Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Jj, Sports Tracker autopauzu má (mockrát využito :D).

Tohle sedlám já:

Kolega ted na ten zlaťák taky vytáhl nového Radona,kde jsi ho kupoval? On to má přímo od nich ,tady to snad nikdo moc neprodává. Ale kluci co jezděj poměrně dost a i maratony ,tak že prý Radon má kratší rámy. Jináč za ty kačky jsou ty výbavy super,ted co před měsícem Merida udělala slevy 25%,tak se to u nich už nechá taky takhle vybavené koupit.

Odesláno

Jo, je to přímo z jejich e-shopu, oni to nikam dál nedodávají.

Ad \"kratší rám\" - to jsem taky slyšel, stejně jako spoustu dalších chytrých řečí. Ale já tomu nerozumím, nemám to kvůli prohlížení, ale na ježdění. Taky proto je pro mě jedním ze zásadních faktorů váha a taky proto jsem na tom zatím vyměnil pedály a sedlo. Jezdí se mi na tom dobře, dostanu se tam, kam chci a na co mám nohy. Fakt nevím, co je kratší rám, ani co je delší a vlastně ani nedokážu popsat geometrii - je mi to fuk. :)

Možná by nějaká ta Merida udělala stejnou službu, jen je jich kolem teď nějak moc - a navíc se mi líbí víc kola třeba od Treku nebo Cube.

Odesláno

Tenhle \"kratší rám\" bych si koupil zfleku, když se dívám na geometrii. Ve velikosti 20\" je horní efektivka 620mm, kolik by to podle nich tak asi mělo být??? Hlavně že pak mají kecy že je 29 moc dlouhá a nezatáčí...

Jinak jestli je zásadní faktor váha, slušely by tomu jiná kola ;)

Odesláno

oddie: díky, ale takovej gramhonič asi zase nebudu. ;)

V téhle konfiguraci to váží 12,7kg, což se pořád dá přežít. Ještě zkusím dát rohy - na krosce je mám a nebrní mě tolik ruce, takže to potřebuju vyřešit, zkusím, jestli změna úchopu pomůže (a možná bude i delší sedlovka). :)

koblih69: Eska je dobrej model.

Odesláno

Rohy jsem původně měl a nedovedl si to bez nich představit, ale zkusil jsem dát na zimní kolo anatomické gripy a po zkušenosti s nimi jsem dal rohy pryč i z toho druhého.

Odesláno

Sázej to sem rovnou i s odkazama :D

Mně se tam ty rohy moc dávat nechtěj, ale to brnění je zlý - po delší vyjížďce to je znát třeba tři dny.

Odesláno
Jo, je to přímo z jejich e-shopu, oni to nikam dál nedodávají.

Ad \"kratší rám\" - to jsem taky slyšel, stejně jako spoustu dalších chytrých řečí. Ale já tomu nerozumím, nemám to kvůli prohlížení, ale na ježdění. Taky proto je pro mě jedním ze zásadních faktorů váha a taky proto jsem na tom zatím vyměnil pedály a sedlo. Jezdí se mi na tom dobře, dostanu se tam, kam chci a na co mám nohy. Fakt nevím, co je kratší rám, ani co je delší a vlastně ani nedokážu popsat geometrii - je mi to fuk. :)

Možná by nějaká ta Merida udělala stejnou službu, jen je jich kolem teď nějak moc - a navíc se mi líbí víc kola třeba od Treku nebo Cube.

Jen jsem psal co říkají a ten kolega co ho koupil to potvrdil taky,že oproti původnímu ve stejné velikosti je to tak,ale do toho já nevidím,tak mi stačí to co prodejny nabízí s max.upravou pro posez,jináč ted ke crosu přemyšlím taky o horáči a ty Radony jsou za ty kačky super.

Odesláno

Jo, tak to mám já - starou krosku a k ní něco současného. Ty Radony mají ten problém, že nejsou. Resp. 29er nový neseženeš, mají je jen v 16\", což je pro prcky. Občas se dá srovnatelné kolo sehnat kolem 25 tisíc díky různým výprodejům. Nebo mrkni na toho Stevense, o kterém tu psal oddie (předpokládám, že měl namysli STEVENS Monarch Trail).

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Trochu oživím: Potřeboval bych poradit s výběrem vidlice na MTB. Mám gt avalanche 3.0 rok asi 04-05 a ve vidlici (Suntour SR 60)je celkem slušná vůle.

Mám cca 85 Kg, vidlice má průměr krčku 28.6, asi bez závitu-je uložená v rámu na dvou ložiscích. Rozhodující bude cena-max do litru, takže použitou, s regulací a pokud možno se zámkem. :myslim Díky za radu

Odesláno

Axela jsme kupovali tatíkovi na postaršího bika, řekl bych, že za málo peněz hodně muziky, jen je jistou nevýhodou vazelínové mazání a na dnešní poměry substilní konstrukce. I když tahle dle spodních nohou už asi bude mít Evil Genius mazání, tj. systém jako většina dnešních vidlic.

Jinak já bych volil např tyto:

http://cyklobazar.cz/inzerat/223813/marzocchi-mz-race-100mm/

http://cyklobazar.cz/inzerat/221063/manitou-splice-super-pouze-pro-disc-lockout-z-riditek/

Odesláno

ono u tychto bazaroviek je to hop alebo trop bud bude dobra alebo nie. Ak maju byt v poriadku vsetky tak je to v podstate jedno pre ktoru sa rozhodnes. Ked hodnota biku je ako pises 3500kč tak moc investovat sa neoplati.

Odesláno

Upřímně, po tom, co jsem trochu hledal nějaké info k té mrz, tak nevím, nevím, je to údajně OEM model, systém pružina-elastomer a v druhé noze patrona od suntouru :-( Jsem si jí spletl se staršími MX modely, což byl vzduch a otevřená olejová lázeň.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...