Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lidl - uzitecne veci (nejen) pro motoristy

Recommended Posts

Odesláno

Já mám taky z loňska, možná víc jak 10 litrů :D Je do -20°C a v zimě jsem nikdy neměl problém, teploty byly určitě více než -15°C, takže je OK. Ten koncentrát -60°C mám taky, používám hlavně jako rozmrazovač.

Myslím, že loni zde na foru někdo psal, že nemrzka z Tesca rychle zamrzla ...:myslim

Odesláno

Tak vidíš. Já do Tesca párkrát v minulosti zabloudil. Ve stručnosti: bordel, špína, leklé ryby, smradlavé uzeniny a shnilé ovoce. :)

A propos, bacha na šípkovej čaj v Lidlu, obsahuje \"trochu\" víc chemie, než je povoleno. ;)

Odesláno

jsem tam chtel zimni bundu a kalhot yna lyze, ale pred praci jsem to nestihl a po praci jsem se uz jen dozvedel, ze o to zas byla slusna rvacka...

No, snad zmaknu apson tu nemrznoucku do ostrikovacu, te neni nikdy dost :D

Odesláno

Já mám Lidl naštěstí cestou do práce, čili se tam můžu stavit hned ráno, ale i tak se mi párkrát stalo, že jsem něco nekoupil, protože jsem přišel pozdě. Nemrzky tam obvykle bývá dost, stejně jako té autokosmetiky. (největší boje jsou o oblečení - jarní, letní, podzimní, zimní, na kolo i na lyže,....)

Odesláno

S tou nabijackou aku Ultimate Speed ma niekto skusenost?Od pondelka je v SK Lidli za 17,99€ a uvazujem o nej.Urcite idem kupit nemrzku do -60°C.Minuly rok som ju kupil,nariedil a v zime nebol problem a to u nas telota atakovala aj -30°C.A vlhcene obrusky na kozu W5 niekto tiez uz skusal?:myslim

[upravil dne 27/10/12 20:06 od xpetrix]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...