Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lidl - uzitecne veci (nejen) pro motoristy

Recommended Posts

Odesláno

do leta? to uz musi byt zabehany... u mna gril sezona zacina 1.5. :D

ale toto je hlavne kvoli navstevam a tak, je to senzacna vec, neskutocne to ozivi

posedenie s priatelmi/navstevou. Rozlozite v kuchyni a o zabavu a jedlo je postarane.

Andreww aj koblih zatial diky, dohodol som sa so znamym, ide do breclavy, tak dufam,

ze zozenie. dam ho rezervovat na jeho meno v konkretnej predajni, takze nebude problem ;)

Odesláno

Ja som si zasa kúpil vysavač a poťahy. K tomu som využil zľavu 5€ zo Shell. Chcem sa spytať, či náhodou niekto nemá skúsenosti s tými poťahmi s montážou na 207 ? Mne to zatial vychádza, že ich dám len dopredu. V zadu sa to neako zipsuje, čo sa mi nepáči.

Odesláno

Ale práve vrátiť ich nechcem, lebo sa mi celkom páčia, len neviem ako to bude sedieť vzadu, tak preto som sa pýtal, či náhodou niekto nemá skúsenosti s tým. Zháňal som ich už dávnejšie, a chcel som šedé s čiernym. a vždy zostali červené, alebo modré s čiernym, čo by mi nepasovalo.

Odesláno

mám ,použil jsem ji jednou,kdyby ji někdo chtěl,tak za 300 nechám. Koupil jsem jinou.

Používá někdo ten pohlcovač pachů?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Nedávno jsem tam kupoval vibrační brusku ( taková ta malá \"myš\" s brusnou plochou ve tvaru žehličky ) a včera jsem jí konečně vyzkoušel. Musím uznat, že funguje super :super

Odesláno

Já včera taky brousil a funguje dobře. Je dobrá do ruky a člověk se dostane i do malých míst, jenom brousil jsem i dřevěná vrata (4x2 metry) a těšil jsem až bude konec :D

• O 4 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...