Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar lidi, dneska při cestě domů jsem sundal srnku, myslel jsem, že mám předek na sračku, ale frantík mě překvapil. Vylezl jsem ven a v hajzlu byli obě pozičky mřížka nárazníku a mřížka se znakem (maska). Ta je jinak v pohodě, ale držáky co držijou pozičky jsou v hajzlu. Na to, že to byla srnka a byla to celkem šupa tak mě 807ma překvapila. Tímto bych chtěl poprosit jestli někomu uvedené díly neleží doma a neprodali by je.

Odesláno

Mna pre zmenu dnes ráno sundala srnka.Jedna srna prebehla cez cestu,pribrzdil som-skoro som stál.A vtom šupa!

Druha srna mi vpálila do dverí z boku.:bacha

Ja som sa zľakol,a srnka utiekla:D

Odesláno

Měl jsi teda kliku. Bohužel nebo možná Bohudík , už jsem to smazal, ale měl jsem tady fotky z takového střetu. Plovina toho zvířete prošla přez celé auto - předním oknem dovnitř a kufrem ven. Střet asi při 120 km/hod. Buď rád jen za ty plasty. Ten chudák za volantem vyletěl i s tou snkou.:(

Odesláno

Tak hlavně že to dobře dopadlo. Ne vždy to tak skončí,stačí zazmatkovat a malér je na světě. Já před dvěma měsíci srazil lišku nebo psa ,nevím co to bylo. Byla tma a mlha. Když jsem vystoupil ,tak koukám že mi ulítla spz a jen se rozbila mlhovka. Nikde nic neteklo a motor běžel normálně,tak jsem dojel do města na benzinku pod světla otevřel kapotu a to už bylo horší. Prohnutej příčník jak je na něm usazená sahara a celé natlačené na motor,prošoupaná hadice od expansky o řemen a unik vody. Po opravě jsem zjistil,že mi tlakuje chladicí okruh,asi mi klesla hladina a něco se podělalo. Voda mi naštěstí neubývá. Takže mě v budoucnu čeká ještě jedna prácička:myslim

Odesláno

Tak jsem zase zkusil vrakáč :D:D, prej pozička po litru (nová cca 1191.-) mřížku pod masku prej jedině s nárazníkem za 7000.- (mřížka origoš 2472.-) a spodní mřížku do nárazníku za 2000.- (nová 1638.-). ale inzerát zní NÁHRADNÍ DÍLY LEVNĚ KUTNÁ HORA. Ale čim je tam vzali po palici netušim :D:D

Odesláno

ten v Kutny Hore to tak ma hozeny normalne :D kdyz jsem u nej shanel predni vyztuhu narazniku na C5, nabidl mi ji za 1500, kdyz jsem mu rekl, ze nova v Citroenu stoji 800 a ze moje predstava za starsi je tak max 500, tak rekl, ze ji neproda :D Tak jsem pak koupil novou v Kelly po sleve za 450 :D

Nekteri vrakacisti jsou fakt mimo a zijou v cenovych relacich pred 10 lety.

• O 6 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...