venomcz Odesláno 18. září 2015 Odesláno 18. září 2015 Nemáte někdo zájem o Aku šroubovák z lidlu Parkside ? Dostal jsem na narozeniny novou Aku vrtačku takže mi je ten aku šroubovák už k ničemu a je škoda aby ležel . Mám k němu zdroj , je starý od Vánoc . Možná někde najdu i účtenku . Stává v akci 499 kč tak za 300,- bych ho pustil kdyby někdo chtěl . Použil jsem ho párkrát většinou na dotahování pantů v naší kvalitní Mahon Kuchyni :-D Citovat
Kloub Odesláno 12. říjen 2015 Odesláno 12. říjen 2015 ahoj kdo má doma auto nabiječku z lidlu? jak vám funguje a jak jste spokojení? koupil jsem si ji minulý rok a až ted o víkendu jsem ji poprvé vyzkoušel a jsem docela zklamaný......vybitou baterii podle indikátoru stavu nabití nabila za 3 hodiny a když jsem ji nechal nabíjet celou noc tak ani po dlouhé době nabijení jsem neslyšel z baterie takové to "bublání" že je nabitá a ani nebyla nějak zvlášť teplá....... Citovat
MotoMoto Odesláno 13. říjen 2015 Odesláno 13. říjen 2015 Nevím zda se nabití pozná že eletrolit vaří, ale každá trochu slušná nabíječka postupně snižuje dobíjecí proud. A tedy pokud na počátku byl akumulátor prázdný a za 3 hodiny ho nabila, tak pak postupně asi přešla do jemného udržování a nabíjení. Alespoň takto funguje moje nabíječka. Citovat
martinikus Odesláno 13. říjen 2015 Odesláno 13. říjen 2015 Včera jsem tam koupil pastu na ošetření pólů baterie, jestli to tu ještě nebylo. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. říjen 2015 Odesláno 13. říjen 2015 ahoj kdo má doma auto nabiječku z lidlu? jak vám funguje a jak jste spokojení? koupil jsem si ji minulý rok a až ted o víkendu jsem ji poprvé vyzkoušel a jsem docela zklamaný......vybitou baterii podle indikátoru stavu nabití nabila za 3 hodiny a když jsem ji nechal nabíjet celou noc tak ani po dlouhé době nabijení jsem neslyšel z baterie takové to "bublání" že je nabitá a ani nebyla nějak zvlášť teplá....... Bublali starý nabiječky bez regulace, normalně elektronická nabíječka sníží proud a tím nedojde k bublání. pokud se baterie nabíjí příliš krátce a nabiječka hlásí nabito tak muže být baterie vadná či má opotřebením sníženou kapacitu. To poznaš po připojení na zátěžový tester, mívají ho servisy Citovat
FiFa_cze Odesláno 13. říjen 2015 Odesláno 13. říjen 2015 Mám z lidlu nabíječky dvě. Jedna menší jen na nabíjení a druhá větší i s nouzovým startem. Nabíjel jsem už asi 5x různé baterie, v pořádku nabité a 2x nouzový start, jednou neúspěšný, protože baterie v autě byla úplně mrtvá, tak byla nutná výměna. Používám jen tu větší, protože obě jsem dostal darem a menší plánuji předat darem dál. Za mě to funguje perfektně a bez problémů Citovat
martinikus Odesláno 13. říjen 2015 Odesláno 13. říjen 2015 Ten akušroubovák Parkside je dobrej, dělal jsem s ním kus podlahy a zdá se mi že má slušnou sílu i výdrž, baterka nejeví znaky slábnutí, takže jsem s ním na drobné věci fakt spokojenej. Citovat
Kloub Odesláno 13. říjen 2015 Odesláno 13. říjen 2015 aha bublání bylo vždy u obyčejné nabiječky bez regulace. budu testovat dále. díky Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 13. říjen 2015 Odesláno 13. říjen 2015 Nevíte kdy bude zimni směs do ostřikovaču POWER SHINE WINDSCREEN -20ST. V testech vyhrala tak chci otestovat . Citovat
Stejsn Odesláno 14. říjen 2015 Odesláno 14. říjen 2015 U nás v Lidlu jí asi mají, 5L kanystr. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. říjen 2015 Odesláno 14. říjen 2015 Nevíte kdy bude zimni směs do ostřikovaču POWER SHINE WINDSCREEN -20ST. V testech vyhrala tak chci otestovat . Použivam už několik let vodu do ostřikovačů výhradně z Lidlu, jak letní tak zimní a je prostě nejlepší Citovat
Gabriel 307 Odesláno 16. říjen 2015 Odesláno 16. říjen 2015 (upraveno) http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?id=643# edit: čistič na disky jsem si nechal koupit na Slovensku tam už akce Vše pro auto byla Upraveno 16. říjen 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 16. říjen 2015 Odesláno 16. říjen 2015 (upraveno) Čaute chci koupit tuhle zimni směs ale fakt to tak nehorázně smrdí jak píšou na netu http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?action=showDetail&id=38382 ? Ale zas píšou že nezmrzne a funguje i jako rozmražovač to u ostatních značek nefunguje ani u glacidetu -30 taky namrzal. Upraveno 16. říjen 2015 uživatelem Lukaydo 407 Citovat
Gabriel 307 Odesláno 16. říjen 2015 Odesláno 16. říjen 2015 (upraveno) nefunkční link tady je obrázek pro ostatní zdá se mi,že každá zimní smrdí ale taky ji kupuji tu z Lidlu edit: používám i jako rozprašovač-rozmrazovač Upraveno 16. říjen 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
morepower Odesláno 16. říjen 2015 Odesláno 16. říjen 2015 ok, pujdu do ní, dík za tip ještě zkusím čistič autoskel k čističi ráfků musím říct z osobní zkušenosti, že je slabý oproti třeba fialce od wurtha v kombinaci s odtraňovačem asfaltu od Bernera. Ale vřele vám na ruční a důkladné čištění ráfků především od asfaltu doporučuji obyčejný toluen za pár kaček z drogošky Citovat
Gabriel 307 Odesláno 16. říjen 2015 Odesláno 16. říjen 2015 (upraveno) morepower: něco podobneho používam taky . . . myslím ten letní koncentrát do ostřikovače a maximální spokojenost odesláno z Samsung Galaxy Note 4 Upraveno 16. říjen 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Almanil Odesláno 16. říjen 2015 Odesláno 16. říjen 2015 Ten čistič disků jsem zkoušel a nemám jiné porovnání, ale vysloveně špatný podle mě není. Citovat
morepower Odesláno 17. říjen 2015 Odesláno 17. říjen 2015 Ten čistič disků jsem zkoušel a nemám jiné porovnání, ale vysloveně špatný podle mě není. já neřikám, že je špatný, jen že je slabý. ergo dají se koupit přípravky s lepším účinkem :-) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. říjen 2015 Odesláno 17. říjen 2015 Jo, třeba obyčejná kyselina, která v tom připravku je vlastně taky, ale jen malo koncentrovaná Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.