Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lidl - uzitecne veci (nejen) pro motoristy

Recommended Posts

Odesláno

Dyť já to taky nekupuju :D , mašinu sem musel rozbít...tak by mi to bylo na nic.

Na motorkářích se to řešilo, to si pamatuju, ale stejně to bylo jenom plácání, protože furt byli lidi pro i proti. Já sem se jen pozastavil nad univerzálností, který nerozumim. No, ale jestli s tím máš dobrý zkušenosti, tak proč ne?

Odesláno

Jo ja to prostridaval. Protoze jsem mel zasobu motulu a tohoto. Ale jako cistic super a na i jine veci. A mazani mi neprislo odlisne od motulu :)

Odesláno

jo, chápu, v pohodě :)

Z nabídky lídlu doporučuju tuhle vestu na kolo - http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?action=showDetail&id=26016   (sorry za takový malinký oftopíček :xvul )

má ji kolega a je dost dobrá, protože zepředu má šusťák a neprofoukne a nepromokne (nevím ale jak dlouho, zřejmě do první hospody vydrží) a zezadu dejchá a nepotěj se záda, za mě :super

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Právě podle technických údajů by mohl být v pohodě, zatím nechci žádnej s nádobou, chcu něco co si vezmu do ruky a jdu, přeci jen je to věc co se použije 3x za rok, tak ani nechcu nic zbytečně drahýho. Jen chci aby to mělo normální rychlospojku na hadicu, abych mohl připojit co chcu, což tento má.

Odesláno

Šaldik, nám dali niečo podobné bez vzdušníku do roboty na čistenie PC a fučí to celkom slušne. Po rezaní dreva v el. pile su ale piliny zmiešané s olejom, ktorý maže reťaz, takže je to slušne prilepené. Suché piliny z cirkulárky by ale nemali byť problém. My na tom máme nasadený adaptér na fúkanie futbalovej lopty - taká tenká ihla a na rebrá ventilátorov v PC to stačí. Výhodu vidím, v tom, že keď nemá vzdušník, tak nemá kde kondenzovať vlhkosť, čo elektronike veľmi neprospieva, hlavne vlhkosť zmiešaná s hrdzou...

Odesláno

Právě sem myslel na ofuk prachu z cirkulárky, když řežu řetězovkou tak mám zam.daný jen boty, a to je v pohodě, ale od cirkule su jako bych vyšel z mlýnice :D

Odesláno

Chci se zeptat, zvládne tento kompresor i foukat vzduch? Na oprášení když třeba řežu dřevo, nebo ofoukání nějaký bordelu a podobně?

http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?action=showDetail&id=27893

nemám přesně tenhle, ale mám hodně podobnej od Gude a foukat prach to zvládne v pohodě. Mám k tomu v příslušenství i pistoli. Na nafoukání kol, míčů apod párkrát za rok je to dobrý. Je poměrně hlasitej a tancuje po podlaze, což tenhle bude taky. Takže bejt tebou bych do něj klidně šel :)

Odesláno

Jak je na tom tato leštička? http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?action=showDetail&id=27703

Pohrávám si s myšlenkou koupit leštičku už delší dobu, ale nikdy jsem se k tomu nedokopal. V prospektu píšou, že se jedná o nějaký nový model s vyššíma otáčkama, tak se chci zeptat, jestli to vůbec má cenu kupovat nebo je lepší koupit něco "značkovějšího". Nechci s tím leštit auta na zakázky. Je to jen čistě na 2 auta, která vlastním a určitě s tím nebudu dělat dvě auta v jeden den.

Dají se na to koupit náhradní návleky?

Odesláno

Leštička bez regulace otáček je k ničemu. Emulze potřebují měnit otáčky podle typu. Jinak leštíš, když se snažíš třeba odstranit matné skvrny nebo rozlešťuješ škrábance, jinak, když děláš finální úpravu před voskem. 3500oscilací za minutu je takovej střed, no možná tak se s tím seznámit.

Každopádně se podívej, jestli má unašeč suchej zip a jakej to má průměr, aby se na to dalo dát něco jiného, než to co je v krabici. Ty návleky budou na jedno použití a ještě bych byl s nimi opatrný, abys neudělal víc škody než užitku.

Odesláno (upraveno)

Měl jsem pujčenou jednou podobnou a na leštění se to dá ale nic moc byla to jen ta stěma návlekama na vyprání ale jak člověk přitlačil tak se to dost spomalilo taky to bylo za 500kč ,ted máme za 1000kč z globusu něco jako tohle http://www.akcninabytek.cz/matrix-cp1200-lesticka-7367-produkt/  a je to uplně o něčem jiném :)

Jinak ta z lidlu to je na 230v nebo do zapalovaní auta,na fotce to není ukázané :)

Upraveno uživatelem Lukaydo 407
Odesláno

Já bych řekl, že je to na 230, ono 90W na autobaterii, asi ne každá CL zásuvka ti dá 10A...

Zas na přímou leštičku to chce zkušenosti, jinak si vyleštíš hologramy... Excentr je lepší, ale s regulací otáček/kmitů.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...