Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lidl - uzitecne veci (nejen) pro motoristy

Recommended Posts

Odesláno

Nemáte někdo zájem o Aku šroubovák z lidlu Parkside ? Dostal jsem na narozeniny novou Aku vrtačku takže mi je ten aku šroubovák už k ničemu a je škoda aby ležel . 

Mám k němu zdroj , je starý od Vánoc . Možná někde najdu i účtenku . Stává v akci 499 kč tak za 300,- bych ho pustil kdyby někdo chtěl . Použil jsem ho párkrát většinou na dotahování pantů v naší kvalitní Mahon Kuchyni :-D

• O 4 týdny později...
Odesláno

ahoj kdo má doma auto nabiječku z lidlu? jak vám funguje a jak jste spokojení? koupil jsem si ji minulý rok a až ted o víkendu jsem ji poprvé vyzkoušel a jsem docela zklamaný......vybitou baterii podle indikátoru stavu nabití nabila za 3 hodiny a když jsem ji nechal nabíjet celou noc tak ani po dlouhé době nabijení jsem neslyšel z baterie takové to "bublání" že je nabitá a ani nebyla nějak zvlášť teplá.......

Odesláno

Nevím zda se nabití pozná že eletrolit vaří, ale každá trochu slušná nabíječka postupně snižuje dobíjecí proud. A tedy pokud na počátku byl akumulátor prázdný a za 3 hodiny ho nabila, tak pak postupně asi přešla do jemného udržování a nabíjení. Alespoň takto funguje moje nabíječka.

Odesláno

ahoj kdo má doma auto nabiječku z lidlu? jak vám funguje a jak jste spokojení? koupil jsem si ji minulý rok a až ted o víkendu jsem ji poprvé vyzkoušel a jsem docela zklamaný......vybitou baterii podle indikátoru stavu nabití nabila za 3 hodiny a když jsem ji nechal nabíjet celou noc tak ani po dlouhé době nabijení jsem neslyšel z baterie takové to "bublání" že je nabitá a ani nebyla nějak zvlášť teplá.......

Bublali starý nabiječky bez regulace, normalně elektronická nabíječka sníží proud a tím nedojde k bublání. pokud se baterie nabíjí příliš krátce a nabiječka hlásí nabito tak muže být baterie vadná či má opotřebením sníženou kapacitu. To poznaš po připojení na zátěžový tester, mívají ho servisy

Odesláno

Mám z lidlu nabíječky dvě. Jedna menší jen na nabíjení a druhá větší i s nouzovým startem. Nabíjel jsem už asi 5x různé baterie, v pořádku nabité a 2x nouzový start, jednou neúspěšný, protože baterie v autě byla úplně mrtvá, tak byla nutná výměna.

Používám jen tu větší, protože obě jsem dostal darem a menší plánuji předat darem dál. Za mě to funguje perfektně a bez problémů :super

Odesláno

Ten akušroubovák Parkside je dobrej, dělal jsem s ním kus podlahy a zdá se mi že má slušnou sílu i výdrž, baterka nejeví znaky slábnutí, takže jsem s ním na drobné věci fakt spokojenej.

Odesláno

Nevíte kdy bude zimni směs do ostřikovaču POWER  SHINE WINDSCREEN -20ST.  V testech vyhrala tak chci otestovat :) .

Použivam už několik let vodu do ostřikovačů výhradně z Lidlu, jak letní tak zimní a je prostě nejlepší

Odesláno (upraveno)

nefunkční link ;):papa tady je obrázek pro ostatní

zdá se mi,že každá zimní smrdí :grr ale taky ji kupuji tu z Lidlu

edit: používám i jako rozprašovač-rozmrazovač

post-21598-0-66920200-1444990653_thumb.j

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

ok, pujdu do ní, dík za tip

ještě zkusím čistič autoskel

13083_02_f.jpg

k čističi ráfků musím říct z osobní zkušenosti, že je slabý oproti třeba fialce od wurtha v kombinaci s odtraňovačem asfaltu od Bernera. Ale vřele vám na ruční a důkladné čištění ráfků především od asfaltu doporučuji obyčejný toluen za pár kaček z drogošky

Odesláno (upraveno)

morepower: něco podobneho používam taky . . . myslím ten letní koncentrát do ostřikovače a maximální spokojenost

odesláno z Samsung Galaxy Note 4

e3cc135011286b3c9160f0d1e06cd754.jpg

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

Ten čistič disků jsem zkoušel a nemám jiné porovnání, ale vysloveně špatný podle mě není.

já neřikám, že je špatný, jen že je slabý. ergo dají se koupit přípravky s lepším účinkem :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   2 registrovaní uživatelé

• Vytvořit...