Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lidl - uzitecne veci (nejen) pro motoristy

Recommended Posts

Odesláno
před 31 minutami, Stifler napsal:

V době, kdy jsem si tu nabíječku kupoval, jsem našel někde nějakou diskusi, kde někdo psal, že tu nabíječku rozebíral a údajně jsou uvnitř totožná "střeva" jako v o dost dražší BOSCH C3. Nevím, co je na tom pravdy, páč tu svou nabíječku jsem nikdy nerozebíral a BOSCH C3 jsem taky rozebranou neviděl. Ale spokojený s ní jsem. 

Ty autožárovky jsem si taky rád kupoval a nebýt jednou toho, že mi v důsledku nedobíjení baterky alternátorem praskly všechny žárovky v předních světlech najednou, tak bych nikdy žádnou z těchto +50% nemusel vyměnit a že jsem s nimi jezdil pár let v potkávačkách i dálkových. Za tu cenu si myslím, že je to dobrá koupě. :super škoda, že nedělají i H1, hned bych si tam pro pár krabiček došel. Ještě mám doma 2 sady H7 a zatím to taky nevypadá, že bych musel v autě nějakou žárovku měnit.

vasek733: já měl ty +50% žárovky ve 306ce, která má, tak jako dneska už všechna auta, celoplastová světla a nikdy jsem si nevšiml, že by to pálilo parabolu nebo nějak škodilo "sklům".

Ty Xenonky?A mužou tam být?

Odesláno
před 5 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

Ovšem ta powerbanka se starrtovacím proudem 200A to je teda pecka :D:D:D

Už to vidím ,nabiju s tím dva telefony a pak s tím ještě nastartuju auto.:D:D:D

Odesláno
před 14 hodinami, Agrafik napsal:

Měl jsem asi 4 roky její starší verzi, než zhynula. Fungovala v rámci parametrů dobře. Dobíjel jsem s ní více aut a baterek různých kapacit. V 607 taky a to už má ta baterka přes 10r. Nevím jak tato verze, ale ta starší nebyla schopna zahájit nabíjení pod určitou hodnotu napětí baterie. Stačilo ale na okamžik připojit paralelně druhou baterku a pak už jela i s tou špatnou. Já pro ní taky půjdu.

na co zahynula? jestli na nefungující přepínač tak je to klasická závada těch prvních modelů, stačí rozebrat a vyměnit tlačítko je tam spínač 6x6x8. Taky jsem ho po 5 letech měnil. 

Odesláno
před 18 hodinami, vasek733 napsal:

Ty Xenonky?A mužou tam být?

Podle zákona musíš mít žárovky, které svítí dopředu bílým nepřerušovaným světlem (s výjimkou mlhovek, které mohou být žluté). Pokud tyto žárovky splňují požadavky a jsou určeny do originální patice světla (není to žádný bastl typu xenonů se startérama), tak není důvod spekulovat, zda ano či ne.

Odesláno
před 13 hodinami, peter23p napsal:

na co zahynula? jestli na nefungující přepínač tak je to klasická závada těch prvních modelů, stačí rozebrat a vyměnit tlačítko je tam spínač 6x6x8. Taky jsem ho po 5 letech měnil. 

Je to možné, nešlo to tím tlačítkem přepnout. Nějak jsem to nezkoumal.

Odesláno

Lidl Pardubice u nádraží ji dnes odpo měl tak 10-15, nepočítal jsem to,  před časem jsem pořídil jinou ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...