Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aditivum ochrana ventilů  

3 hlasy

1. 1. Aditivum ochrana ventilů

• GrenADD
      1
    • Flashlube
      2
    • jiné
      2
    • žádné
      14

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

používáte nějaké aditivum k ochraně ventilů? Zkušenosti doporučení?

Flashlube

GrenADD

nebo jiné?

Mi nainstalovali GrenADD, došla mi náplň, dá se tam nalít místo něho Flashlube?

[upravil dne 14.2.2012 09:38 od mmmb]

Odesláno

je to uplne jedno co tam das...

ucinok rovnaky... cize ziadny.

vies si predstavit ze pri teplote 1200st. horenia zostane nieco v komore valca co by mohlo pomastit alebo zazracne ochranit vyfukove ventily ?

ja nie.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

To aditivum je doporučováno jen na některé motory, mě při přestavbě také říkali o Flashlube a když jsem se s technikem koukal do tabulky pro který motor je to doporučené tak pro 1.8 16V to nebylo nutné, pouze pro 1.8 8V.

Odesláno

Používám aditiva Bishop 12 let do nafťáků i benziňáků k ochraně ventilů, hlav válců, čištění vstřikovačů a palivového systému, odkalování motorů, aditivaci paliv atd atd. V současné době aplikováno do 406 1.8 LPG, 406 2.0 16V, 406 2.0 HDI. Doporučuju Bishop, jelikož jsou to jediné funkční aditiva a přípravky, které přináší užitek, nikoli neplechu oproti jiným, nicméně přesvedčovat nikoho nebudu. Na netu je o tom psáno dost :)

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Ahoj, dovolím se zeptat tady: Je někdě volně k dohledání tabulka s typy motorů, pro které je \"přimazávání ventilů\" nezbytné? Google mlči, resp. možná se jen blbě ptám. Děkuji. P.s.:Jednalo by se mi o 106 1.0 CDZ.

Odesláno

Jde o zkušenosti plynaře který to dělá a jestli potřebuje kšeft. Nikde jsem doporučení neviděl, kromě reklam. Mi říkal ,že to není potřeba 206 1.1i

• O 3 měsíce později...
Odesláno

tak horlavy to samozrejme je, obsahuje to iso-oktanol, petrolej, kerosin a jine ropne produkty, ale jinak mas pravdu, ze jsou tam draselne soli organickych kyselin a ve sve podstate je to uplne stejny aditivum, co se lije do benzinu starym motorum jako nahrada olova, lisit se bude jen koncentrace

• O 6 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...