Přejít na obsah

v.mira

Uživatel
  • Počet příspěvků

    136
  • Registrace

Vše od uživatele v.mira

  1. v.mira

    Zajímavé koupě 106

    prodam http://auto.bazos.cz/inzerat/16934327/Peugeot-106-QuikSilver-11--hudba-TOP.php
  2. v.mira

    Modra 206 :) - prodano

    takze 206 uz je asi tyden prodana.. potrebuju vetsi autii .. jinak slouzil dobre !
  3. v.mira

    406 Zpozdilek

    moc pekny.. okukoval sem v Jicine na namesti na srazu
  4. v.mira

    EkoDiesel ?

    nevim jestli se to tu uz resilo, nic sem nenasel.. jezdi na to nekdo ? je mi jasny, ze do HDI to clovek asi nenaleje, ale co treba do starejch 1,9D , TD ? .. nejaky zkusenosti ? lidi si to celkem chvalej, jen ze to pry zere hadicky..
  5. jen bych upozornil, ze dnes zacina akce se spousty veci kolem auta.. uz jen treba ty spreje za par korun, mam dobry zkusenosti.. 8-) http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-85DCE5B9-96CEB172/lidl_cz/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=24264
  6. v.mira

    607 vs a6avant vs 525tds touring

    A6 s 2,5tdi se vyhni.. mame to doma a stoji to za hovno a usporny to neni ani trochu.. (ty 3,0 uz jsou uplne o necem jinym) .. a ten automat v audi mi teda taky nic moc nerika..
  7. tady par fotek z dopoledne.. http://wild.rajce.idnes.cz/peugeot_sraz_jicin
  8. v jicine aktualne takle .. ale prezouvat zpatky na zimaky fakt nebudu
  9. zitra jsem bohuzel casove omezen, takze rano budu na namku (modra 206) .. udelam si nejaky photoo, pojedu svama spanilku a pak se odpojim.. navic me ani nijak nelaka zadna prohlidka brany ani detenic ani niceho podobnyho, protoze proste jsem z okoli, a vsude sem byl Xkrat .. (ostatne asi jako 3/4 ucastniku) ..
  10. v.mira

    Gepasovo 306 :)

    proboha.. to snad nemyslis vazne s tema svetlama, a ty ze stran tomu teda nasadily korunu xD
  11. v.mira

    Francuz 206

    tak to ses bud hodne sikovnej, nebo si mel nejakou dobrou folii.. ja mam od cinana z ebay, a proste sem to nenatahl ani do toho vyrezu pro radio, koukam ze tobe se to povedlo..
  12. v.mira

    Francuz 206

    moc pekny.. taky to tak mam, odkud si zacinal ? me se to z jednoho kusu nepovedlo.. xD
  13. v.mira

    Modra 206 :) - prodano

    uz sem se nemohl dockat v nasledujicich 14ti dnech ma bejt 10° + .. o vikendu az 18.. rekl bych ze zacina jaro..
  14. v.mira

    Modra 206 :) - prodano

    tak mam uz par dni konecne prezuto poridil sem si novyho pomocnika, vysavac Black and Decker a poradne po zime vycistil interier
  15. v.mira

    Vune do auta

    to jsou no.. majitele aut jsou spokojeni, prodejci vuni taky.. tak co by ne
  16. v.mira

    Kolik vám je let? / Věk?

    nejsi sam.. .D
  17. v.mira

    diablo 206

    moc peknej kousek .. az na ten \"benzinkovej tuning\" , polep na zadnim okne, a ruzny chromovy nesmysly.. a na tech pavucinach mu to dle me slusi nejvic ) btw.. co je to za svetla, jak predek tak zadek.. [upravil dne 7/3/12 17:25 od v.mira]
  18. v.mira

    Potkal jsem klubáka...

    joo tak s modrou 206 sem byl v mycce ja .. vim o 407 kombi za mnou..
  19. pekne se to rozrusta ... ¨ ale proc ty motorky ? myslel sem ze sraz je od toho, aby se jelo autama, diky kterym clovek patri do tohoto klubu.. aby je okoukal, pochvalil .. jinak samozrejmne proti tomu nic nemam,. a pokud bude aspon trosku pekne pocasi, tak teda radsi taky pojedu na moto.. (jenze to pak trosku postrada smysl, ne xD )
  20. kdo slysel motor 1,9D , tak vi, ze je to strasnej traktor.. a docela mi vadi hlucnost uvnitr auta.. nemam zadnej izolant ze spod kapoty (predpokladam ze origo tam neco bylo) .. asi by stalo za to zrovna vytlumit i dvere.. ty samolepici platy, urcene primo k tomu, stojej dost penez, a s vytlumenim pricky motoru a dveri to jsou tisice za material.. takze kdyby mel nekdo nejakej tip, nebo treba pouzit nejakej izolant ze \"stavebniho prumyslu\" ... ?
  21. datum je mi jedno.. misto zacatku bych zmenil, nevidim nic zajimaveho srazit se u slepicarny .. co takle o kilometr vedle, Valdice, pred Veznici ? je tam velke parkoviste.. nebo jicin namesti no.. a kam se krom Jicinevse pojede ? Prachov ? [upravil dne 4/3/12 09:39 od v.mira]
  22. jsem urcite pro .. zkusim jeste nejake lidi z okoli..
  23. Jaky vyrobek preferujete ? uz sem zkusil kde co, ale bud to nevoni.. a kdyz jo, tak jen chvilku.. -stromecek.. fajn, ale neminim kupovat kazdej tejden novej -ruzne AmbiPur, tekute vune.. ne zrovna moc prakticke, nestesti kdyz se to vyleje na palubku .. - strasnou chvalu sem slysel na vune v plechovce - California Scents, nekdo to dovazi a nabizi na ruznych forech .. ( viz. http://forum.cars.cz/hyundai/viewtopic.php?f=53&t=21836 ) a co voni v aute vam ?
  24. v.mira

    Nechytam signal - radio

    jak rikam, auto se ke me dostalo uz s ploutvi.. a dostat to do stavu, aby to hralo, asi nebude zrovna banalita, takze mi nic jinyho nez si vystacit s usb nezbyva..
  25. v.mira

    Nechytam signal - radio

    jo takle.. tak to si radsi vystacim s USB
×
×
  • Vytvořit...