 Holborn), jsem zjistil, opuštené cástku ve výši Kc 21,500,000,00 britské Pounds odst. dvacet jedna milionu pet set tisíc britských liber) na úctu , který patrí k jednomu z našich zahranicních zákazníku Pozdní David McDowell Brown americký obcan Arlington Virginie, který bohužel prišel o život pri prvním únoru 2003 pres jižní Spojených státu raketoplánu Columbia, zemrel jako jeden muž

Volba Vás kontaktovat se vzbudila z geografické povahy, kde žijete, obzvlášte vzhledem k citlivosti na transakce a duvernost zde.

Nyní náš bankovní bylo cekání na nekterý z príbuzných prijde až k tvrzení, ale nikdo nemá delat. Osobne jsem byl neúspešný pri rozmistování príbuzným po dobu 5 let.

I nyní usilovat o váš souhlas k vám jako další príbuzný / Bude príjemce, aby zemrelého tak, že výtežek z tohoto úctu ocenen na £ 21, 500, 000, 00 Britská libra muže být vyplacena na vás. To bude vyplacena, nebo sdílená v techto procent, 50% pro me a 40% na vás, zatímco 10% je pro všechny výdaje vzniklé v prubehu transakce, zatímco jsem zajištené veškeré nezbytné právní dokumenty, které mohou být použity pro zálohování toto tvrzení jsme tvorby. Všechno, co potrebujete, je vyplnit vaše jména na dokumenty a legalizovat to u soudu dokázat, jste zde jako oprávnený príjemce.

Také jsem se vyžadují vaše uprímná Co-operace, duvernosti a absolutní duvera bezpochyby k tomu, aby nás videt tuto transakci prostrednictvím. Já vám zarucit, že to bude popraven za legitimní usporádání, které bude chránit vás z jakéhokoli porušení zákona. Prosím, uvedte mi následující, jak jsme 5 dní spustíme ji projít.

To je velmi URGENT PROSÍM.

1. Celé jméno

2. Jsi Telefon

3. Jsi Kontaktní adresa.

4. Povolání

Odpovezte, prosím, tak i já posílám vás banka formulár k vyplnení okamžite.

S pozdravem,

Dr. Kleinwort

Tel. +44 703 188 8977

Zašlete své informace na muj soukromý EMAILEM [drkleinwortben54_uk@hotmail.co.uk~~dobj]

ani jsem nevedel, ze jsem mel v americe nejakeho pribuzneho, ktery zemrel, cituji: \"jako jeden muž\" :D :D

[upravil dne 28/2/12 09:23 od Ferry]

Odesláno

Nemělo by to být spíše ve srandičkách? Moderátor by to měl vědět :D

Když jsem viděl titulek, říkám si, co jsi zdědil ... ;)

Odesláno

za poslední týden jsem asi šestsetimilionář. Nejlepší je, že jeden smáznu a přijdou dva, to semi to bohatství generuje geometrickou řadou :D a bez práce! Dělá ho za mě nefunkční spamový filtr na seznamu :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...