Ferry Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 tak jsem se pres noc stal milionarem a nebo, ze by ne? tohle mi prislo dnes rano mailem, no kdyz uz nic, tak jsem se docela pobavil pri cteni Dr. Kleinwort Benson Operace / Regionální manažer Egg Plc bankovnictví, 1Waterhouse námestí 138 až 142 Holborn Londýn Velká Británie Reknete: +44 703 188 8977 E-mail: drkleinwortben54_uk@hotmail.co.uk Drahý príteli, Mé jméno je dr Kleinwort Benson jsem z Harlesden North West England, formální vedoucí projektu a programátor manažer Deutsche Bank, duveryhodný poradce pro více než 20 let av soucasné dobe se provoz / Regionální manažer pobocky manažer Egg Bank London, tady v Anglii. Pracuji pro Nejnovejší ministru Bank v Londýne. Píši Vám po dohode v mé kancelári, která bude mít obrovský prínos pro nás oba. V mém oddelení, jako jsou operace / Regionální manažer pobocky manažer vejce bankovnictví Plc (1Waterhouse námestí 138 až 142 Holborn), jsem zjistil, opuštené cástku ve výši Kc 21,500,000,00 britské Pounds odst. dvacet jedna milionu pet set tisíc britských liber) na úctu , který patrí k jednomu z našich zahranicních zákazníku Pozdní David McDowell Brown americký obcan Arlington Virginie, který bohužel prišel o život pri prvním únoru 2003 pres jižní Spojených státu raketoplánu Columbia, zemrel jako jeden muž Volba Vás kontaktovat se vzbudila z geografické povahy, kde žijete, obzvlášte vzhledem k citlivosti na transakce a duvernost zde. Nyní náš bankovní bylo cekání na nekterý z príbuzných prijde až k tvrzení, ale nikdo nemá delat. Osobne jsem byl neúspešný pri rozmistování príbuzným po dobu 5 let. I nyní usilovat o váš souhlas k vám jako další príbuzný / Bude príjemce, aby zemrelého tak, že výtežek z tohoto úctu ocenen na £ 21, 500, 000, 00 Britská libra muže být vyplacena na vás. To bude vyplacena, nebo sdílená v techto procent, 50% pro me a 40% na vás, zatímco 10% je pro všechny výdaje vzniklé v prubehu transakce, zatímco jsem zajištené veškeré nezbytné právní dokumenty, které mohou být použity pro zálohování toto tvrzení jsme tvorby. Všechno, co potrebujete, je vyplnit vaše jména na dokumenty a legalizovat to u soudu dokázat, jste zde jako oprávnený príjemce. Také jsem se vyžadují vaše uprímná Co-operace, duvernosti a absolutní duvera bezpochyby k tomu, aby nás videt tuto transakci prostrednictvím. Já vám zarucit, že to bude popraven za legitimní usporádání, které bude chránit vás z jakéhokoli porušení zákona. Prosím, uvedte mi následující, jak jsme 5 dní spustíme ji projít. To je velmi URGENT PROSÍM. 1. Celé jméno 2. Jsi Telefon 3. Jsi Kontaktní adresa. 4. Povolání Odpovezte, prosím, tak i já posílám vás banka formulár k vyplnení okamžite. S pozdravem, Dr. Kleinwort Tel. +44 703 188 8977 Zašlete své informace na muj soukromý EMAILEM [drkleinwortben54_uk@hotmail.co.uk~~dobj] ani jsem nevedel, ze jsem mel v americe nejakeho pribuzneho, ktery zemrel, cituji: \"jako jeden muž\" :D [upravil dne 28/2/12 09:23 od Ferry] Citovat
Czedisonek Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 gratuluju, a samozřejmě doufám, že nám všem půjčíš, všichni tě máme moc rádi Citovat
Tom_206 Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 :D Těhle e-mailů mám týdně zhruba 5-7 ....Už bych byl miliardář Citovat
Andreww Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 Já Tě za tohle rád nemám Třeba to není legrace Citovat
Marcel00 Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 no a nezabudni este cislo uctu a pripisat prihlasovacie udaje aby si vedeli overit ci ti penizky nabehli Citovat
f3Rd@ Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 tyjo, ty penize by se mi hodily, je to sice jen par drobnych, ale mohl bych je vymenit za ty co mina pude chytly plisen Citovat
koblih69 Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 Sakra v Cirkuse nám zamkne takhle plodnou diskusi a pak tu napíše takovou kravinu PS: Tchán si kvůli tomuhle mailu asi před 5-ti lety založil i dolarovej účet Citovat
vendelinek Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 taky mi choději občas takový mejly:D to si asi ted koupíš novýho pažouta:D:D Citovat
marko306 Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 Vždy sa niekto chytí. Skúšali, skúšajú a budú skúšať ďalší a ďalší. Citovat
Y2K Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 jejda ja tam idem napisat...sak staci mi aj tych 40% Citovat
MilanF1 Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 Nemělo by to být spíše ve srandičkách? Moderátor by to měl vědět Když jsem viděl titulek, říkám si, co jsi zdědil ... Citovat
koblih69 Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 Klíčové je, že jak David tak McDowell a i Brown zemřeli jako jeden muž ! Citovat
punkac Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 za poslední týden jsem asi šestsetimilionář. Nejlepší je, že jeden smáznu a přijdou dva, to semi to bohatství generuje geometrickou řadou a bez práce! Dělá ho za mě nefunkční spamový filtr na seznamu :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.