Haryk Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 možná se ten odkaz bude hodit http://www.novinky.cz/auto/263725-nejlepsi-a-nejhorsi-letni-pneumatiky-podle-adacu.html Citovat
uran_Pb Odesláno 5. březen 2013 Odesláno 5. březen 2013 mám rozměr 215/65 R15 96H a tři adepty: Michelin Energy Saver Continental ContiPremiumContact 5 Pirelli P6 Cinturato které vybrat? Jedno z důležitých kritérií je životnost, za letní sezonu ujedu cca 30 000km Citovat
sidonius1 Odesláno 5. březen 2013 Odesláno 5. březen 2013 Kdyby jste jezdili pomalu a ne jako závodníci, stačí vám nafouklá hadice kolem ráfku :papa Citovat
Bigbadjohn Odesláno 5. březen 2013 Odesláno 5. březen 2013 Micheliny všeobecně hodně vydrží, ale nejsou namokru většinou nejlépe hodnocené a jsou hlučnější. Citovat
Tango C8 Odesláno 6. březen 2013 Odesláno 6. březen 2013 Micheliny všeobecně hodně vydrží, ale nejsou namokru většinou nejlépe hodnocené a jsou hlučnější. Co? michelin na mokru nic moc a hlučnější? Promiň, ale nesouhlasím. Michelin, jak Energy Saver a nebo Pilot Primacy jsem měl a to co držely v zatáčkách (jak na mokru, tak suchu) tak klobouk dolu. Hlučnost není vůbec vysoká. Energy Saver mám teď a jsem nadmíru spokojen a určitě půjdu do nich znova. Za mně Michelin, ale myslím to co napsal kolega na výběr, tak není nic špatné [upravil dne 6/3/13 09:13 od Tango C8] Citovat
Bigbadjohn Odesláno 6. březen 2013 Odesláno 6. březen 2013 V testech, které jsem dříve viděl byly Micheliny na mokru horší než konkurence, co jsem koukal teď tak se hodně polepšili a jsou na tom dost dobře. Co mám letní Micheliny na autě tak hrozně hučí, ale jsou už taky staré. Podle testů co jsem teď koukal tak asi nejlíp vycházejí Goodyery, Micheliny, Conti akorát ty Conti se hodně opotřebovávají. Jen je trochu problém, že co rozměr to jiná kvalita. Citovat
ozzy56 Odesláno 6. březen 2013 Odesláno 6. březen 2013 Nejlépe se mi osvědčily pneu čínské provenience, vraníky nebo protektory, tyto gumy nemají okrouhlý tvar,ale snad osmiúhelník, který nedovoluje rychlejší jízdu než cca 50 km/h, tím pádem šetřím podvozek (do děr na silnici vlítávám pomalu),šetřím palivo (při pomalé jízdě to fak nežere), dále jsem se naučil dobře řídit (auto neustále odskakuje,dostává se do smyku), navíc i kupní cena těchto pneu je vynikající. Tak co furt řešíte pneumatiky? Citovat
Tango C8 Odesláno 6. březen 2013 Odesláno 6. březen 2013 A co takhle kola z žebřiňáku? Dřevěné disky (alias dřeváky) a ocelové pláště? Boha jeho to musí být raketa.:P Citovat
MotoMoto Odesláno 6. březen 2013 Odesláno 6. březen 2013 Já koupil (protože mám 18\" a ty jsou kurva drahý) na C4 nějaké laciné čínské a zatím dobrý. Ujel jsme na nich cca 12 tisic a dobrý, držejí i na vodě a dokonce i za deště na Chorvatské dálnici dobrý. Měl jsem strach a nic, nehučí, alespoň ne tolik jako zimní, takže to je změna k lepšímu a je jen otázkou jak dloho vydrží. Jezdil jsem na nich v Německu na dálnici 160 a taky bez problémů, takže????? Citovat
Milan+ Odesláno 6. březen 2013 Odesláno 6. březen 2013 Micheliny všeobecně hodně vydrží, ale nejsou namokru většinou nejlépe hodnocené a jsou hlučnější. Co? michelin na mokru nic moc a hlučnější? Promiň, ale nesouhlasím. Michelin, jak Energy Saver a nebo Pilot Primacy jsem měl a to co držely v zatáčkách (jak na mokru, tak suchu) tak klobouk dolu. Hlučnost není vůbec vysoká. Energy Saver mám teď a jsem nadmíru spokojen a určitě půjdu do nich znova. Za mně Michelin, ale myslím to co napsal kolega na výběr, tak není nic špatné [upravil dne 6/3/13 09:13 od Tango C8] Hm,tak za mě Pilot Primacy hlučné jak prase. A na auto už nepůjde nic co jen naznačuje šípový vzor,tam hučí vše. Citovat
sampon Odesláno 6. březen 2013 Odesláno 6. březen 2013 Toto auto má 2 tuny, já bych si to nelajzl . Ne nadarmo propadají chinagumy ve všech testech. Vlastnosti gum se nepoznají ve sto šedesáti na dálnici rovná jízda, ale zpravidla v krizových situacích, brzy , zatáčky. Měl jsi si koupit 16\" kola ať máš na pořádný gumy! Prezentuji jen svůj názor. PS: být policajt, tak po tobě šlapu. Nepředpokládám, že je máš v TP. Pokud ano...sorry Já koupil (protože mám 18\" a ty jsou kurva drahý) na C4 nějaké laciné čínské a zatím dobrý. Ujel jsme na nich cca 12 tisic a dobrý, držejí i na vodě a dokonce i za deště na Chorvatské dálnici dobrý. Měl jsem strach a nic, nehučí, alespoň ne tolik jako zimní, takže to je změna k lepšímu a je jen otázkou jak dloho vydrží. Jezdil jsem na nich v Německu na dálnici 160 a taky bez problémů, takže?? Citovat
MotoMoto Odesláno 6. březen 2013 Odesláno 6. březen 2013 Koupil jsem to i s těmito koly Originál Citroen, ale možná to nejsou 18\", ale 17\" i když 18\" jsou v techničáku také uvedeny. Nevím, ale buď je to tím jak jezdím a nebo prostě ty gumy drží. Žádná krizovka, ale možná kdyby nastala tak budu litovat. Prostě jsem v tu chvíli neměl na lepší, cena Michelinky byla 4 litry a cena číny 1600 a to je krát 4 už značný rozdíl. Citovat
salmius Odesláno 7. březen 2013 Odesláno 7. březen 2013 já vyzkoušel kde co - za mě nejlepší letní http://www.pneumatiky.cz/Pneumatiky/Michelin-Energy-Saver#utm_source=adwords&utm_medium=cpc&utm_campaign=feed-dezeny-osobni&utm_content=631 a zimní http://www.e-pneumatiky.cz/Pneumatiky/Nokian-WR-D3 u nokianu si nejsem jist zda je to určitě ten typ ale snad ano obouvám 215/65/15 Citovat
sampon Odesláno 7. březen 2013 Odesláno 7. březen 2013 já jsem taky spořílek, ale mám rodinu a jsou věci na kterých nešetřím gumy na auto, dětský autosedačky minulej rok jsem koupil Michelin A4 winter a na léto mám nachystaný taky Mich, ale už nevím jakej typ, mám je už třetí rok. Koupil jsem to i s těmito koly Originál Citroen, ale možná to nejsou 18\", ale 17\" i když 18\" jsou v techničáku také uvedeny. Nevím, ale buď je to tím jak jezdím a nebo prostě ty gumy drží. Žádná krizovka, ale možná kdyby nastala tak budu litovat. Prostě jsem v tu chvíli neměl na lepší, cena Michelinky byla 4 litry a cena číny 1600 a to je krát 4 už značný rozdíl. Citovat
sampon Odesláno 7. březen 2013 Odesláno 7. březen 2013 třeba se bude hodit test gum 2013 http://uloz.to/xd7oSVt/letni-gumy-pdf password:aaaa omlouvám se za kvalitu, ale upravoval jsem to narychlo. Je to z mého účtu na dtest Citovat
Bigbadjohn Odesláno 7. březen 2013 Odesláno 7. březen 2013 Mně to hlásí chybu. Heslo zadám, písmenka opíšu správně a pak to hlásí, že se nelze připojit. Jde to někomu? Edit: Jo tak už mi to šlo Děkuju [upravil dne 7/3/13 23:55 od Bigbadjohn] Citovat
sampon Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 a ještě video ze streamu http://www.stream.cz/adost/797934-a-dost-zabijacke-letni-pneumatiky Citovat
Wensdy Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 Já asi půjdu do Bridgestone Turanza T001. Poslední letní gumy co jsem měl byly Bridgestone Turanza ER300 (nejspíš předchůdce těch T001) a nezaznamenal jsem žádné závažné mínusy. V testech taky vycházejí celkem slušně a budou i za slušnou cenu. Citovat
Komar1981 Odesláno 30. březen 2013 Odesláno 30. březen 2013 nahodou jsem koupil turanzy ted na aukru za 4000 sadu z roku 2010 a s 6mm vzorkem, tak se tesim. na tyhle gumy mám samé dobré reference. :-) Citovat
JirkaBe Odesláno 15. duben 2013 Odesláno 15. duben 2013 Tak já dnes obul Hankook K425 Kinergy ECO 215/60 R16 99H - tak jsem zvědav co vydrží, v testech dopadly poměrně dobře. [upravil dne 15/4/13 17:36 od JirkaBe] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.