golias Odesláno 22. leden 2012 Odesláno 22. leden 2012 Nazdar lidi, dneska při cestě domů jsem sundal srnku, myslel jsem, že mám předek na sračku, ale frantík mě překvapil. Vylezl jsem ven a v hajzlu byli obě pozičky mřížka nárazníku a mřížka se znakem (maska). Ta je jinak v pohodě, ale držáky co držijou pozičky jsou v hajzlu. Na to, že to byla srnka a byla to celkem šupa tak mě 807ma překvapila. Tímto bych chtěl poprosit jestli někomu uvedené díly neleží doma a neprodali by je. Citovat
parolla Odesláno 22. leden 2012 Odesláno 22. leden 2012 Mna pre zmenu dnes ráno sundala srnka.Jedna srna prebehla cez cestu,pribrzdil som-skoro som stál.A vtom šupa! Druha srna mi vpálila do dverí z boku. Ja som sa zľakol,a srnka utiekla:D Citovat
shark734 Odesláno 22. leden 2012 Odesláno 22. leden 2012 parolla mne sa stalo to iste ked som mal auto asi 2 tyzdne, som pospominal vsetky nadavky ktore poznam, zastavil a na aute som nenasiel nic, ani na spine nebolo nic videt Citovat
marko306 Odesláno 22. leden 2012 Odesláno 22. leden 2012 Zverina útočí Haryk má v avatare foto diviaka a 807 dva v jednom. Citovat
golias Odesláno 22. leden 2012 Autor Odesláno 22. leden 2012 Mě se stalo to samí, akorát když sem viděl tu první tak sem šlápl na brzdu a tu druhou jsem sundal. Citovat
FrantaCV Odesláno 22. leden 2012 Odesláno 22. leden 2012 Měl jsi teda kliku. Bohužel nebo možná Bohudík , už jsem to smazal, ale měl jsem tady fotky z takového střetu. Plovina toho zvířete prošla přez celé auto - předním oknem dovnitř a kufrem ven. Střet asi při 120 km/hod. Buď rád jen za ty plasty. Ten chudák za volantem vyletěl i s tou snkou. Citovat
golias Odesláno 22. leden 2012 Autor Odesláno 22. leden 2012 já to tak nehnal, zrovna chumelilo. Citovat
bob cv Odesláno 22. leden 2012 Odesláno 22. leden 2012 Tak hlavně že to dobře dopadlo. Ne vždy to tak skončí,stačí zazmatkovat a malér je na světě. Já před dvěma měsíci srazil lišku nebo psa ,nevím co to bylo. Byla tma a mlha. Když jsem vystoupil ,tak koukám že mi ulítla spz a jen se rozbila mlhovka. Nikde nic neteklo a motor běžel normálně,tak jsem dojel do města na benzinku pod světla otevřel kapotu a to už bylo horší. Prohnutej příčník jak je na něm usazená sahara a celé natlačené na motor,prošoupaná hadice od expansky o řemen a unik vody. Po opravě jsem zjistil,že mi tlakuje chladicí okruh,asi mi klesla hladina a něco se podělalo. Voda mi naštěstí neubývá. Takže mě v budoucnu čeká ještě jedna prácička:myslim Citovat
golias Odesláno 23. leden 2012 Autor Odesláno 23. leden 2012 Tak jsem zase zkusil vrakáč :D, prej pozička po litru (nová cca 1191.-) mřížku pod masku prej jedině s nárazníkem za 7000.- (mřížka origoš 2472.-) a spodní mřížku do nárazníku za 2000.- (nová 1638.-). ale inzerát zní NÁHRADNÍ DÍLY LEVNĚ KUTNÁ HORA. Ale čim je tam vzali po palici netušim :D Citovat
mmmb Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 Jo potvory to zkoušejí, a to ti ještě řeknou jak to mají levné a peugeotu jak za to dáš trojnásobek. Citovat
gronholmm Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 No a pak posloucháš že Peugeot má drahé díly, když přece na vrakáči to stojí 2000 tak v autorizáku to musí stát nejmíň dvkrát tolik Citovat
Ferry Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 ten v Kutny Hore to tak ma hozeny normalne kdyz jsem u nej shanel predni vyztuhu narazniku na C5, nabidl mi ji za 1500, kdyz jsem mu rekl, ze nova v Citroenu stoji 800 a ze moje predstava za starsi je tak max 500, tak rekl, ze ji neproda Tak jsem pak koupil novou v Kelly po sleve za 450 Nekteri vrakacisti jsou fakt mimo a zijou v cenovych relacich pred 10 lety. Citovat
golias Odesláno 23. leden 2012 Autor Odesláno 23. leden 2012 Už to řeším u nás v Peugeotu po nějakých slevách by to mohlo vyjít na nějakých 3600.- všecko. A to by šlo. Citovat
markuson Odesláno 10. srpen 2012 Odesláno 10. srpen 2012 Ahoj všem, kdybyste někdo věděli o kapotě a nárazníku za rozumnou cenu, tak bych měl zájem. díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.