Barney Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 Tak mě tak napadlo kolik z vás provozuje aktivně něaký sport v tomto případě mě zajímá Cyklistika, ale i jiné se rád dozvím?... Třeba se potkáváme na závodech tréningu a ani o tom nevíme (Co provozujete? , sám/jaký tým? a podobné informace) Já jezdím cyklistiku XT,XTM, Road Citovat
Barney Odesláno 23. únor 2012 Autor Odesláno 23. únor 2012 Neříkej že si tu nikdo z vás dobrovolně nehuntuje tělo?... Citovat
Ferry Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 od 97 do cca 03 jsem zavodil na silnicnich kolech, jezdili jsme Jihoceskou amaterskou ligu, nejdriv za KC Jindrichuv Hradec, pak jsem zacal presedlavat na MTB maratony, to uz jsem jezdil za Velosport Valenta, ted uz neni tolik casu ani na trenink, natoz na zavody, loni jsem jel jenom dva kratsi maratonky na horskym, ale jen takovy poutovy kolem komina loni jsem si ale udelal radost novou silnickou, starou mi ukradli, tak jsem si ke 30 koupil celokarbonovyho Onixe od Orbea Citovat
oddie Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Dva dny zpátky tu bylo vlákno o sportu, myslíš, že bude lidi bavit psát dokola to samé do několika vláken? Citovat
Barney Odesláno 23. únor 2012 Autor Odesláno 23. únor 2012 Ferry: tak celocarbonku bych chtěl taky pořídít.. ale nato si ještě počkám.. Kolik jsi zaní dal? Oddie: Tak to se moc omlouvám nevšiml jsme si toho Citovat
Ferry Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 no katalogova cena je neco kolem 55-60, ja jsem ji sehnal ale vyrazne levneji, pac se jednalo o predvadecku z vystavy For Bikes v Letnanech, byl jsem na stanku pomahat jako prodejce znamymu, kterej dela zastoupeni Orbey v CR. Puvodne jsem ani neplanoval, ze bych ji koupil, ale kdyz jsme balili vsechna vystavena kola k odvozu, tak tohle proste nejak prebyvalo a uz nebylo kam dat do dodavky, takze skoncilo v kufru meho auta, ze ho na par dni uskladnim u sebe, no a pak slovo dalo slovo a za maly doplatek mi zustalo na furt Citovat
oddie Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Fuj, silnička, co s tím, kdyby tam zbyl 29er full, tak neřeknu Citovat
banan1987 Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 ja robim cestnu cyklistiku skoro 10 rokov.. zucastnujem sa na verejnych pretekoch.. popri praci nieje cas na timove treningy tak som uz len ako sam partia aj ked v rodine mam este 2 baby ktore taham po pretekoch somnou rocne najazdim okolo 10000km - 15000km podla toho ake je pekne pocasie.. minuly rok som mal necelych 15000 km urobenych kedze bola velmi pekna jesen.. a moja masinka? uz asi 5 rok Merida road 904 stale v super stave ako keby som ju vytiahol z predajne.. Citovat
Jimmy106 Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Oddie: tak kazdy preferuje neco jineho.. ja osobne bych taky radeji nejakeho fulla Citovat
Ferry Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 jednu predvadecku 29 tam ted ma, uz by bylo skoro na case ji prodat, ale neni to full a cenu ted taky nevim, ale zkousel jsem to projet a do kopcu, zvlast kdyz je to hrbolaty, je teda potreba hodne sily na to, utahnout to, na 26 pak souperi snaze do kopce ujizdi jinak kdyz jsem doma na Vysocine, tak tam se jeste porad nastesti da na silnicce obstojne projet bez toho, aby to bylo o zivot, je tam spousta silnic s minimalnim provozem a prece jen to ma svoje kouzlo a neco do sebe, kdyz si to clovek svisti na uzounkych plastich nebo galuskach. [upravil dne 23/2/12 13:15 od Ferry] Citovat
oddie Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 To jo, z Pelhřimova po červené na Křemešník, po těch šílených kořenech, mi soupeř na 26 fullu nadělil snad dvacet minut. Terén, v kterém má proti mně výrazně navrch a ještě do solidního stoupání, vražedná kombinace. Citovat
Barney Odesláno 23. únor 2012 Autor Odesláno 23. únor 2012 Tak mě se full lehce příčí přece jen ten pevnej rám je trochu ovladatelnější. ale při dnešním řešení např. u Biku BMC fourstroke na kterým jezdil Horák je perfetkní.. K té 29er .. bacha nato do kopce j sice težší .. ale při sjezdech a více nerevném terénu je to tank jako kr*va Nepojede někdo z vás 7.4 Do Valtic? na CMT? A jak to máte ted v zimě? neaký trenažer nebo jste blázni jako muj \"tchán\" který má od nového roku už 4500 najeto venku? [upravil dne 23/2/12 15:25 od Barney] Citovat
Barney Odesláno 23. únor 2012 Autor Odesláno 23. únor 2012 A jinak já sedlám Silničku FORT ro 7005 carbon videl,sedlovka postavený na CAMPAGNOLO MTB Amulet 9.9 komplet XTR Citovat
automale Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 tak mna to bavilo takto : ale uz pomenej. odkedy mam auto len mam obcas problem nedopadnut ako pan doktor z vesnicky strediskovej - rad sa kocham okolim inac konkretne tato foto vznikla zrovna ked bolo to tornado na popradskom letisku - toto je popradska zeleznicna stanica. Citovat
Ferry Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 trenazer jsem nikdo moc psychicky nedaval, to radsi vseobecnou pripravu - beh v lese, plavani, bezky, brusle a jak to slo, tak ven na kolo (tady v Pze se na silnicce vcelku dalo jezdit uz od konce ledna a zacatkem unora, takze zacatkem dubna jsem mival kolem 2500) Citovat
PAJA106 Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Taky se hlásím jako cyklista. Dříve aktivní závodník(DH, DJ, dual, MTB, Road) , dnes už jen pro radost, převážně AM/EN. FSR je přítelkyně, Pitch můj (zbytek strojů rozprodán:() Citovat
Barney Odesláno 23. únor 2012 Autor Odesláno 23. únor 2012 Ferry: Taky stím mám ted potíže ale já sem proste zmrzlík tak si na PC pustím film a přitm šlapu :-D někdy to vypadá fakt šíleně .. když jsme v Katatech pod nima mám na pupku igelitku kterou mi nahoře drží Hrudák.. (trochu víc mi narostl pupek přes svátky) ale přiznám že to trochu šulím a zatím mám jen 1400 Paja106: DH jsem chtěl vždy zkusit.. ale když jsme nato Bika měl tak jsme si myslel jak hrozně těžké je dostat se do závodu , ted když už v tom umím chodit mi lehce přirostl pud sebezáchovy. Tak už jen blázním ve sjezdech na maratonech .. jedno z mála míst kde si naženu čas.. Mužete mi dát něakou radu jak si mám najezdit tempa? předchozí sezonu jsem stím měl problémi... do kopce sem tahal jak kůň ale na rovinách sem to dlouho neudržel.. Citovat
Ferry Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 na ty rovinky je prave dobry najet par stovecek kilometru na silnicce Citovat
Barney Odesláno 23. únor 2012 Autor Odesláno 23. únor 2012 Však také poctivě jezdím už aby bylo tepleji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.