Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Lidl - uzitecne veci (nejen) pro motoristy

Recommended Posts

Odesláno

to kladivo neni co riesit, cena je bezkonkurencna... 3 roky zaruka, neni o com...

kladivo podobnych parametrov a vyrobcxu ma moj brat a porobil s tym cely byt. je to neznicictelne kladivo... (pokial nebude mat vyrobnu vadu, co moze mat aj makita za 20.000)

vrtaky do \"zdi\" uplne v pohode...

[upravil dne 4/8/14 22:28 od Marcel00]

Odesláno

Ovečko, díky za povzbuzující zprávu, v pondělí ráno pro něj jedu a možná hned odpoledne vyzkouším. :D

S tou zárukou máš pravdu, do tří let rekonstrukci stihnu :D

Odesláno

Tady sem našel video se slabším kladivem:

Ale myslím že to bude v pohodě, dávat 3 nebo 5 tisíc za kladivo se mě nechce, když to použiju jednou za čas, a tohle by mělo něco vydržet, taky jsem právě s vercajkem z Lídlu spokojen.

Odesláno

presne tak. lidl si za hobby kvalitou stoji, vid ostatne vyrobky. osobne ich vyrobky kupujem, bloky odkladam... ziadny problem zatial. ja planujem kupit tu pokosovu pilu a tie multifunkcne kluce.

Odesláno

Je to asi jako všude a je docela jedno zda koupíš ve značkovém obchodě, u \"šikmáčů\" nebo v nějaké akci v LIDLU či jiném HM.

V Lidlu jsem před časem koupil za \"pár šupů\" brusku na řetězy motorových pil - super nemůžu si stěžovat - jednoduché na obsluhu, za 10 minut mám nabroušeno a řeže jedna báseň.

Na druhou stranu jsem tam koupil manželce (děsně po něm toužila) krokoměr. Po týdnu šel \"do kopru\" reklamace absolutně bez problému, bez dotazů, ihned vyměněn. Vydržel 2 dny a šel do kontejneru. Tyhle akce jsou vždycky risk, někdy se povede, někdy ne:papa.

Odesláno

Tak jsem si dovezl to kladivo a paráda, hned jsem ho zkusil na sekání i vrtání a dobrý, neudělal sem chybu, ještě uvidíme jak dlouho vydrží, navíc jsem si koupil i tu sadu velkých vrtáků, to se taky bude hodit.

Odesláno

taky jsem ho pořídil,šel jsem tam po práci a bylo poslední, vrtáky už bohužel nebyly, tak příště. Zkouška probehne o víkendu na chalupě

Odesláno

Já tam byl po sedmé ranní, lidi to tam brali, ale v Mladé Boslelavi jich měli asi ještě 20, tudíž docela slušná zásoba.

Hned jsem kladivo vyzkoušel a super za ty peníze. Hned jsem vybroural část betonové podlahy, kde jsem se s majzlíkem nechytal.

Vzal jsem i ty vrtáky a jsou to pořádný hovada :D Ale budou se hodit. Jenom pokladní mi je omylem namarkovala 2x, hned volala vedoucí, aby mohla otočit klíčkem pro storno. Mezitím zavtipkovala, když se mě zeptala, zda nepotřebuji ty vrtáky náhodou 2x. :D

Odesláno

Lidl teď hodně zklamal.

Zavřel už asi před dvěma měsíci. Prý staví pekárnu na rozmrazování zmrazeného pečiva. Takže nakupovat nelze.

Parkoviště bude menší, a investici (desítky milionů) zaplatíme my v ceně zboží.

S jejich záměrem dost nesouhlasím - okruh zákazníků a obliba zboží se tím nezvýší, akorát bude vše komplikovanější. A pokud změní i rozložení zboží v regálech, tak tam budu chodit nerad - asi tak, jako jsem přestal chodit do Primy/Hypernovy/Alberta - když to musím pracně hledat, tak to ne.

Odesláno

Zavřel? To je blbý, když v Brandýse předělávali Lidl (kvůli jejich rádoby pekárně - čekal jsem, že to rozšíří spíše o řeznictví typu Novák, Zeman). Postavili vedle plachtovou prodejnu, která byla tak o 40% menší, ale sortiment víceméně stejný, dalo se normálně nakupovat.

Odesláno

Olda: u nás v Hypernově proběhla taky velká rekonstrukce. Hlavní změna vevnitř je ta, že udělali totální reorganizaci regálů a je ti uspořádané tak, že od vstupu musím projít jak myš bludištěm celou prodejnu, než se dostanu k pokladně, samozřejmě chápu jejich účel že tím asi o něco zvýší prodej zboží, ale mě to leze na nervy :roll

Odesláno

Tady v Kuřimi taky Lídl asi na měsíc zavřel, dělal novou pekárnu a parkoviště, a změna je super, je tam teď víc místa v obchodě, a zboží je tak jak bylo.

Odesláno

Tady v Pce taky byl zavreny, delali pekarnu...

Bohuzel ubylo i parkovacich mist, coz je nevhodne. Jinak zbozi zustalo stejne, nastesti...

Jen me udivuje, jak tady v CR se vse prehani do extremu... Tady Lidl predelavaji a rekontruuji po par letech, furt vsude to nejmodernejsi, kdyz nekde jsou na pokladne 3 lidi, tak hned se otvira dalsi a dalsi....

Narozdil od toho jsem ted bych ve Frankfurtu v Nemecku, tam Lidl hnusnej, starej a a spinavej. Kosiky totalne rezaty, jedna pokladna, kde cekalo 20 lidi a kdyz se rodila Nemka zeptala, zda neotevrou dalsi pokladnu, tak ji proste rekli, ze ne :D... A nakonec neberou pro jistotu zadne normalni karty (ani Visu ani mastercard).... fakt jsem cumel...

Btw. bezkontaktni platby, ktere dnes uz jsou zde v CR pomalu standardem, tak v Nemecku prakticky neznaji, karty bezkontaktni vetsinou nemaji a kdyz maji, tak je skoro nikde neberou :D...

[upravil dne 12/8/14 18:57 od h4wk3y]

Odesláno

Trochu nerad čtu věty \"investici (desítky milionů) zaplatíme my v ceně zboží\". Ono totiž na trhu na kterým se třeba konkrétně Lidl pohybuje je citlivost na cenu tak velká, že rozhodně nejde uvažovat o tom, že Lidl zdraží aby pokryl tyhle náklady. Prostě generuje zisk, který investuje do obnovy a rozšíření což je přesně to jak by to mělo být. Řada dalších firem to \"prožere\". Firmy pak padnou na zadek a zavírají se a nebo (což považuju za úplně nejhorší) dostanou nějakou dotaci, kterou prožerou úplně stejně, jen se krach oddálí o pár měsíců. A to jsou obojí varianty, které my zaplatíme a to často několikrát.

Omlouvám se za :xvul

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...