Brizan Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Tak i já sem dneska zůstal stát. Ráno jsem zkoušel nastartovat a nic. Auto točilo a točilo dokud se neodporoučela baterka. Tedy doufám že to byla ona. Do práce jezdím 16km a to na dobytí nestačí a už to neustála. Večer jí hodim na nabíječku a uvidíme jestli ráno nastartuju. Baterka je dva roky stará a je to Varta Blue Dynamic tuším 74Ah. Když mi při startu problikla hláška o vodě v palivovém filtru tak to mi to asi taky zamrzlo co? Citovat
koblih69 Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Já VIF neměl, což bylo asi podruhé za poslední 4 roky, nafta byla Shell. Citovat
Brizan Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 cvrlo - Právě že měl, sice pouze normální dávkování 1/1000. Říkal jsem si že při příštím tankování dám trojitou dávku, ale to jsem už nestihl. Chtěl jsem tankovat dneska. Citovat
cvrlo Odesláno 6. únor 2012 Autor Odesláno 6. únor 2012 ja som, keď prituhlo, okamžite dolial VIF a spláchol 5 l nafty, parkujem vonku, zatiaľ bez problémov, ale vraj už najtuhšie zimy máme za sebou, či? Citovat
Brizan Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Podle tohodle článku si ještě na teplo počkáme.... http://www.novinky.cz/domaci/258242-tuhy-mraz-potrva-dele-nez-se-cekalo.html Citovat
Brizan Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Díky Honzo za info. Zítra dám vědět jestli jsem nastartoval. Citovat
Joozino Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 u nas -12 na druhy krat nastartovalo, ale hrkotalo to ako stary traktor brizan..ja som hovoril ze zima sa posunula Citovat
cvrlo Odesláno 6. únor 2012 Autor Odesláno 6. únor 2012 Podle tohodle článku si ještě na teplo počkáme.... http://www.novinky.cz/domaci/258242-tuhy-mraz-potrva-dele-nez-se-cekalo.html no a mám po nálade.. Citovat
DanculD Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Mne je to v principe jedno, parkujem v garazi hned pod domom. Citovat
stanleyirl Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 DanculD: Pocuj neverim ze je u teba v garazi teplejsie ako u mna pred domom Citovat
chup Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 urcite najrpv zamkni a az potom odpajaj baterku... zamkol som klúčom a odpojil baterku a hned na to sa ozve alarm. Čo teraz? A bez baterky zamknem iba vodičove dvere. Citovat
Mike407 Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Zkus se podívat sem: Judes sem dával návod jak nouzově zamknout auto, když je odpojená baterie. Jinak u nás dnes ráno -20°C a auto chytlo napoprvé (musím to hned zaklepat:)). Sice to trvalo 3, 4 vteřiny a zvuk byl zpočátku příšerný, ale chytlo to a to je hlavní. [upravil dne 6/2/12 14:42 od Mike407] Citovat
Judes Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Zamkol si ho kľúčom alebo stlačením tlačítka (diaľkovo)? U mňa to funguje tak že keď zamknem len kľúčom alarm sa nezapne, aktivuje sa len diaľkovým v kľúči (stlačením tlačítka uzamknutia). Citovat
DanculD Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 DanculD: Pocuj neverim ze je u teba v garazi teplejsie ako u mna pred domom Ked v nej zakurim, tak urcite. Aspon v noci. Samozrejme, nekurim v nej, takze tam mam okolo 2°C nad nulou. Ale garantujem ti, ze v lete mam v nej chladnejsie ako ty pred domom . Citovat
chup Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 No ale ja tam mám iba detskú poistku a to druhé ne e. Nakonec som zamkol a odpojij baterku, alarm prestal pískat, a je to. Aj tak dakujem. Citovat
stanleyirl Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 DanculD: Tu energiu co vy miniete teraz na zohriatie zase ja v lete miniem na ochladenie Citovat
Guest lukasvavrinec Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Tak vcera ako som prisiel z prace, tak som auto musel nastartovat cez startovacie kable, a aj to az na nejaky 5 krat a strasne tazko, potom som ho bol prebehnut, dolial som vacsie mnozstvo aditiva do nafty a dal baterku na nabijacku a dnes rano som chcel opat nastartovat a zase nic, baterka tocila a tocila, aj sa motor snazil odpalit ale nic, pot 4x som to vzdal aby som zase navymlatil baterku. Dnes by mi mal dojst palivovy filter, tak ho skusim vymenit, ale velmi tomu nedavam. Inak ako som to vcera startoval, tak mi znamy povedal, ze by to mohlo byt aj chybnym vstrekovanim za mrazu, resp. zlymi tryskami, bo mi to chytilo na jeden alebo dva valce,hm? Citovat
PavelP123456 Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Dneska ráno jsem startoval na 3x nechtělo to chytnout a pak když už to blaflo tak jsem myslel že ten motor vyběhne,žhavil jsem 3x a docela to trvalo než to zhaslo asi tak 9 vteřin a bylo tu -15,baterka nová žhavičky taky jen ta 407 nějak nechce hytnout je toto normální takhle v zimě že su stím problémi se startováním dělá to každému nebo su jenom vyjímky a já patřím mezi ně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.